کد خبر: ۶۰۲۲۷
تاریخ انتشار: ۲۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۵

در پرداخت معوقات بازنشستگان پارتی بازی شده است؟!

پس از انتظار ۷ ماهه بازنشستگان تامین اجتماعی برای دریافت معوقات خود از ساعاتی پیش، واریز این معوقات شروع شده است، اما عدم شفافیت در زمان‌بندی، ابهام در چگونگی اولویت بندی و واریز تدریجی بسیاری از بازنشستگان را از این وضعیت گلایه‌مند کرده است.
در پرداخت معوقات بازنشستگان پارتی بازی شده است؟!

مخاطب۲۴- باوجود آنکه پیش‌تر از سوی سازمان تامین اجتماعی اعلام شده بود که قرار است معوقات بازنشستگان ۲۳ و ۲۴ فروردین به حساب تمام مستمری‌بگیران صندوق تامین اجتماعی واریز شود، اما همچنان بسیاری از بازنشستگان پیامک دریافت وجه دریافت نکرده‌اند و بسیاری از آنان به دلیل تاخیر طولانی و عدم شفافیت در اطلاع رسانی گلایه‌مند هستند که این موضوع به نگرانی و بی اعتمادی آنها دامن زده است.

براساس اعلام قبلی سازمان تامین اجتماعی، قرار بود معوقات بازنشستگان ۲۳ و ۲۴ فروردین به حساب تمام مستمری‌بگیران صندوق تامین اجتماعی واریز شود؛ این درحالی است که امروز مراحل پرداخت آغاز شده و به نظر می‌رسد زمان بیشتری برای واریز وجه به حساب بازنشستگان به طول بیانجامد.

برخی از بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی در شبکه‌های مجازی اعلام کرده‌اند که روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی به جای توضیح و اطلاع رسانی شفاف در خصوص تاخیر در پرداخت معوقت به بازنشستگان در موضع انفعال و سکوت است و بازنشستگان در ابهام و بلاتکلیفی به سر می‌برد که پس از اعتراضات و گلایه‌های بسیار نهایتا به صدور اطلاعیه‌ای از سوی این سازمان منجر شد.

با گذشت ۷ ماه از زمان وعده واریز معوقات، بازنشستگان با مشکلات اقتصادی مختلفی مواجه بوده‌اند؛ به طوری که بسیاری از آنها بر این مبالغ برای تامین نیاز‌های ضروری خود حساب باز کرده بودند و این معوقات می‌توانست کمک قابل توجهی به بهبود وضعیت اقتصادی آنها کند. تاخیر در پرداخت، این افراد را با فشار‌های بیشتری رو‌به‌رو کرده است.
ازسویی دیگر، عدم شفافیت در اطلاع‌رسانی و ابهام در زمان دقیق واریز، اولویت‌بندی پرداخت‌ها و نحوه محاسبه معوقات، باعث سردرگمی و ایجاد شایعات شده است که می‌تواند این احساس را در بازنشستگان ایجاد کند که به مطالبات آنها توجه کافی نمی‌شود. ناگفته نماند که تجربیات گذشته در زمینه پرداخت معوقات و وعده‌های محقق نشده نیز بر میزان بی‌اعتمادی بازنشستگان افزوده است.

احتمال پارتی بازی در پرداخت معوقات

البته موضع گیری سازمان تامین اجتماعی نسبت به اینکه واریز معوقات درحال انجام است نیز جای بحث دارد چرا که به طور شفاف زمان‌بندی و اولویت‌بندی واریز اعلام نشده و بازنشستگان نمی‌دانند چه زمانی مبلغ به حساب آنها واریز خواهد شد. همچنین از آنجایی که بدون اعلام اولویت‌بندی قرار است این فرآیند صورت بگیرد این شائبه پیش می‌آید که ممکن است پرداخت‌ها بر اساس عدالت انجام نشود و برخی افراد زودتر و برخی دیرتر به حق خود برسند.

اطلاعیه سازمان تامین اجتماعی درباره زمان پرداخت مابه التفاوت متناسب سازی

به دنبال نارضایتی بازنشستگان به تاخیر در پرداخت معوقات سازمان تامین اجتماعی اطلاعیه‌ای درباره زمان پرداخت مابه التفاوت متناسب سازی را اعلام کرد که متن آن به شرح ذیل است:

ضمن عذرخواهی از تاخیر پیش آمده در فرآیند محاسبات و پرداخت مابه التفاونت متناسب سازی به اطلاع می‌رساند که باتوجه به حجم بالای امور محاسباتی بیمهن‌ای در هفته پایانی فروردین ماه و همچنین نیاز به آماده سازی سیستم‌های سازمان برای دریافت لیست هوشمند حق بیمه کارگاه‌های مشمول قانون تامین اجتماعی و تهیه لیست علی الحساب مستمری بگیران برای پرداخت به موقع مستمری فروردین، عملیات آماده سازی لیست پرداخت معوقات با نهایت دقعت و بررسی‌های لازم جهت جلوگیری از هرگونه خطا و تضییع حقوق افراد برای تمامی مستمری بگیران اعم از بازنشستگان، ازکارافتادگان و بازماندگان درحال انجام است. با تلاش خدمتگزاران شما در واحد‌های تخصصی مربوطه سازمان تامین اجتماعی، درصورت تجمیع و کنترل نهایی مبالغ مابه التفاوت از ساعات پایانی امشب (یکشنبه ۲۴ فروردین) و درغیراین صورت نهایتا تا پایان روز دوشنبه از طریق بانک‌های عامل به حساب ذی نفعان واریز خواهد شد.

نارضایتی بازنشستگان بیشتر ناشی از تاخیر طولانی در پرداخت، عدم شفافیت در اطلاع‌رسانی و نیاز مالی آنها به این معوقات است البته شروع واریز تدریجی، عدم شفافیت در زمان‌بندی و اولویت‌بندی نیز از دیگر موضوعاتی است که نگرانی و نارضایتی را به دنبال داشته است که البته سازمان تامین اجتماعی با ارائه اطلاعات دقیق و شفاف در مورد فرآیند واریز، می‌تواند تا حد زیادی از این نارضایتی‌ها بکاهد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
بازنشستگان حساب خود را چک کنند بازنشستگان حساب خود را چک کنند
پرداخت حقوق بازنشستگان کارگری آغاز شد.
عراقچی: هفته آینده به پکن می‌روم عراقچی: هفته آینده به پکن می‌روم
وزیر امور خارجه در سخنانی در پایان سفر به مسکو، ضمن ارزیابی مثبت مذاکرات خود با رئیس‌جمهور و وزیر امور خارجه روسیه گفت: هفته آینده برای رایزنی با مقامات چین به پکن سفر می‌کنم.
جزیره توتی میراثی که از طوفان‌ها و جنگ‌ها جان سالم به در برد جزیره توتی میراثی که از طوفان‌ها و جنگ‌ها جان سالم به در برد
در قلب خارطوم، جایی که دو رود بزرگ نیل آبی و نیل سفید به یکدیگر می‌پیوندند، جزیره‌ای قد برافراشته که روایت‌گر پیوندی هزارساله میان انسان، طبیعت و فرهنگ است. توتی، جزیره‌ای ناشناخته، اما پررمز، امروز به نماد تاب‌آوری فرهنگی در برابر بلایا و درگیری‌ها بدل شده و بهانه‌ای شده تا در روز جهانی بنا‌ها و محوطه‌های تاریخی، از تجربه‌ای آفریقایی برای نجات میراث‌فرهنگی در خطر بیاموزیم.
خواص بینظیر ادویه و چاشنی خوشمزه! خواص بینظیر ادویه و چاشنی خوشمزه!
سماق فقط یک ادویه خوش‌طعم نیست؛ این چاشنی سرشار از آنتی‌اکسیدان، ضدالتهاب و کاهنده قند و چربی خون است که می‌تواند سلامت بدن را تقویت کند.
نفرت کارگردان «تنها در خانه» از حضور ترامپ در فیلمش نفرت کارگردان «تنها در خانه» از حضور ترامپ در فیلمش
کریس کلمبوس، کارگردان فیلم محبوب «تنها در خانه ۲»، می‌گوید صحنه هفت‌ثانیه‌ای از حضور رئیس‌جمهور آمریکا دونالد ترامپ در این فیلم برایش به «نفرین» تبدیل شده و بابت این سکانس پشیمان است.
اکران فیلم توقیفی لیلا حاتمی بعد ۴ سال اکران فیلم توقیفی لیلا حاتمی بعد ۴ سال
فیلم «پیرپسر» به کارگردانی اکتای براهنی به‌زودی در سینما‌های کشور اکران می‌شود.
حضور غیر قانونی تماشاگران مرد در بازی پرسپولیس و سپاهان حضور غیر قانونی تماشاگران مرد در بازی پرسپولیس و سپاهان
حالی برابر حکم کمیته انضباطی قرار است دیدار پرسپولیس و سپاهان تنها با حضور بانوان تماشاگر برگزار شود، تماشاگران مرد هم در جایگاه ویژه این مسابقه حضور دارند.
برگزیده
بازنشستگان حساب خود را چک کنند بازنشستگان حساب خود را چک کنند
پرداخت حقوق بازنشستگان کارگری آغاز شد.
نتایج اولیه آزمون دکتری ۱۴۰۴ اعلام شد نتایج اولیه آزمون دکتری ۱۴۰۴ اعلام شد
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور از انتشار کارنامه نتایج اولیه آزمون ورودی مقطع دکتری نیمه‌متمرکز سال ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: متقاضیان مجاز می‌توانند از روز دوشنبه اول اردیبهشت‌ماه نسبت به انتخاب رشته اقدام کنند.
خودکشی یا قتل و تعرض به دختر بهشهری؟ خودکشی یا قتل و تعرض به دختر بهشهری؟
متوفی چندین بار اقدام به خودکشی ناموفق داشته است و هیچ علائمی نیز مبنی بر به کار بردن زور و ضرب و جرح در پرونده وجود ندارد
صفحه خبر بالای تصاویر