کد خبر: ۶۰۱۳۴
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۱

عراقچی: دور بعدی گفت‌و‌گو‌ها شنبه بعد خواهد بود

وزیر امور خارجه کشورمان اعلام کرد که دور بعدی گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا شنبه بعد برگزار می‌شود.
عراقچی: دور بعدی گفت‌و‌گو‌ها شنبه بعد خواهد بود

مخاطب۲۴- سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان در خصوص مذاکرات غیرمستقیم امروز با آمریکا گفت: دو ساعت و نیم گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم را به همت آقای بوسعیدی وزیر محترم خارجه عمان داشتیم که بین دو هیئت‌ها در حال رفت و آمد مرتب بود.

بیشتر بخوانید

وی افزود: فکر می‌کنم حدود چهار دور رفت و آمد انجام شد و دیدگاه‌های طرفین بیان شد.

عراقچی ادامه داد: حدود دو ساعت و نیم طول کشید و به نظر من جلسه اول جلسه سازنده‌ای بود و در یک محیط آرام و محترمانه انجام شد.

وزیر امور خارجه ایران تاکید کرد: هیچ زبان غیرمناسب بکار گرفته نشد و طرفین تعهد خودشان را برای پیشبرد گفت‌و‌گو‌ها تا رسیدن به یک توافقی که مطلوب دو طرف باشد و از موضع برابر صورت بگیرد، نشان دادند.

وی در خصوص دور بعدی مذاکرات گفت: قرار ما بر این شد که شنبه آینده دور دوم برگزار شود و در جلسه بعدی ما وارد یک چارچوب کلی که یک توافق می‌تواند داشته باشد، شویم و ببینیم که تا کجا می‌توان این پروسه (روند) را ادامه دهیم.

وزیر امور خارجه ادامه داد: نه ما و نه طرف مقابل اصلا خواهان یک مذاکره بی حاصل و به اصلاح گفت‌و‌گو برای گفت‌و‌گو و اتلاف وقت نیستیم و طرف آمریکایی هم گفتند مطلوبشان یک توافقی است که در کوتاه‌ترین زمان به دست آید. این کار آسانی نخواهد بود و احتیاج به اراده لازم از هر دو طرف دارد.

این دیپلمات ایرانی خاطرنشان کرد: طرف مقابل ما تلاش زیادی کرد که اراده خودش را برای رسیدن به یک توافق مناسب عادلانه نشان دهد. ما باید این دور از مذاکرات را ارزیابی کنیم.

وی همچنین اظهار داشت: شنبه بعد در همین سطح گفت‌و‌گو‌ها برگزار می‌شود و محلش اینجا نخواهد بود. البته میزبانی با عمان خواهد بود ولی ممکن است در جای دیگری باشد.

عراقچی بیان داشت: امروز فضای جلسه به گونه‌ای بود که این ادامه و استمرار را تضمین می‌کرد. ما در جلسه بعدی سعی می‌کنیم وارد دستورکار مذاکرات شویم و طبعا در کنار خودش یک جدول زمانی خواهد داشت. اینها دیگر شکل مذاکرات است که در جای خودش تعیین می‌شود ولی مهم محتوا است و این که بر چه مبنایی مذاکره کنیم.

وی افزود: در این جلسه فکر می‌کنم به مبنای مذاکره نزدیک شدیم. اگر در جلسه آینده بتوان مبنا را قطعی کرد، فکر می‌کنم بخش زیادی را از راه رفتیم و می‌توانیم بر اساس آن مبنا گفت‌و‌گو‌های واقعی را شروع کنیم.

وزیر امور خارجه در آخر در خصوص دیدار هیئت ایرانی و آمریکایی در پایان مذاکرات گفت: خیلی بحث معمولی بود. در هنگام خروج دو هیئت با یکدیگر برخورد داشتند و ما چند دقیقه را گفت‌و‌گو کردیم. این امر پذیرفته‌ای شده است و ما در برخورد با دیپلمات‌های آمریکایی همیشه نزاکت دیپلماتیک را رعایت کردیم و این‌بار هم در همان در حد صحبت اولیه سلام و علیک انجام شد و بعد محل را ترک کردیم. چیز فوق العاده‌ای نبود.

برچسب ها: سید عباس عراقچی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ریزش وحشتناک پل موقت معدن در کنگو+ فیلم ریزش وحشتناک پل موقت معدن در کنگو+ فیلم
مقام‌های محلی کنگو اعلام کردند فرو ریختن پل موقت در معدن کبالت کالاندو در ایالت لوالابا جان دست‌کم ۳۲ کارگر معدن را گرفت.
جزئیات جدید از حادثه بندر شهید رجایی جزئیات جدید از حادثه بندر شهید رجایی
استاندار هرمزگان اعلام کرد حادثه ۶ اردیبهشت در بندر شهید رجایی ۵۸ جان‌باخته، هزاران مصدوم و میلیارد‌ها تومان خسارت برجای گذاشته است.
شکایت ترامپ علیه بی‌بی‌سی شکایت ترامپ علیه بی‌بی‌سی
کارشناسان حقوقی می‌گویند شکایت ترامپ از بی‌بی‌سی بابت انتشار ویدئوی دستکاری‌شده شانسی برای موفقیت ندارد و احتمال پیروزی او «تقریباً صفر» است.
پزشکیان: دانشگاه‌ها باید به مسیر حل مسئله برگردند پزشکیان: دانشگاه‌ها باید به مسیر حل مسئله برگردند
رئیس‌جمهور با انتقاد از مدرک‌محوری در دانشگاه‌ها تأکید کرد رویکرد دولت بازگرداندن آموزش عالی به سمت مهارت‌آفرینی، حل مسئله و جلوگیری از هدررفت منابع است.
عارف برای نشست شانگهای وارد مسکو شد عارف برای نشست شانگهای وارد مسکو شد
محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور، برای حضور در نشست نخست‌وزیران سازمان همکاری شانگهای و انجام رایزنی‌های دوجانبه، امروز وارد مسکو شد.
پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد
در این قسمت از پادکست مخاطب فوتبالی به بررسی شرایط ستاره‌ی ازبکستانی تیم پرسپولیس میپردازیم.
تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت
نظام آموزشی ایران با وجود دستاورد‌های مهم در باسوادی و گسترش پوشش تحصیلی، همچنان زیر سایه‌ی حافظه‌محوری، نابرابری آموزشی و ضعف مهارت‌آموزی گرفتار مانده و نیازمند اصلاحات بنیادین است.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر