کد خبر: ۶۰۱۱۵
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۷

بازگشت نرخ عادی جریمه‌های رانندگی پس از پایان طرح نوروزی ۱۴۰۴

رئیس پلیس راهور فراجا با بیان این که بیش از ۱۷ میلیون تخلف در جاده‌های درون و برون شهری کشور به ثبت رسید اعلام کرد که با پایان طرح نوروزی ۱۴۰۴، افزایش ۳۰ درصدی جریمه‌ها که از ۲۵ اسفند آغاز شده بود، از ۲۰ فروردین به حالت عادی بازگشت.
بازگشت نرخ عادی جریمه‌های رانندگی پس از پایان طرح نوروزی ۱۴۰۴

مخاطب۲۴- سردار سید تیمور حسینی با اشاره به تخلفات گسترده رانندگان در این دوره، تأکید کرد: بررسی آمار‌های ثبت شده نشان می‌دهد طی ۲۱ روز اجرای طرح نوروزی، مجموعاً ۱۷،۷۹۲،۲۸۵ تخلف رانندگی در جاده‌های کشور ثبت شده است؛ رقمی که نسبت به مدت مشابه سال قبل، افزایشی معادل ۵،۸۳۸،۱۶۲ تخلفات را نشان می‌دهد. این آمار زنگ خطری برای لزوم فرهنگ‌سازی بیشتر در زمینه رانندگی ایمن است.

سردار حسینی در ادامه افزود: با وجود هشدار‌های متعدد و اطلاع‌رسانی مداوم در طول اجرای طرح نوروزی، همچنان تخلفات گسترده‌ای از سوی رانندگان مشاهده شد. از ۱۳ فروردین تا ۱۶ فروردین (۳روز)، حدود ۶،۷۹۱ گواهینامه به دلیل ارتکاب تخلفات حادثه‌ساز به مدت سه ماه توقیف شد. این طرح برخورد با تخلفات حادثه‌ساز همواره در دستور کار پلیس قرار دارد و در مواردی که راننده‌ای ۲ تخلف همزمان انجام دهد، علاوه بر اعمال قانون و ثبت نمره منفی در گواهینامه، خودروی وی نیز به مدت ۷۲ ساعت توقیف و به پارکینگ منتقل می‌شود.

بیشتر بخوانید

این مقام انتظامی در ادامه در خصوص جزئیات جرائم رخ داده در جاده‌های کشور توضیح داد: در جاده‌های درون‌شهری، مجموعاً ۶،۸۲۱،۵۶۷ تخلف ثبت شده است. از این تعداد، ۱،۷۱۷،۱۶۳ تخلف به صورت الصاقی، ۷۶۲،۲۵۵ تخلف به صورت تسلیمی، ۲،۵۹۷،۱۲۳ تخلف به صورت دوبرگی، ۲۶،۴۶۴ تخلف به صورت نامحسوس و ۱،۷۱۸،۵۶۲ تخلف توسط دوربین‌ها ثبت شده است. این ارقام نشان می‌دهد که نظارت پلیس در معابر درون شهری کشور بهبود یافته است.

همچنین در جاده‌های برون‌شهری نیز ۱۰،۹۷۰،۷۱۸ تخلف ثبت شده است که شامل ۲۱۷،۷۱۸ جریمه الصاقی، ۱،۳۵۳،۶۵۱ جریمه تسلیمی، ۲،۲۱۱،۷۱۳ جریمه دوبرگی، ۱۳،۳۷۲ جریمه نامحسوس و ۷،۱۷۰،۲۶۴ تخلف ثبت شده توسط دوربین‌ها بوده است. تجهیز و نوسازی دوربین‌های جاده‌ای، تأثیر قابل توجهی در ثبت تخلفات رانندگان داشته است.

سردار حسینی همچنین به بیشترین تخلفات رانندگان در نوروز امسال اشاره کرد و گفت: تجاوز از سرعت مجاز تا ۱۰ کیلومتر با ۹،۱۸۵،۵۳۸ نفر، بیشترین آمار تخلفات را به خود اختصاص داده است.

به گفته وی، همچنین تخلفات تجاوز از سرعت مجاز بین ۱۰ تا ۲۰ کیلومتر با ۱،۲۸۹،۶۱۷ تخلف، تجاوز از سرعت مجاز بیش از ۲۰ تا ۳۰ کیلومتر با ۳۰۱،۸۳۹ تخلف، عدم استفاده از کمربند ایمنی توسط راننده یا سرنشین با ۱،۱۷۶،۸۷۵ تخلف، توقف منجر به سد معبر با ۵۴۹،۷۴۷ تخلف، توقف دوبله با ۴۹۱،۸۹۵ تخلف، استفاده از تلفن همراه حین رانندگی با ۴۱۹،۷۷۹ تخلف، نداشتن معاینه فنی با ۳۴۸،۱۷۴ تخلف، توقف در محل ممنوع با ۳۳۶،۵۶۳ تخلف، شیشه دودی و عدم دید کافی با ۲۸۹،۱۵۷ تخلف، نقص فنی در چراغ‌ها یا ترمز با ۲۸۷،۹۵۸ تخلف، عدم توجه به ایست پلیس با ۲۶۸،۲۷۳ تخلف، سبقت غیرمجاز در دوراهی‌ها با ۲۴۵،۵۷۶ تخلف، عبور از محل ممنوع با ۲۴۴،۸۶۶ تخلف و عدم استفاده از کلاه ایمنی توسط موتورسواران با ۲۴۱،۵۵۳ در جاده‌های کشور در طرح ۲۰ روزه طرافیکی نوروز ۱۴۰۴ ثبت شده است.

رئیس پلیس راهور فراجا در پایان تأکید کرد: هدف اصلی پلیس راهور از اجرای طرح‌های ترافیکی، کاهش تصادفات و افزایش ایمنی جاده‌ها است. با وجود دستاورد‌های مثبت این طرح، همچنان نیاز به همکاری بیشتر رانندگان و رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی وجود دارد تا بتوان از بروز حوادث ناگوار جلوگیری کرد.

برچسب ها: تخلفات رانندگی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اشنو و هما؛ محبوب‌ترین سیگارهای ایرانی در دهه ۴۰ اشنو و هما؛ محبوب‌ترین سیگارهای ایرانی در دهه ۴۰
۶۰ سال پیش ایرانی‌ها بیشتر به سیگارهای اشنو و هما علاقه داشتند. محبوبیت این برندها در گزارش روزنامه اطلاعات ۸ مهر ۱۳۴۴ ثبت شد.
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
حکم اعدام بهمن چوبی اصل، یکی از مهم‌ترین جاسوسان اسرائیل اجرا شد حکم اعدام بهمن چوبی اصل، یکی از مهم‌ترین جاسوسان اسرائیل اجرا شد
بهمن چوبی جاسوس اسرائیل، از متخصصین حوزه پایگاه داده (دیتابیس) بود که به واسطه حضور در یک شرکت دانش‌بنیان وارد پروژه‌های حساس و مخابراتی کشور شد
سعید جلیلی و مدل توهین آمیز اعلام آمادگی‌اش برای مناظره با روحانی سعید جلیلی و مدل توهین آمیز اعلام آمادگی‌اش برای مناظره با روحانی
سعید جلیلی، مذاکره‌کننده اسبق برنامه هسته‌ای ایران که قطعنامه‌های متعددی در زمان او علیه کشورمان به تصویب رسید، به پیشنهاد مناظره حسن روحانی پاسخی جنجالی داد
ترامپ در نشست فوق‌سری با ۹۰۰ ژنرال ارتش آمریکا ترامپ در نشست فوق‌سری با ۹۰۰ ژنرال ارتش آمریکا
ترامپ قصد دارد در نشستی بی‌سابقه با حضور حدود ۹۰۰ ژنرال و دریاسالار آمریکا در پایگاه کوانتیکو شرکت کند؛ جلسه‌ای که به دستور وزیر دفاع برگزار می‌شود.
اسرائیل هیوم: جنگ دوم با ایران در راه است اسرائیل هیوم: جنگ دوم با ایران در راه است
روزنامه اسرائیل هیوم مدعی شد جنگ دوم با ایران نزدیک است و این درگیری احتمالی به‌مراتب سخت‌تر و پیچیده‌تر از نبرد‌های پیشین خواهد بود.
روایت مکس بلومنتال فعال رسانه‌ای آمریکایی از دیدار خصوصی با پزشکیان روایت مکس بلومنتال فعال رسانه‌ای آمریکایی از دیدار خصوصی با پزشکیان
روایت فعال رسانه‌ای آمریکایی از دیدار خصوصی با مسعود پزشکیان رئیس جمهور را در این ویدئو می بینید.
برگزیده
فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو
فرهنگستان زبان و ادب فارسی واژه «نامیاد» را به‌عنوان معادل فارسی «mention» تصویب کرد
به مناسبت روز جهانی بدون خودرو به مناسبت روز جهانی بدون خودرو
باید بسیار خوش‌خیال بود تا بپنداریم که شعارهایی همچون روز جهانی بدون خودرو در روند برنامه‌ریزی و مطالبه‌های شهروندی ما جای بگیرد. اگر چه برای رسالت و اهداف بزرگ باید تلاش نمود.
روز جهانی بی‌خبری خوش‌خبری روز جهانی بی‌خبری خوش‌خبری
۱۱ سپتامبر روز جهانی بی‌خبری خوش خبری است.؟  می‌گویند امروز روز جهانی"No  news is good news"  است. به زبان خودمانی همان ضرب المثل معروف فارسی که می‌گوید بی خبری خوش خبری است
صفحه خبر بالای تصاویر