کد خبر: ۶۰۱۹۷
تاریخ انتشار: ۲۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۸:۱۱
عزم بورس تهران برای گذر از سقف تاریخی شاخص کل!

پیش‌بینی بازار سهام امروز ۲۵ فروردین ۱۴۰۴

بورس تهران روز یکشنبه با افزایش تراز شاخص هم‌وزن در کنار رشد تراز شاخص کل و افزایش ارزش معاملات خرد سهامی مواجه بود. دیروز خالص جریان پول حقیقی در میان موقعیت‌های سهامی مثبت بود و شاهد خروج جریان سرمایه حقیقی از صندوق‌های درآمد ثابت بودیم.
پیش‌بینی بازار سهام امروز ۲۵ فروردین ۱۴۰۴

مخاطب۲۴- پیش بینی بورس-بازار سهام در روند معاملات روز گذشته شاهد افزایش تراز شاخص کل هم‌وزن و رشد تراز شاخص کل بود. حرکت سرمایه حقیقی در معاملات روز گذشته نشان از کاهش شدید مالکیت کد‌های حقیقی در بین موقعیت‌های با پشتوانه طلا و درآمد ثابت داشت و از سوی دیگر مالکیت حقیقی در میان موقعیت‌های سهامی افزایش داشت.

دیروز صنعت بانک‌ها و مؤسسات اعتباری با ۸۸۶.۷ میلیارد تومان بیشترین ورود جریان پول حقیقی را به ثبت رساند. صنایع فلزات اساسی و محصولات شیمیایی نیز به ترتیب با ۲۹۸.۲ میلیارد تومان و ۱۵۷.۳ میلیارد تومان ورود جریان پول حقیقی در جایگاه‌های بعدی قرار گرفتند. صنایع فرآورده‌های نفتی و خودرو و ساخت قطعات نیز به ترتیب با ۱۲۲.۱ میلیارد تومان و ۱۰۷.۵ میلیارد تومان بیشترین کاهش مالکیت حقیقی را تجربه کردند و از سوی دیگر صنعت سیمان با ۱۲.۲ میلیارد تومان و صنعت انبوه‌سازی با ۸.۱ میلیارد تومان بیشترین خروج پول حقیقی را به ثبت رساندند.


روند معاملات سهامی ۳۰ روز اخیر

بازار سهام روز یکشنبه شاهد افزایش ۳۴ درصدی ارزش معاملات خرد تا سطح ۹ هزار و ۸۵۱ میلیارد تومانی بود. بورس تهران روز یکشنبه را با سهم ۸۹ درصدی رنگ سبز در نقشه معاملات پشت سر گذاشت، در حالی که روز شنبه با غلبه ۵۲ درصدی نماد‌های منفی در بازار مواجه بودیم. در معاملات یکشنبه شاهد ورود ۲ هزار و ۱۲۱ میلیارد تومان پول حقیقی به موقعیت‌های سهامی بودیم و از سوی دیگر نیز سرمایه حقیقی ۲ هزار و ۵۳۲ میلیارد تومانی از صندوق‌های درآمد ثابت خارج شد. در میان صندوق‌های با پشتوانه طلا نیز روز یکشنبه با خروج هزار و ۷۸ میلیارد تومانی سرمایه حقیقی مواجه بودیم.
ارزش صف‌های خرید سهام روز یکشنبه بیشتر شد و شاهد شکست رکورد بالاترین صف خرید تاریخ بازار سهام بودیم. ارزش صف‌های خرید که روز شنبه هزار و ۲۴۰ میلیارد تومان بود، با افزایش ۷۳۷ درصدی به سطح ۱۰ هزار و ۳۸۸ میلیارد تومانی رسید و ارزش صف‌های فروش با ۱۸ درصد افزایش از ۳۵۲ میلیارد تومان تا ۴۱۷ میلیارد تومان رشد داشت.
روز معاملاتی یکشنبه سرانه خرید هر کد حقیقی از ۳۳.۶ میلیون تومان روز شنبه تا ۵۴ میلیون تومان افزایش داشت. یکشنبه سرانه فروش هر کد حقیقی نیز افزایش داشت و در سطح ۳۶.۴ میلیون تومانی قرار گرفت. با این اوصاف شکاف سرانه خرید و فروش به سمت خریداران حقیقی سنگینی می‌کند و به سطح ۱۷.۶ میلیون تومانی رسیده است.


پیش بینی بورس دوشنبه

با توجه به روند معاملات روز‌های اخیر، قیمت‌های جهانی و خبر‌های اثرگذار بر روند معاملات سهام؛ معاملات روز دوشنبه احتمالاً در تداوم جهت روند معاملات روز یکشنبه و با سطح حمایتی ۲ میلیون و ۹۰۰ هزار واحدی شاخص کل آغاز خواهد شد و احتمال میرود شاخص کل تا نزدیک سقف تاریخی شاخص کل پیش رود و حتی احتمال شکست سقف تاریخی شاخص کل نیز وجود دارد. ارزش صف‌های خرید سهام در معاملات دیروز به بالاترین سطح تاریخی خود رسیده که ناشی از ورود سنگین سرمایه حقیقی با وجود محدودیت ۳ درصدی دامنه نوسان قیمتی است.

با این منوال پیش بینی می‌شود که بازار سهام امروز ارزش معاملات خردی در سطح ۹ تا ۱۴ همتی داشته باشد. بورس تهران احتمالاً معاملات امروز را با افزایش تراز شاخص‌های اصلی آغاز کند و احتمال بازدهی مثبت شاخص‌های اصلی بازار سهام و عملکرد بهتر شاخص کل به نسبت شاخص کل هم‌وزن در انتهای معاملات امروز بالا است. جریان پول حقیقی در سهام برای معاملات امروز مثبت پیش بینی می‌شود و تداوم خروج پول حقیقی از صندوق‌های درآمد ثابت محتمل است. صفوف خرید سهام اندکی کاهش می‌یابد و در سمت صفوف فروش سهام نیز احتمال کاهش اندکی وجود دارد. احتمالاً در انتهای معاملات امروز سرانه خرید هر کد حقیقی در سطح ۴۵ میلیون تومانی قرار گیرد و سرانه فروش نیز در بالای ۲۵ میلیون تومان قرار گیرد. فرابورس تهران احتمالاً افزایش تراز بیشتری در شاخص‌های اصلی خود به نسبت بورس داشته باشد؛ اما احتمالاً شکاف بازدهی در بین شاخص کل و هم‌وزن بورس و فرابورس کاهش یابد.

برچسب ها: پیش بینی بورس
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
درگیری‌های مسلحانه در اربیل اقلیم کردستان عراق ناشی از چیست؟ درگیری‌های مسلحانه در اربیل اقلیم کردستان عراق ناشی از چیست؟
درگیری‌های مسلحانه در اربیل اقلیم کردستان عراق، خورشید هرکی را در مرکز توجه قرار داده است. این رهبر عشیره‌ای کیست و بحران خبات چه پیامد‌هایی دارد
تأکید عراقچی بر مسئولیت کشور‌های منطقه برای مقابله با رژیم صهیونیستی تأکید عراقچی بر مسئولیت کشور‌های منطقه برای مقابله با رژیم صهیونیستی
وزیر امور خارجه کشورمان در دیدار با همتای عربستانی خود بر مسئولیت مشترک کشور‌های منطقه برای مقابله با تهدید ناشی از سیطره‌طلبی و جنگ‌افروزی رژیم صهیونیستی تأکید کرد.
نتیجه جلسه خیلی مهم ترامپ و بنیامین چه شد؟ نتیجه جلسه خیلی مهم ترامپ و بنیامین چه شد؟
رئیس جمهور آمریکا و نخست وزیر رژیم صهیونیستی برای بار دوم دیدار کردند.
معاملات آنلاین طلا همچنان فعالیت دارند؟ معاملات آنلاین طلا همچنان فعالیت دارند؟
محدودیت‌های ناگهانی بانک مرکزی در مسیر پرداخت‌های ریالی پلتفرم‌های معاملات آنلاین طلا، موجی از سردرگمی و نگرانی را میان سرمایه‌گذاران به وجود آورده است؛ تصمیمی که هنوز دلیل روشنی برای آن اعلام نشده و به نقدشوندگی دارایی‌ها آسیب زده است.
زمان بازگشت یزدانی به تشک کشتی مشخص شد؟ زمان بازگشت یزدانی به تشک کشتی مشخص شد؟
سرمربی تیم ملی کشتی آزاد، در گفت وگویی به بررسی شرایط تیم ملی و همچنین آمادگی ملی‌پوشان برای مسابقات جهانی ۲۰۲۵ زاگرب پرداخت.
صفر تا صد دریافت وام خرید تاکسی برقی شاسی‌بلند در تهران صفر تا صد دریافت وام خرید تاکسی برقی شاسی‌بلند در تهران
مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهر تهران از حمایت قاطع دولت و اعطای تسهیلات یک میلیارد و ۵۵۰ میلیون تومانی با هدف نوسازی تاکسی‌های فرسوده پایتخت خبر داد و گفت: رانندگان می‌توانند با آورده‌ای کمتر از ۱۵۰ میلیون تومان صاحب تاکسی برقی شاسی‌بلند با پیمایش ۵۰۰ کیلومتر شوند.
حرف‌های پنهانی عراقچی از محتوای مذاکرات! حرف‌های پنهانی عراقچی از محتوای مذاکرات!
در جدیدترین اظهار نظرات در مورد جزئیات مذاکرات ایران و آمریکا، عراقچی می‌گوید: تنها در پنج دیدار طی ۹ هفته، من و «استیو ویتکاف» فرستاده ویژه آمریکا، بیش از آنچه در چهار سال مذاکرات هسته‌ای ایران با تیم شکست‌خورده بایدن حاصل شده بود، پیشرفت کردیم. ما در آستانه دستیابی به یک گشایش تاریخی بودیم.
برگزیده
معاملات آنلاین طلا همچنان فعالیت دارند؟ معاملات آنلاین طلا همچنان فعالیت دارند؟
محدودیت‌های ناگهانی بانک مرکزی در مسیر پرداخت‌های ریالی پلتفرم‌های معاملات آنلاین طلا، موجی از سردرگمی و نگرانی را میان سرمایه‌گذاران به وجود آورده است؛ تصمیمی که هنوز دلیل روشنی برای آن اعلام نشده و به نقدشوندگی دارایی‌ها آسیب زده است.
صفر تا صد دریافت وام خرید تاکسی برقی شاسی‌بلند در تهران صفر تا صد دریافت وام خرید تاکسی برقی شاسی‌بلند در تهران
مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهر تهران از حمایت قاطع دولت و اعطای تسهیلات یک میلیارد و ۵۵۰ میلیون تومانی با هدف نوسازی تاکسی‌های فرسوده پایتخت خبر داد و گفت: رانندگان می‌توانند با آورده‌ای کمتر از ۱۵۰ میلیون تومان صاحب تاکسی برقی شاسی‌بلند با پیمایش ۵۰۰ کیلومتر شوند.
اوضاع خرید و فروش در بازار خودرو چطور است؟ اوضاع خرید و فروش در بازار خودرو چطور است؟
بازار خودرو در دومین روز معاملاتی هفته شاهد ریزش قیمت برخی خودرو‌ها در بازار بود.
صفحه خبر بالای تصاویر