کد خبر: ۶۰۱۱۳
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۳

موضع‌گیری افشین پیروانی در مقابل اظهار نظر جنجالی قلعه نویی

افشین پیروانی صحبت‌های تندی در مورد مسائل داوری مطرح کرد.
موضع‌گیری افشین پیروانی در مقابل اظهار نظر جنجالی قلعه نویی

مخاطب ۲۴- افشین پیروانی، مدیر تیم پرسپولیس بعد از برد تیمش برابر نساجی در جمع خبرنگاران حاضر شد و در مورد مسائل مهمی صحبت کرد. او در مورد اتفاقات داوری و همچنین اظهار نظر جنجالی امیر قلعه نویی موضع گرفت.

او در مورد بازی گفت: بازی خوبی بود و هر دو تیم خوب کار کردند. من فکر می‌کنم لیاقت و جایگاه نساجی با این هواداران بیشتر است. می‌دانید از بازی مقابل تیم‌هایی که هوادار دارند می‌شود لذت برد. روز خوبی را رقم زدند. خسته نباشید می‌گویم. امروز که گذشت ان‌شالله بتوانند بازی‌های بعد را بهتر نتیجه بگیرند.

پیروانی درباره صف طولانی هواداران پرسپولیسی که برای ورود به ورزشگاه به مشکل خورده بودند گفت: این را من نباید جواب بدهم و اشخاص دیگری که مسئول ورود هواداران هستند باید پاسخگو باشند. در مجموع از هواداران خودمان تشکر می‌کنم که زحمت کشیدند و سنگ تمام گذاشتند. پرسپولیس همین است و هر جای ایران برویم خودجوش طرفدار داریم که می‌آیند و با جان و دل تشویق می‌کنند و این نشان می‌دهد که تیم پرطرفداری هستیم.

بیشتر بخوانید

او درباره صحنه پنالتی و داوری گفت: فکر می‌کنم بازی سختی بود و داوری قضاوت خوبی داشت. آقای وحید کاظمی در بازی تبریز به اشتباه سروش رفیعی را اخراج کرد. در بازی با سپاهان همان داور آقای انزونزی را اخراج نکرد پس چرا در بازی قبل به سروش قرمز داد. من حق را می‌گویم. در بازی پیش مقابل استقلال خوزستان هم اشتباه بدی کرد ولی چه اتفاقی می‌افتد که امروز دوباره او را می‌گذارند؟ یک داور هم در بازی ما و ذوب آهن اشتباه کرد و الان یک سال می‌شود که محروم است! مگر می‌شود؟ همه باید مثل هم باشند. آقای وحید کاظمی شما اشتباه کردید و باید محروم شوید. همه می‌دانند بازی بعد با سپاهان هم آقای موعود بنیادی‌فر داور است. این اخبار از کجا می‌آید؟ کمیته داوران باید بهتر مدیریت بشود تا قضاوت بهتری بشود و حق به حق‌دار برسد. دقیقه ۹۰ و خرده‌ای بر علیه تیم ما پنالتی گرفتند. اگر گل شده بود هم می‌گفتم واقعا قضاوت خوبی داشت. به تیم داوری خسته نباید می‌گویم. جایی که باید از داوری انتقاد کنیم هم باید بگوییم.

او درباره مشکلی که در کمیته اخلاق داشت گفت: من نمی‌دانم چرا من را خواستند. یک اسم آوردند فقط. آقای گل‌محمدی هم رفتند و توضیحاتی دادند. اصلا درصدی هم به من ارتباط نداشت ولی روز تعطیل اعلام کردند. اصلا بنا نبود که من بروم.

پیروانی درباره سقف قرارداد در فصل آینده توصیح داد: یک قانونی گذشتند که خیلی‌ها رعایت نکردند. نمی‌شود با سقف قرارداد به مقابله با تیم‌های بزرگ بروید. یک فلش بک بزنم که مربی تیم ملی می‌گوید هرکس انتقاد می‌کند حب و بغض دارد! نه ما حب و بغض نداریم. جای تعحب دارد چرا مربی‌های تیم‌های دیگری که آسیایی بودیم از خودشان دفاع نکردند؟ آقا فرمودند ببینید تیم‌هایی که به آسیایی رفتند چه نتایجی گرفتند. ما مقابل تیم‌های ۲۰۰ تا ۳۰۰میلیون یورویی بازی کردیم. تیم عربستان، الاتحاد اول است و تازه بنزما هم نبود! الهلال ۹ بازیکن خارجی تاپ دنیا دارد. النصر ۹ بازیکن تاپ خارجی دارد. تیم الاهلی پنجم جدول است. ما نباید خودمان را با آنها مقایسه کنیم. بهترین بازیکن قرقیزستان را آوردند در یک تیم وسط جدولی ده دقیقه یک ربع تا نیم ساعت بازی می‌کند. کره شمالی و قرقیزستان درجه چند آسیا هستند؟ تیم ملی را حماسه‌سازی نکنیم. اگر حرفی می‌زنیم دنبال حب و بغض نیستیم دنبال موفقیت تیم ملی هستیم. نه قرار است جای شما کسی بیاید. در نهایت از شما خواهش می‌کنم ما را با خودمان مقایسه کنید نگویید تیم‌های آسیا اوت شدند. تیم منتخب آسیا برود مقابل الهلال در آن استادیوم ۲-۰ عقب می‌افتد.

او در پاسخ به اینکه قلعه نویی برای توجیه‌پذیر بودن ناکامی دشمن‌تراشی می‌کند و صحبتش در مورد حذف تیم‌های باشگاهی گفت: درمورد باشگاه‌ها خوب صحبت نکردند که گفتند باشگاه‌ها همه اوت شدند. تیم‌ها همه قوی بودند و بازیکنان بزرگی دارند و هزینه‌های زیادی هم می‌کنند. تیم‌های قطری مثل السد هم بگذاریم کنار. در مجموع اگر تیم‌مان نتیجه بگیرد افتخار و شادی‌اش برای همه است. اگر بخواهیم گارد بگیریم و هرکس هرچیزی گفت بگوییم حب و بغض است نه همچین چیزی نیست و تیم ملی متعلق به همه است.

برچسب ها: افشین پیروانی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد
در این قسمت از پادکست مخاطب فوتبالی به بررسی شرایط ستاره‌ی ازبکستانی تیم پرسپولیس میپردازیم.
تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت
نظام آموزشی ایران با وجود دستاورد‌های مهم در باسوادی و گسترش پوشش تحصیلی، همچنان زیر سایه‌ی حافظه‌محوری، نابرابری آموزشی و ضعف مهارت‌آموزی گرفتار مانده و نیازمند اصلاحات بنیادین است.
تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی! تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی!
هانا مهرگان، ورزشکار ایرانی‌تبار ساکن کانادا، با درخشش خیره‌کننده در رقابت‌های جهانی فیتنس ۲۰۲۵ میامی، عنوان «ملکه تناسب اندام جهان» را به دست آورد.
قتل دختر جوان به دست خواستگارش قتل دختر جوان به دست خواستگارش
پرونده قتل راضیه در شهرری پس از اعتراف خواستگارش به دلیل عشق بیمارگونه و اعتیاد، بار دیگر جنجال‌برانگیز شد.
قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود
بلیت‌های کنسرت مهران مدیری در دبی از ۳۹۹ تا ۱۵۰۰ درهم فروخته شد و در برخی بازه‌ها حتی از بلیت‌های جنیفر لوپز گران‌تر بود.
قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر
فرمانده انتظامی عجب‌شیر از قتل یک زن ۱۶ ساله توسط همسرش خبر داد؛ قاتل در تحقیقات اولیه به انگیزه اختلافات خانوادگی اعتراف کرد.
تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری
رئیس اتحادیه بنکداران تهران از آغاز عرضه برنج هندی و پاکستانی با قیمت‌های تنظیم‌بازاری خبر داد؛ برنج هندی ۴۹ و ۵۹ هزار تومان، پاکستانی ۶۶ هزار تومان است.
برگزیده
ضربه سنگین به بارسلونا؛ مصدومیت جدی لامین یامال ضربه سنگین به بارسلونا؛ مصدومیت جدی لامین یامال
لامین یامال، پدیده نوظهور بارسلونا و تیم ملی اسپانیا، به دلیل آسیب‌دیدگی ناحیه لگن (پوبالژیا) مدتی از فوتبال دور خواهد بود؛ موضوعی که نگرانی‌های زیادی برای هواداران و کادر فنی ایجاد کرده است.
تیپ دستیار ایتالیایی قلعه‌نویی جنجالی شد! تیپ دستیار ایتالیایی قلعه‌نویی جنجالی شد!
بررسی استایل و ظاهر دیپلماتیک دستیار جدید تیم ملی، به صدر اخبار جنجالی رسید
اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟! اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟!
باشگاه پرسپولیس به رای کمیته انضباطی مبنی بر بخشش تراکتور اعتراض کرد.کمیته استیناف با تغییر ناگهانی حکم،رای به برگزاری بازی در ورزشگاه یادگار امام با حضور هواداران تراکتور داد.
صفحه خبر بالای تصاویر