کد خبر: ۶۰۲۳۳
تاریخ انتشار: ۲۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۷

اژه‌ای: مبارزه با فساد قطعی است

رئیس قوه قضائیه گفت:مبارزه با فساد قطعی است، ولی باید بین خطا و فساد تفاوت قائل شد.
اژه‌ای: مبارزه با فساد قطعی است

مخاطب ۲۴- حجت الاسلام محسنی اژه‌ای عصر امروز در جلسه شورای اداری استان همدان اظهار داشت: در هر استانی که حاضر شده‌ام، در هر کاری که در حیطه اختیاراتم بوده به رئیس کل تفویض میکنم.

وی ادامه داد: اگر بخواهیم یک کار جامع انجام دهیم آن کار اصلا انجام نمی‌شود پس بهتر است مرحله به مرحله تفویض صورت گیرد

رییس قوه قضاییه با بیان اینکه باید با هماهنگی، همدلی، پیگیری، تدبیر و تحول و روحیه جهادی به میدان رفت، افزود: باید هوشیار بود، زیرا شیطان صفتان کار خود را انجام می‌دهند.

وی تصریح کرد: امنیت عمومی در همه ابعاد مسئله حائز اهمیت است و اگر پیشرفت توسعه عزت و آرامش میخواهیم باید امنیت وجود داشته باشد

رییس قوه قضاییه اظهار داشت: در مسائل فرهنگی و بعضی ناهنجاری‌ها ما مسئولیت داریم، و هرکس عملکردی و رفتاری داشته باشد که امنیت جامعه را بر هم زند، باید با آن برخورد شود.

وی گفت: مسئله اقتصاد و معیشت مردم، جزء اولویت‌های اصلی و اول کشور است، و اگر نباشد به بقیه موارد خدشه وارد می‌شود

بیشتر بخوانید

وی تاکید کرد: مبارزه با فساد قطعی است، ولی باید بین خطا و فساد تفاوت قائل شد.

اژه‌ای ادامه داد: شاید فردی زمین خورده باشد، و قصد کوتاهی نداشته است، به این فرد باید کمک کرد، اما کسی که خطا کرده، و از قصد و عمد نبوده و نمی‌خواسته که اخلال در نظامی اقتصادی ایجاد کند، باید به این فرد فرصت داد تا جبران کند.

رییس قوه قضاییه افزود: در جایی که فساد است، همه وظیفه دارند از جمله حراست، حفاظت و بازرسی دستگاه‌ها موظف هستند گزارش کنند، و اگر در این فساد یک مامور نظام شریک بود و دخالت داشت باید سختگیری کرد.

وی ادامه داد: باید به صورت میدانی و مسئله محوری ورود پیدا کرد و از کلی گویی پرهیز کرد، از مسائل موردی غافل نشویم و برای حل آن با توجه به جزئیات ورود کرد.

وی بیان داشت: اگر کاری بر اساس کار کارشناسی انجام شد و تصمیمی اتخاذ شد، با یک توییت و فضاسازی رسانه‌ای عقب نشینی نکنیم. ما واقعا نیاز داریم به هر قولی که می‌دهیم عمل کنیم، و باید نهایت تلاشمان را بکنیم تا اعتماد مردم را جلب کنیم

رییس قوه قضاییه تصریح کرد: ممکن است مسائلی پیش بیاید که تصمیمی اجرایی نشود، ولی برنامه‌ریزی و مقررات باید از ثبات برخوردار باشد تا وعده‌های ما محقق شود.

برچسب ها: محسنی اژه ای
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵ بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵
مسعود پزشکیان در جلسه علنی عصر امروز (سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی لایحه بودجه ۱۴۰۵ را تقدیم محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی کرد.
ببینید: سوپر گل امیرحسین حسین زاده به الدحیل ببینید: سوپر گل امیرحسین حسین زاده به الدحیل
در واپسین دقایق بازی سوپرگل انفرادی امیرحسین حسین‌زاده به ثمر رسید. بازگشت دراماتیک تراکتور، حسین زاده با چند دریبل و سپس شوت سرکش توپ را وارد دروازه الدحیل کرد تا تراکتور صاحب ۳ امتیاز حساس این بازی شود و صعودش به مرحله حذفی لیگ نخبگان را قطعی کند
فوری: دلشان با تیم نبود، از لیست استقلال خط خوردند فوری: دلشان با تیم نبود، از لیست استقلال خط خوردند
ریکاردو ساپینتو تصمیم گرفت تا برای دیدار حساس برابر المحرق دو بازیکن کلیدی خود را به بحرین نبرد
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
طرح مطالعاتی رئیس قوه قضاییه برای بررسی امکان سپردن قضاوت به خانم‌ها طرح مطالعاتی رئیس قوه قضاییه برای بررسی امکان سپردن قضاوت به خانم‌ها
رئیس قوه قضاییه: دستگاه قضایی در عرصه مقابله با فساد و مفسد، به هیچ وجه گزینشی و تبعیض‌آمیز برخورد نمی‌کند، ما در قوه قضاییه متمرکز و معطوف بر انسداد زمینه‌ها، بسترهاو گلوگاه‌های فساد شده‌ایم.
اسکوچی، کی‌روش جدید! اسکوچی، کی‌روش جدید!
سرمربی سابق تیم ملی ایران در فصل ۰۵-۱۴۰۴ فوتبال ایران چهره‌ای جنجالی از خودش نشان داده است که قبلاً از او ندیده بودیم.
برگزیده
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
صفحه خبر بالای تصاویر