کد خبر: ۶۰۱۸۸
تاریخ انتشار: ۲۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۰

ادعای دستور تخلیه سفارت سابق آمریکا در تهران صحت ندارد

برخی کاربران شبکه ایکس با هدف مخدوش کردن فضای سازنده مذاکرات، مدعی شده‌اند که به برخی سازمان‌ها دستور داده شده است که ساختمان سفارت سابق آمریکا در تهران را تخلیه کنند که پیگیری‌ها مشخص کرد که این اخبار صحت ندارد.
ادعای دستور تخلیه سفارت سابق آمریکا در تهران صحت ندارد

مخاطب۲۴- ادعای برخی کاربران شبکه اجتماعی ایکس درباره دستور تخلیه سفارت سابق آمریکا در تهران صحت ندارد.

روز شنبه ۲۳ فروردین، گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم ایران و آمریکا به ریاست سید عباس عراقچی ایران و استیو ویتکاف نماینده ویژه ترامپ در امور غرب آسیا در پایتخت عمان برگزار شد. پس از پایان این مذاکرات، طرفین ارزیابی «مثبت و سازنده» از مذاکرات داشته و قرار گذاشتند که هفته آینده این مذاکرات ادامه یابد.

عراقچی در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس درباره گفت‌و‌گو‌ها در عمان نوشت: «دور اول مذاکرات غیرمستقیم، سازنده و امیدوارکننده بود. گفت‌و‌گو‌ها در فضای احترام متقابل انجام شد. من دیدگاه‌های ایران را قاطعانه و در عین حال با نگاه رو به جلو تشریح کردم. هر دو طرف تصمیم گرفتند که این روند را ظرف چند روز ادامه دهند.» کاخ سفید نیز اعلام کرد که «گفت‌و‌گو‌ها بسیار مثبت و سازنده بود.»

در این بین برخی کاربران شبکه ایکس با هدف مخدوش کردن فضای سازنده مذاکرات، مدعی شده‌اند که به برخی سازمان‌ها دستور داده شده است که ساختمان سفارت سابق آمریکا در تهران را تخلیه کنند که پیگیری‌ها مشخص کرد که این اخبار صحت ندارد

برچسب ها: سفارت آمریکا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فیلم اقدام به خودکشی غزاله اکرمی فیلم اقدام به خودکشی غزاله اکرمی
انتشار چند استوری از سوی غزاله اکرمی، بازیگر سریال «سوجان»، شامگاه گذشته موجی از واکنش ها را در میان کاربران و اهالی سینما برانگیخت. اکرمی در یکی از این استوری ها مدعی شده بود که یکی از تهیه کنندگان متاهل سینما قصد تعرض به او را داشته و از دفتر او گریخته است.
پژمان جان امشب طبق برنامه تهرانه پژمان جان امشب طبق برنامه تهرانه
پژمان جمشیدی بازیگر سینما که پس از آزادی از زندان به قید وثقیه دو هفته قبل برای دیدار با خانواده به کانادا سفر کرده بود ساعتی قبل به تهران بازگشت
از سزاریا اِوُرا تا کوسه‌های آبی؛ نگاهی به فرهنگ و فوتبال کیپ‌ورد از سزاریا اِوُرا تا کوسه‌های آبی؛ نگاهی به فرهنگ و فوتبال کیپ‌ورد
کیپ‌ورد، کشور کوچک جزیره‌ای در اقیانوس اطلس، با صعود تاریخی به جام جهانی ۲۰۲۶ جهان را شگفت‌زده کرد؛ کشوری که حالا نماد پیشرفت، فرهنگ و استقامت است.
دوا لیپا طرفدار کدام تیم است؟ دوا لیپا طرفدار کدام تیم است؟
خواننده معروف پس از برگذاری کنسرتش، رقابت سوپرکلاسیکو مابین ریورپلاته و بوکاجونیورز را از نزدیک دید.
چالش ژئوپلیتیک آسیای مرکزی؛ آمریکا در مقابل روسیه و چین چالش ژئوپلیتیک آسیای مرکزی؛ آمریکا در مقابل روسیه و چین
تحکیم روابط آمریکا با کشور‌های آسیای مرکزی، سران منطقه را بین خشم روسیه و چین یا افزایش وابستگی به مسکو و پکن قرار داده و معادلات ژئوپلیتیک را پیچیده کرده است.
سهم ناچیز آمریکای لاتین از سرمایه‌گذاری جهانی هوش مصنوعی سهم ناچیز آمریکای لاتین از سرمایه‌گذاری جهانی هوش مصنوعی
گزارش «شاخص هوش مصنوعی آمریکای لاتین ۲۰۲۵» نشان می‌دهد منطقه تنها ۱.۱۲٪ از سرمایه‌گذاری جهانی را جذب کرده و کشورهایی، چون شیلی، برزیل و اروگوئه پیشرو تحول دیجیتال هستند.
تبادل دانشجو ایران و تاجیکستان از سال آینده تبادل دانشجو ایران و تاجیکستان از سال آینده
رئیس سازمان امور دانشجویان اعلام کرد ایران و تاجیکستان برای ایجاد بورسیه تحصیلی مشترک از سال آینده برنامه‌ریزی کرده‌اند و توسعه دیپلماسی علمی را راهی برای گسترش روابط می‌دانند.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر