کد خبر: ۶۰۱۴۰
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۱:۰۴

نخستین اظهارات ویتکاف پس از مذاکره غیر مستقیم با عراقچی

طبق گزارش خبرنگار شبکه آمریکایی «ان بی سی نیوز»، ویتکاف در گفت‌و‌گو با شبکه آمریکایی افزود: «گفت‌و‌گو‌ها با ایران در ۱۹ آوریل ادامه خواهد یافت.»
نخستین اظهارات ویتکاف پس از مذاکره غیر مستقیم با عراقچی

مخاطب ۲۴- فرستاده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا در اولین اظهارات خود پس از گفت‌وگوی غیرمستقیم با هیأت ایرانی تصریح کرد: «ما یک گفت‌و‌گو بسیار مثبت و سازنده داشتیم.»

«استیو ویتکاف» فرستاده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا در اولین اظهارات خود پس از گفت‌و‌گو غیرمستقیم با هیأت ایرانی تصریح کرد: «ما یک گفت‌و‌گو بسیار مثبت و سازنده داشتیم.»

طبق گزارش خبرنگار شبکه آمریکایی «ان بی سی نیوز»، ویتکاف در گفت‌و‌گو با شبکه آمریکایی افزود: «گفت‌و‌گو‌ها با ایران در ۱۹ آوریل ادامه خواهد یافت.»

فرستاده ویژه آمریکا در حال بازگشت به این کشور است.

بیشتر بخوانید

مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا به ریاست «سید عباس عراقچی» وزیر خارجه ایران و فرستاده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا در امور غرب آسیا بعد از ظهر امروز (شنبه) با وساطت وزیر امور خارجه عمان آغاز شد و دقایقی پیش پایان یافت.

در این گفت‌و‌گو‌ها که در محل پیش‌بینی‌شده توسط میزبان عمانی، با استقرار نمایندگان جمهوری اسلامی ایران و آمریکا در سالن‌های مجزا انجام شد، نقطه‌نظرات و پیشنهادات طرفین در مورد ۲ موضوع رفع تحریم‌ها و بحث برنامه هسته‌ای ایران از طریق وزیر امور خارجه عمان به هر یک از طرفین منتقل شد.

وزیر امور خارجه ایران پیش از آغاز این گفت‌و‌گو‌ها بیان کرد: در این دیدار خیلی از مسائل اولیه و اصولی روشن خواهد شد، از جمله اگر اراده کافی در طرفین وجود داشته باشه ما در مورد جدول زمانی (گفت‌وگوها) هم تصمیم می‌گیریم ولی هنوز زود است که در این خصوص صحبت کنیم. درباره کم و کیفش هم همان است که پیشتر اعلام شده است.

یک عضو تیم مذاکره کننده ایرانی به ایسنا اعلام کرد که روند مذاکرات انجام شده در مجموع خوب بوده است.

طرفین در پایان موافقت کردند که این گفت‌و‌گو‌ها در هفته آینده ادامه یابد.

برچسب ها: استیو ویتکاف
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ایران و تاجیکستان به‌دنبال تحقق تجارت ۵۰۰ میلیون دلاری ایران و تاجیکستان به‌دنبال تحقق تجارت ۵۰۰ میلیون دلاری
در جریان مجمع بین‌المللی سرمایه‌گذاری دوشنبه، وزیر اقتصاد ایران از برنامه‌ریزی مشترک تهران و دوشنبه برای دستیابی به سطح تجارت ۵۰۰ میلیون دلاری خبر داد.
یحیی السنوار؛ مغز متفکر «طوفان الاقصی» که بود؟ یحیی السنوار؛ مغز متفکر «طوفان الاقصی» که بود؟
امروز نخستین سالگرد شهادت یحیی السنوار، رهبر ارشد حماس و مغز استراتژی «عملیات طوفان الاقصی» است؛ مردی که نقش‌آفرینی او در صحنه مقاومت، برای همیشه در تاریخ فلسطین ماندگار شد.
روسیه برای آمریکا خط و نشان کشید روسیه برای آمریکا خط و نشان کشید
وزیر خارجه روسیه اعلام کرد مسکو در هیچ شرایطی با واشنگتن علیه پکن ائتلاف نخواهد کرد و استقلال راهبردی خود در روابط با چین را حفظ می‌کند.
چین از نسل جدید تانک بدون سرنشین خود رو نمایی کرد چین از نسل جدید تانک بدون سرنشین خود رو نمایی کرد
ارتش چین با رونمایی از تانک «تایپ ۱۰۰» که مجهز به برجک بدون سرنشین و حفاظت فعال ۳۶۰ درجه است، تعریف جدیدی از جنگ‌های زرهی ارائه کرد.
ماجرای قتل جوان ۲۷ ساله در شرق تهران ماجرای قتل جوان ۲۷ ساله در شرق تهران
جوان ۲۷ ساله‌ای در شرق تهران در جریان اختلاف عاشقانه مقابل مغازه‌ای با ضربه چاقو به گردن کشته شد؛ مظنون اصلی یک پسر ۱۸ ساله دستگیر شد.
اعتراف شوکه‌کننده پدر به قتل دختر ۲۹ ساله در مشهد اعتراف شوکه‌کننده پدر به قتل دختر ۲۹ ساله در مشهد
پدر دختری ۲۹ ساله در مشهد در اعترافات خود گفت پس از درگیری لفظی، با ضربه‌ای به دخترش باعث مرگ او شد و جسد را مثله و در بیابان رها کرد.
زلنسکی: دیدار با ترامپ می‌تواند جنگ را پایان دهد زلنسکی: دیدار با ترامپ می‌تواند جنگ را پایان دهد
رئیس‌جمهور اوکراین اعلام کرد دیدار آتی او با دونالد ترامپ می‌تواند مسیر پایان جنگ با روسیه را هموار کند و دستور کار این نشست شامل مسائل نظامی و اقتصادی است.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر