کد خبر: ۶۰۲۳۳
تاریخ انتشار: ۲۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۷

اژه‌ای: مبارزه با فساد قطعی است

رئیس قوه قضائیه گفت:مبارزه با فساد قطعی است، ولی باید بین خطا و فساد تفاوت قائل شد.
اژه‌ای: مبارزه با فساد قطعی است

مخاطب ۲۴- حجت الاسلام محسنی اژه‌ای عصر امروز در جلسه شورای اداری استان همدان اظهار داشت: در هر استانی که حاضر شده‌ام، در هر کاری که در حیطه اختیاراتم بوده به رئیس کل تفویض میکنم.

وی ادامه داد: اگر بخواهیم یک کار جامع انجام دهیم آن کار اصلا انجام نمی‌شود پس بهتر است مرحله به مرحله تفویض صورت گیرد

رییس قوه قضاییه با بیان اینکه باید با هماهنگی، همدلی، پیگیری، تدبیر و تحول و روحیه جهادی به میدان رفت، افزود: باید هوشیار بود، زیرا شیطان صفتان کار خود را انجام می‌دهند.

وی تصریح کرد: امنیت عمومی در همه ابعاد مسئله حائز اهمیت است و اگر پیشرفت توسعه عزت و آرامش میخواهیم باید امنیت وجود داشته باشد

رییس قوه قضاییه اظهار داشت: در مسائل فرهنگی و بعضی ناهنجاری‌ها ما مسئولیت داریم، و هرکس عملکردی و رفتاری داشته باشد که امنیت جامعه را بر هم زند، باید با آن برخورد شود.

وی گفت: مسئله اقتصاد و معیشت مردم، جزء اولویت‌های اصلی و اول کشور است، و اگر نباشد به بقیه موارد خدشه وارد می‌شود

بیشتر بخوانید

وی تاکید کرد: مبارزه با فساد قطعی است، ولی باید بین خطا و فساد تفاوت قائل شد.

اژه‌ای ادامه داد: شاید فردی زمین خورده باشد، و قصد کوتاهی نداشته است، به این فرد باید کمک کرد، اما کسی که خطا کرده، و از قصد و عمد نبوده و نمی‌خواسته که اخلال در نظامی اقتصادی ایجاد کند، باید به این فرد فرصت داد تا جبران کند.

رییس قوه قضاییه افزود: در جایی که فساد است، همه وظیفه دارند از جمله حراست، حفاظت و بازرسی دستگاه‌ها موظف هستند گزارش کنند، و اگر در این فساد یک مامور نظام شریک بود و دخالت داشت باید سختگیری کرد.

وی ادامه داد: باید به صورت میدانی و مسئله محوری ورود پیدا کرد و از کلی گویی پرهیز کرد، از مسائل موردی غافل نشویم و برای حل آن با توجه به جزئیات ورود کرد.

وی بیان داشت: اگر کاری بر اساس کار کارشناسی انجام شد و تصمیمی اتخاذ شد، با یک توییت و فضاسازی رسانه‌ای عقب نشینی نکنیم. ما واقعا نیاز داریم به هر قولی که می‌دهیم عمل کنیم، و باید نهایت تلاشمان را بکنیم تا اعتماد مردم را جلب کنیم

رییس قوه قضاییه تصریح کرد: ممکن است مسائلی پیش بیاید که تصمیمی اجرایی نشود، ولی برنامه‌ریزی و مقررات باید از ثبات برخوردار باشد تا وعده‌های ما محقق شود.

برچسب ها: محسنی اژه ای
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی
در تصاویر منتشر شده از این واقعه مردی دیده می‌شود که یکی از مهاجمان را خلع سلاح می‌کند. مقامات استرالیا از او بعنوان «قهرمان» یاد کرده‌اند.
نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد
همزمان با ادامه فیلمبرداری فصل سوم مجموعه تلویزیونی «کارآگاه علوی» در شهرک سینمایی غزالی، نخستین تصویر بهنام تشکر در نقش کارآگاه علوی رونمایی شد؛ مجموعه‌ای اپیزودیک با قصه‌های جنایی–معمایی در بستر تاریخی که برای پخش در سال ۱۴۰۵ آماده می‌شود.
عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹ عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹
عکسی کمتر دیده‌شده از نیکی کریمی که در سال ۱۳۸۹ توسط عباس کیارستمی در لبنان ثبت شده، بار دیگر پیوند عمیق سینما، نگاه و سکوت را به یاد می‌آورد.
الوانی؛ از مشاجره خانوادگی تا پرده جشنواره الوانی؛ از مشاجره خانوادگی تا پرده جشنواره
پناه الوانی، فیلمساز جوان حاضر در هجدهمین جشنواره نهال، در گفت‌وگویی اختصاصی از نقطه شروع مسیر هنری‌اش، ایده غیرمنتظره شکل‌گیری فیلم تازه‌اش، تجربه حضور در نهال و نگاهش به آینده سخن گفت. ویدئوی کامل این گفت‌وگو در آپارات و یوتیوب منتشر شده است.
بورس در مسیر حباب نیست؛ شاخص تا ۴.۵ میلیون واحد می‌رسد؟ بورس در مسیر حباب نیست؛ شاخص تا ۴.۵ میلیون واحد می‌رسد؟
فردین آقابزرگی، کارشناس بازار سرمایه، با رد نگرانی‌ها درباره تکرار شرایط سال ۱۳۹۹ تأکید می‌کند رشد اخیر بورس با واقعیت‌های آماری همخوان است و بازار سهام با وجود نوسانات مقطعی، در افق میان‌مدت همچنان چشم‌انداز صعودی دارد.
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
فیلم: من از دخترها شماره می‌گرفتم به ابوالفضل پورعرب می‌دادم تا به آنها زنگ بزند! فیلم: من از دخترها شماره می‌گرفتم به ابوالفضل پورعرب می‌دادم تا به آنها زنگ بزند!
سینا حجازی گفت: شماره دخترها را به ابوالفضل پورعرب می‌دادم و او هم به همه آنها زنگ می‌زد! این بخش از برنامه امیرحسین قیاسی که جنجال برانگیز شده را می‌بینید.
برگزیده
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
صفحه خبر بالای تصاویر