کد خبر: ۶۰۲۳۳
تاریخ انتشار: ۲۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۷

اژه‌ای: مبارزه با فساد قطعی است

رئیس قوه قضائیه گفت:مبارزه با فساد قطعی است، ولی باید بین خطا و فساد تفاوت قائل شد.
اژه‌ای: مبارزه با فساد قطعی است

مخاطب ۲۴- حجت الاسلام محسنی اژه‌ای عصر امروز در جلسه شورای اداری استان همدان اظهار داشت: در هر استانی که حاضر شده‌ام، در هر کاری که در حیطه اختیاراتم بوده به رئیس کل تفویض میکنم.

وی ادامه داد: اگر بخواهیم یک کار جامع انجام دهیم آن کار اصلا انجام نمی‌شود پس بهتر است مرحله به مرحله تفویض صورت گیرد

رییس قوه قضاییه با بیان اینکه باید با هماهنگی، همدلی، پیگیری، تدبیر و تحول و روحیه جهادی به میدان رفت، افزود: باید هوشیار بود، زیرا شیطان صفتان کار خود را انجام می‌دهند.

وی تصریح کرد: امنیت عمومی در همه ابعاد مسئله حائز اهمیت است و اگر پیشرفت توسعه عزت و آرامش میخواهیم باید امنیت وجود داشته باشد

رییس قوه قضاییه اظهار داشت: در مسائل فرهنگی و بعضی ناهنجاری‌ها ما مسئولیت داریم، و هرکس عملکردی و رفتاری داشته باشد که امنیت جامعه را بر هم زند، باید با آن برخورد شود.

وی گفت: مسئله اقتصاد و معیشت مردم، جزء اولویت‌های اصلی و اول کشور است، و اگر نباشد به بقیه موارد خدشه وارد می‌شود

بیشتر بخوانید

وی تاکید کرد: مبارزه با فساد قطعی است، ولی باید بین خطا و فساد تفاوت قائل شد.

اژه‌ای ادامه داد: شاید فردی زمین خورده باشد، و قصد کوتاهی نداشته است، به این فرد باید کمک کرد، اما کسی که خطا کرده، و از قصد و عمد نبوده و نمی‌خواسته که اخلال در نظامی اقتصادی ایجاد کند، باید به این فرد فرصت داد تا جبران کند.

رییس قوه قضاییه افزود: در جایی که فساد است، همه وظیفه دارند از جمله حراست، حفاظت و بازرسی دستگاه‌ها موظف هستند گزارش کنند، و اگر در این فساد یک مامور نظام شریک بود و دخالت داشت باید سختگیری کرد.

وی ادامه داد: باید به صورت میدانی و مسئله محوری ورود پیدا کرد و از کلی گویی پرهیز کرد، از مسائل موردی غافل نشویم و برای حل آن با توجه به جزئیات ورود کرد.

وی بیان داشت: اگر کاری بر اساس کار کارشناسی انجام شد و تصمیمی اتخاذ شد، با یک توییت و فضاسازی رسانه‌ای عقب نشینی نکنیم. ما واقعا نیاز داریم به هر قولی که می‌دهیم عمل کنیم، و باید نهایت تلاشمان را بکنیم تا اعتماد مردم را جلب کنیم

رییس قوه قضاییه تصریح کرد: ممکن است مسائلی پیش بیاید که تصمیمی اجرایی نشود، ولی برنامه‌ریزی و مقررات باید از ثبات برخوردار باشد تا وعده‌های ما محقق شود.

برچسب ها: محسنی اژه ای
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز
قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد
صادق زیباکلام در نامه‌ای سرگشاده خطاب به حسین سیمایی‌صراف، با نگاهی به درخواست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برای کمک دانشگاه‌ها برای راهیابی به برون‌رفت کشور از مشکلات اجتماعی، به نقد رجوع به دانشگاهیان در بزنگاه‌های حساس سیاسی کشور پرداخته است.
قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه
طلا ۱۸ عیار به قیمت ۱۶ میلیون و ۸۷۵ هزار تومان رسید. سکه امامی در بازار امروز رشد قیمت شش میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی را تجربه کرد و اکنون ۱۷۲ میلیون و ۱۶۰ هزار تومان فروخته می‌شود.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست
مدافع چپ تیم امید ایران و باشگاه شمس‌آذر قزوین با عقد قراردادی رسمی راهی پرسپولیس شد.
آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا
طبق مصوبه کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران آموزش مدارس ابتدایی این استان در روز دوشنبه و سه‌شنبه غیرحضوری شد.
ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود
تقاضای فروش سهام همچنان در بازار فعال است و بر سمت خرید غلبه دارد. امروز ۵۰ شرکت بزرگ بازار به تنهایی بیش از ۳ همت خروج پول حقیقی را ثبت کردند و نقش پررنگی در سرخی بازار سرمایه داشتند.
برگزیده
موتورسواری بانوان آزاد شد! موتورسواری بانوان آزاد شد!
معاون امور خانواده و زنان ریاست‌جمهوری از نهایی شدن موضوع صدور گواهینامه موتورسواری برای زنان خبر داد.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
هموطنان دهک ۱۰ که اعتبار کالابرگشان شارژ نشده، چه کنند؟ هموطنان دهک ۱۰ که اعتبار کالابرگشان شارژ نشده، چه کنند؟
معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت:­ هموطنان دهک دهم درآمدی که هنوز کالابرگ آنها شارژ نشده، باید ابتدا­ درخواست‌شان را در ­ثبت احوال ثبت کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر