کد خبر: ۶۰۱۵۹
تاریخ انتشار: ۲۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۲

ارز ۴۲۰۰ تجهیزات پزشکی حذف شد

رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی دارو و تجهیزات پزشکی در سال جاری، درباره میزان ارز در نظر گرفته شده برای تأمین دارو و تجهیزات پزشکی در سال ۱۴۰۴ توضیح داد.
ارز ۴۲۰۰ تجهیزات پزشکی حذف شد

مخاطب۲۴- مهدی پیرصالحی درباره وضعیت تخصیص و نوع ارز دارو و تجهیزات پزشکی در سال جدید اظهار کرد: براسا‌س آن‌چه که تاکنون مصوب شده، ارز دارو و تجهیزات امسال ۲۸۵۰۰ تومان خواهد شد البته هنوز تخصیص ارز از طرف بانک مرکزی شروع نشده است، زیرا منتظر جلساتی در دولت و ابلاغ آن بودند. هفته گذشته این جلسات برگزار شد و سهم دارو، تجهیزات پزشکی و کالا‌های اساسی مشخص شد. ابلاغ آن به بانک مرکزی این هفته انجام می‌شود و از هفته جاری تخصیص ارز برای دارو، تجهیزات و کالا‌های اساسی از طرف بانک مرکزی شروع خواهد شد.

میزان تخصیص ارز دارو و تجهیزات در ۱۴۰۴

وی در مورد ارز تخصیص‌یافته برای تأمین مواد اولیه و محصولات نهایی دارو و تجهیزات پزشکی افزود: در برنامه ۱۴۰۴، براساس مصوبات ۳.۵ میلیارد دلار ارز ترجیحی و نزدیک به یک میلیارد و پانصد میلیون دلار ارز توافقی تخصیص خواهد یافت.

بیشتر بخوانید

پرداخت از جیب مردم در حوزه تجهیزات پزشکی بالا می‌رود؟

رئیس سازمان غذا و دارو در پاسخ به این سؤال که تا سال گذشته تجهیزات پزشکی چه قدر ارز ۴۲۰۰ تومانی دریافت می‌کرد و با حذف این ارز و تبدیل نرخ آن به ۲۸۵۰۰ تومان آیا بیماران امسال شاهد افزایش هزینه‌های درمانی در این حوزه خواهند بود؟ تصریح کرد: تا سال گذشته حدود یک میلیارد دلار ارز ۴۲۰۰ تومانی در حوزه تجهیزات پزشکی داشتیم که این یک میلیارد دلار به ارز ۲۸۵۰۰ تومانی تبدیل می‌شود. ما به التفاوت نرخ ارز تجهیزات از طریق بیمه‌ها و در سیستم درمان به صورت گلوبال به بیماران پرداخت خواهد شد و امیدواریم که افزایش هزینه از جیب مردم کنترل شود، هرچند که طبیعتاً مقداری افزایش را در حوزه هزینه تجهیزات پزشکی شاهد خواهیم بود.

برچسب ها: دارو
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
عارف: هدف دولت رسیدن به جایگاه اول منطقه‌ای در علم و فناوری است عارف: هدف دولت رسیدن به جایگاه اول منطقه‌ای در علم و فناوری است
معاون اول رئیس جمهور تأکید کرد ارتباطات علمی بین‌المللی و استفاده از نخبگان ایرانی خارج از کشور برای رسیدن به اقتدار علمی حیاتی است.
جهانگیری: شرایط نه جنگ و نه صلح برای اقتصاد بدتر از جنگ است جهانگیری: شرایط نه جنگ و نه صلح برای اقتصاد بدتر از جنگ است
معاون اول دولت روحانی می‌گوید اقتصاد کشور در وضعیت «نه جنگ و نه صلح» با چالش‌هایی جدی مواجه است و اصلاحات اقتصادی ضروری است.
رئیس کمیسیون امنیت ملی: اجرای قانون عفاف و حجاب به تعویق افتاد رئیس کمیسیون امنیت ملی: اجرای قانون عفاف و حجاب به تعویق افتاد
رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس اعلام کرد شورای عالی امنیت ملی به دلیل شرایط حساس، اجرای قانون عفاف و حجاب را برای مدتی به تعویق انداخته است.
ایرانسل طرح «بسته‌های خواندنی» با تخفیف ویژه باغ کتاب راه‌اندازی کرد ایرانسل طرح «بسته‌های خواندنی» با تخفیف ویژه باغ کتاب راه‌اندازی کرد
به مناسبت هفته کتاب، ایرانسل به مشترکان خود با خرید بسته اینترنت، پیامک تخفیف ۲۰ درصدی برای استفاده از خدمات باغ کتاب تهران ارائه می‌دهد.
رئیس‌جمهور: آوردن آب خلیج فارس به تهران هزینه‌بر است رئیس‌جمهور: آوردن آب خلیج فارس به تهران هزینه‌بر است
رئیس‌جمهور تأکید کرد امکان انتقال آب خلیج فارس به تهران وجود دارد، اما هر مترمکعب آن حدود ۵۰۰ هزار تومان هزینه خواهد داشت.
اوکراین زیر فشار آمریکا؛ آیا تسلیم طرح صلح خواهد شد؟ اوکراین زیر فشار آمریکا؛ آیا تسلیم طرح صلح خواهد شد؟
گزارش‌ها حاکی است آمریکا از اوکراین خواسته چارچوب صلح پیشنهادی خود با روسیه را بپذیرد که شامل واگذاری اراضی و کاهش نیرو‌های مسلح است.
آتش‌سوزی جنگل‌های هیرکانی ادامه دارد آتش‌سوزی جنگل‌های هیرکانی ادامه دارد
آتش‌سوزی گسترده در جنگل‌های هیرکانی از ۱۱ آبان آغاز شده و کمبود تجهیزات باعث شده نیرو‌های محلی و داوطلبان با امکانات ابتدایی مقابله کنند.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر