کد خبر: ۶۰۲۱۵
تاریخ انتشار: ۲۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۱
در فدراسیون فوتبال چه خبر است؟

انتخاب های اشتباه در فوتبال پایانی ندارد؟

فدراسیون فوتبال این روز‌ها درگیر اختلافات شدید شده و در صورت ادامه این روند شرایط خوبی در انتظار فوتبال ایران نخواهد بود.
انتخاب های اشتباه در فوتبال پایانی ندارد؟

مخاطب۲۴- ناکامی تیم نوجوانان در مسابقات جام ملت‌های آسیا جرقه‌ای بود تا اختلافات داخلی در فدراسیون فوتبال سر باز کند. هر چند اختلاف نظر در هر مجموعه‌ای وجود دارد و فدراسیون هم از این قاعده مستثنی نیست، اما اکنون کار فراتر از این موضوع رفته و به چنددستگی شدید تبدیل شده است.

یک روز بعد از حذف نوجوانان، فدراسیون فوتبال از پذیرش استعفای عباس چمنیان خبر داد، آن هم در شرایطی که خبر استعفای او منتشر نشده و حرف‌وحدیث‌های زیادی درباره این استعفا وجود دارد به ویژه اینکه این خبر در قالب نامه هدایت ممبینی به مجید جلالی منتشر شد. اکنون این پرسش پیش می‌آید که چمنیان چه زمانی استعفا کرده، استعفای خود را به چه کسی داده و چه کسی آن را پذیرفته است. این موضوع در حیطه وظایف دبیرکل نیست، اما جالب است که خبر در نامه ممبینی به جلالی انتشار یافته است.
انتخاب اشتباه و غلط فدراسیون برای سرمربیگری تیم نوجوانان، نوک پیکان انتقاد‌ها را به سمت مجید جلالی رئیس کمیته فنی فدراسیون برد. او، اما در مصاحبه‌ای هیچ چیز را گردن نگرفت و اعلام کرد که یک سال است ارتباطش را با این تیم قطع کرده و همه چیز در اختیار دبیرکل بوده است.

بیشتر بخوانید

اینکه چرا جلالی چنین موضوعی را اکنون اعلام کرده و در یک سال گذشته با وجود مصاحبه‌های مختلف حرفی در این باره نزده است، خود جای تأمل دارد. رئیس کمیته فنی فدراسیون البته گفته گزارش این موضوع و اتفاقات را به تاج داده است. حال باید از رئیس فدراسیون پرسید برای حل این مشکلات چه اقداماتی کرده است؟ چرا شرایط نوجوانان هر روز به جای اینکه بهتر شود، بدتر شد؟ چرا روند نامناسب تیم نوجوانان با وجود هشدار‌های کارشناسان مورد بازنگری قرار نگرفت؟ چرا با وجود اختلاف‌ها کاری برای رفع آن صورت داده نشد؟

از هدایت ممبینی که اکنون با تاج به مالزی سفر کرده هم باید پرسید که در این مدت چه کاری برای این تیم انجام داده است؟ دبیرکل فدراسیون فوتبال که مشخص نیست بر چه اساسی نامش در فهرست مسافران کشور سیشل برای همراهی تیم فوتبال ساحلی قرار دارد، بهتر است در مدت زمان حضور در ایران و در میان سفر‌هایش، تا قبل از سفر بعدی حداقل در مورد تیم نوجوانان شفاف‌سازی کند و بگوید چه بر سر این تیم آمده است.

واقعیت این است که علاوه بر موارد یاد شده، مسائلی دیگری هم وجود دارد که نشان می‌دهد این روز‌ها چنددستگی و اختلافات شدید در ساختمان خیابان سئول کاملاً آشکار بوده و این برای فدراسیونی که باید تیم‌های خود را برای تورنمنت‌هایی نظیر جام جهانی ۲۰۲۶، جام جهانی ساحلی و سایر رویداد‌ها آماده کند به هیچ وجه قابل قبول نیست. اگر بنا باشد کار‌ها در فدراسیون به صورت جزیره‌ای پیش برود چگونه می‌توان به موفقیت تیم‌های ملی، اصلاح روند موجود و برگزاری مسابقات باشگاهی به شکلی مناسب و آبرومند امیدوار بود؟

وقت آن رسیده که مهدی تاج به عنوان رئیس فدراسیون فوتبال به این اختلافات شدید و درگیری‌ها پایان دهد در غیر این صورت شرایط از این بدتر خواهد شد. تاج البته علاوه بر این باید در انتخاب‌هایی که انجام می‌دهد دقت لازم را داشته باشد تا مبادا سرنوشت تیم امید برای سایر بخش‌ها از جمله تیم امید تکرار شود. درباره تیم امید نیز درگیری‌هایی وجود دارد و اگر رئیس فدراسیون به اینگونه مسائل وجود جدی نکند باید منتظر عواقب بدتری باشد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر
آلفرد یعقوب‌زاده عکاس برجسته و مطرح در عرصه بین‌الملل، مهمان ویژه چهل‌وسومین جشنواره جهانی فیلم فجر است.
حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد
در فاصله ۱۰ روز تا برگزاری مراسم قرعه‌کشی بیست‌وسومین دوره جام جهانی فوتبال فدراسیون بین‌المللی فوتبال سیدبندی تیم‌های حاضر در این رقابت‌ها را مشخص و اعلام کرد و همانطور که پیش‌بینی می‌شد تیم ملی فوتبال کشورمان در کنار تیم‌های ملی کرواسی، مراکش، کلمبیا، اروگوئه، سوئیس، ژاپن، سنگال، کره جنوبی، اکوادور، اتریش و استرالیا در سید دو قرار گرفت.  
نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت
مهاجرانی تصریح کرد: سهمیه ۶۰ لیتری با نرخ ۱۵۰۰ تومان و سهمیه ۱۰۰ لیتری با نرخ ۳۰۰۰ تومان که از طریق کارت‌های شخصی استفاده می‌شود، هیچ تغییری نکرده است؛ نه در مقدار و نه در قیمت.
تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان
داده‌های به‌روزشده در سایت رسمی «IQAIR» نشان می‌هد تهران در میان ۱۰ شهر آلوده جهان قرار دارد.
اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT
پژوهش‌ها نشان می‌دهد سهولت استفاده از ChatGPT می‌تواند عمق یادگیری و مهارت‌های تفکر انتقادی کاربران را کاهش دهد و تبادل اطلاعات عمومی را محدود کند.
مدارس و دانشگاه‌های تهران غیرحضوری شد مدارس و دانشگاه‌های تهران غیرحضوری شد
استاندار تهران اعلام کرد با تصمیم کارگروه اضطرار آلودگی هوا، مدارس و دانشگاه‌های استان بجز فیروزکوه روز‌های ۴ و ۵ آذر به صورت غیرحضوری برگزار می‌شوند.
آلودگی هوا مدارس ابتدایی تهران را تا پایان هفته مجازی کرد آلودگی هوا مدارس ابتدایی تهران را تا پایان هفته مجازی کرد
دبیر کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام کرد، کلاس‌های مدارس ابتدایی روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه ۴ و ۵ آذرماه به صورت مجازی برگزار می‌شوند.
برگزیده
حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد
در فاصله ۱۰ روز تا برگزاری مراسم قرعه‌کشی بیست‌وسومین دوره جام جهانی فوتبال فدراسیون بین‌المللی فوتبال سیدبندی تیم‌های حاضر در این رقابت‌ها را مشخص و اعلام کرد و همانطور که پیش‌بینی می‌شد تیم ملی فوتبال کشورمان در کنار تیم‌های ملی کرواسی، مراکش، کلمبیا، اروگوئه، سوئیس، ژاپن، سنگال، کره جنوبی، اکوادور، اتریش و استرالیا در سید دو قرار گرفت.  
ضربه سنگین به بارسلونا؛ مصدومیت جدی لامین یامال ضربه سنگین به بارسلونا؛ مصدومیت جدی لامین یامال
لامین یامال، پدیده نوظهور بارسلونا و تیم ملی اسپانیا، به دلیل آسیب‌دیدگی ناحیه لگن (پوبالژیا) مدتی از فوتبال دور خواهد بود؛ موضوعی که نگرانی‌های زیادی برای هواداران و کادر فنی ایجاد کرده است.
تیپ دستیار ایتالیایی قلعه‌نویی جنجالی شد! تیپ دستیار ایتالیایی قلعه‌نویی جنجالی شد!
بررسی استایل و ظاهر دیپلماتیک دستیار جدید تیم ملی، به صدر اخبار جنجالی رسید
صفحه خبر بالای تصاویر