کد خبر: ۶۰۲۳۷
تاریخ انتشار: ۲۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۷:۳۹

پزشکیان :کارآفرینان روستایی باید در اولویت دریافت تسهیلات قرار گیرند

رئیس جمهور با تأکید بر لزوم تنوع‌بخشی به فرصت‌های شغلی، گفت: تسهیلات اشتغال‌آفرینی باید هدفمند پرداخت شود و مشخص باشد در چه زمینه‌ای هزینه می‌شود. همچنین کارآفرینانی که در روستا‌ها فعالیت می‌کنند باید در اولویت دریافت تسهیلات قرار گیرند.
پزشکیان :کارآفرینان روستایی باید در اولویت دریافت تسهیلات قرار گیرند

مخاطب ۲۴- هشتاد و ششمین جلسه شورای‌عالی اشتغال، صبح امروز دوشنبه به ریاست دکتر مسعود پزشکیان، برگزار شد. دکتر پزشکیان در این نشست بر برنامه اصولی دولت چهاردهم برای حمایت از کارآفرینان و توسعه طرح‌های اشتغال‌زایی تأکید کرد.

رئیس جمهور با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری درباره اهمیت ایجاد اشتغال، اظهار داشت: دولت چهاردهم مصمم است، بستر‌های لازم برای کارآفرینی و اشتغال را فراهم کند و با تمام توان از کارآفرینان و افرادی که به دنبال راه‌اندازی کسب‌وکار‌های جدید هستند، حمایت می‌کند.

در ادامه جلسه، پزشکیان اشتغال را محور رونق تولید ملی و حل مشکلات اقتصادی کشور دانست و تصریح کرد: ایجاد اشتغال موجب افزایش تولید، تولید ثروت و برطرف شدن کسری بودجه خواهد شد. تحقق این هدف در گرو اراده جدی دستگاه‌های اجرایی و استانداری‌ها است و با وجود اراده، مسیر ایجاد اشتغال نیز هموار خواهد شد.

رئیس جمهور با تأکید بر لزوم تنوع‌بخشی به فرصت‌های شغلی، خاطرنشان کرد: هر چه تنوع مشاغل بیشتر باشد، امکان حضور افراد بیشتری در بازار کار فراهم می‌شود.

بیشتر بخوانید

پزشکیان در خصوص نحوه پرداخت تسهیلات به کارآفرینان، تأکید کرد: تسهیلات باید هدفمند پرداخت شود و مشخص باشد در چه زمینه‌ای هزینه می‌شود. نظام بانکی و دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط، باید با نظارت دقیق، ضمن حمایت از کارآفرینان، امنیت خاطر و سرمایه‌گذاری آنان را تأمین کرده و تفاوت میان افراد فعال و غیرفعال را مشخص نمایند.

رئیس جمهور با تأکید بر اهمیت حمایت ویژه از مشاغل روستایی، اظهار داشت: کارآفرینانی که در روستا‌ها فعالیت می‌کنند باید در اولویت دریافت تسهیلات قرار گیرند.

در ادامه جلسه، پزشکیان بر ضرورت برنامه‌ریزی دقیق در حوزه تولید و بازار داخلی تاکید و بیان کرد: کم و کیف تولید داخلی، تامین نیاز‌های بازار داخلی و ظرفیت‌های صادراتی باید در قالب یک برنامه‌ریزی جامع تنظیم شوند.

رئیس جمهور خاطرنشان کرد: متاسفانه در حال حاضر تصویر روشنی از نیاز‌های داخلی و ظرفیت‌های تولیدی و صادراتی وجود ندارد و باید با برنامه‌ریزی منسجم، تولید داخلی به سمت بازار‌های هدف هدایت شود.

در بخش دیگری از این جلسه، پزشکیان بر اهمیت استفاده دستگاه‌های تسهیلگر اشتغال، از ظرفیت‌های رسانه‌ای، برای همراه کردن بانک‌های عامل در تخصیص منابع به کارآفرینان تأکید کرد.

در این جلسه، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به همراه مدیران این وزارتخانه گزارشی درباره وضعیت اشتغال کشور و تسهیلات قرض‌الحسنه اشتغال‌زایی ارائه کردند. همچنین ۱۰ مصوبه در حوزه اشتغال‌زایی به تصویب اعضای شورا رسید.

هشتاد و ششمین جلسه شورای‌عالی اشتغال با حضور وزرای علوم، تحقیقات و فناوری، راه و شهرسازی، فرهنگ و ارشاد اسلامی، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ورزش و جوانان، نیرو، سرپرست وزارت امور اقتصادی و دارایی و معاونان امور زنان و خانواده، علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان و توسعه روستایی رئیس جمهور برگزار شد.

برچسب ها: مسعود پزشکیان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت
بهرام بیضایی کارگردان و نمایشنامه‌نویس که سال‌ها در آمریکا زندگی می‌کرد در سالروز تولدش درگذشت.
برگزیده
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
صفحه خبر بالای تصاویر