کد خبر: ۶۰۰۷۲
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۷:۵۵
چشم امید فعالان بازار سهام به اخبار عمان

پیش‌بینی بازار سهام امروز ۲۳ فروردین ۱۴۰۴

بورس تهران در روز انتهایی معاملات سومین هفته فروردین ماه با افزایش تراز شاخص کل و رشد تراز شاخص هم‌وزن مواجه شد. در آخرین روز معاملاتی هفته قبل ارزش معاملات خرد در کانال ۱۰ همتی قرار داشت و شاهد کاهش شدت ورود جریان پول حقیقی به موقعیت‌های سهامی بودیم.
پیش‌بینی بازار سهام امروز ۲۳ فروردین ۱۴۰۴

مخاطب۲۴- پیش بینی بورس- بازار سهام در روند روز معاملاتی گذشته شاهد افزایش تراز شاخص کل هم‌وزن و رشد تراز شاخص کل بود. شاخص‌های سهامی معاملات روز چهارشنبه را نیز با محدودیت سه درصدی دامنه نوسان قیمتی آغاز کردند. بازار سهام روز چهارشنبه با حاکمیت ۳۴ درصدی رنگ سبز مواجه بود؛ در حالی که معاملات روز سه‌شنبه سهم ۸۳ درصدی به رنگ سبز داده بودند. روز چهارشنبه برآیند جریان پول حقیقی در بین موقعیت‌های سهامی مثبت ۱۱۲ میلیارد تومان بود و در بین صندوق‌های سرمایه‌گذاری درآمد ثابت نیز به منفی ۵۰۷ میلیارد تومان رسید و پول حقیقی ۶۹۳ میلیارد تومانی از صندوق‌های با پشتوانه طلا خارج شد.

در بین صنایع بورسی نیز صنعت بانک‌ها و مؤسسات اعتباری با ۳۰۱.۵ میلیارد تومان ورود پول حقیقی بالاترین میزان ورود پول حقیقی را به ثبت رساند. صنعت محصولات شیمیایی با ۵۸.۲ میلیارد تومان و صنعت حمل و نقل با ۲۹.۲ میلیارد تومان در جایگاه‌های بعدی قرار گرفتند. از سوی دیگر صنعت سیمان با ۶۸.۸ میلیارد تومان خروج پول حقیقی بیشترین میزان کاهش مالکیت حقیقی را به ثبت رساند و صنعت فرآورده‌های نفتی با ۴۵.۴ میلیارد تومان و صنعت سرمایه‌گذاری‌ها با ۲۷.۲ میلیارد تومان دیگر صنایعی بودند که میزان بیشتری از مالکیت حقیقی خود را از دست دادند.


روند معاملات سهامی ۳۰ روز اخیر

بازار سهام روز چهارشنبه شاهد رشد ۴۹ درصدی ارزش معاملات خرد بود و این معیار به سطح ۱۰ هزار و ۲۲۲ میلیارد تومانی رسید. ارزش معاملات خرد در هفته گذشته ۳ سطح متفاوت را تجربه کرد و برای دهمین هفته متوالی با نوسانات شدیدی همراه بود و از رکود معاملاتی کاسته شد.
روز چهارشنبه ارزش صف‌های خرید سهام کاهش ۷۴ درصدی داشت و ارزش صف‌های فروش ۲ درصد رشد کرد. با این تفاسیر، ارزش صف‌های خرید از ۳ هزار و ۵۹۰ میلیارد تومان به ۹۳۷ میلیارد تومان نزول کرد و ارزش صف‌های فروش در سطح ۴۵۶ میلیارد تومانی قرار گرفت.
روز معاملاتی گذشته سرانه خرید هر کد حقیقی از ۵۲.۱ میلیون تومان روز سه‌شنبه تا ۳۶.۴ میلیون تومان کاهش داشت. سرانه فروش هر کد حقیقی افزایش داشت و از ۳۲.۸ میلیون تومان روز سه‌شنبه به ۳۳.۳ میلیون تومان رسید. با این اوصاف همچنان شکاف سرانه خرید و فروش به سمت خریداران حقیقی سنگینی می‌کند و شدت این شکاف کاهش یافته و در محدوده ۳ میلیون تومانی قرار دارد.


پیش بینی بورس شنبه

با توجه به روند معاملات روز‌های اخیر، قیمت‌های جهانی و خبر‌های اثرگذار بر روند معاملات؛ بورس تهران در هفته گذشته شاهد تداوم روند نوسانی معاملات سهامی در کنار فتح سطح مقاومتی ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار واحدی بود. در هفته قبل ۶۴ میلیارد تومان پول حقیقی به صندوق‌های با پشتوانه طلا و ۳ هزار و ۶۰۱ میلیارد تومان پول حقیقی از صندوق‌های درآمدثابت خارج شد و شاهد ورود ۸۲۲ میلیارد تومانی جریان پول حقیقی به موقعیت‌های سهامی بودیم. بازار سهام دو روز معاملاتی انتهای هفته قبل، حکایت از صعود شاخص‌های سهامی از سطح ۲ میلیون ۸۰۰ هزار واحدی داشت و به نظر می‌رسد تراز شاخص کل و شاخص هم‌وزن بورس تهران همچنان با حمایت قابل توجهی نسبت به فشار عرضه همراه است. به نظر می‌رسد در صورت عدم تحرکات مثبت قیمتی در بازار‌های موازی، احتمال مثبت شدن شاخص‌های سهامی در معاملات امروز بالا باشد ولی همچنان چشم فعالان بازار سهام به اخبار منتشره از سوی مذاکرات دوخته شده است و اخبار سیاست خارجه تعیین کننده روند معاملات سهامی و دیگر بازار‌های دارایی است.

با این منوال پیش بینی می‌شود که بازار سهام امروز ارزش معاملات خردی در سطح ۶ تا ۸ همتی داشته باشد. بورس تهران احتمالاً معاملات امروز را با افزایش تراز شاخص‌های اصلی آغاز کند. احتمال بازدهی منفی اندک شاخص‌های اصلی بازار سهام و عملکرد بهتر شاخص کل هم‌وزن به نسبت شاخص کل در انتهای معاملات امروز بالا است. جریان پول حقیقی در سهام برای معاملات امروز منفی پیش بینی می‌شود و احتمالا با خروج پول حقیقی از صندوق‌های درآمد ثابت مواجه خواهیم بود. صفوف خرید سهام احتمالاً افزایش می‌یابد و در سمت صفوف فروش سهام نیز احتمال افزایش وجود دارد. احتمالاً در انتهای معاملات امروز سرانه خرید هر کد حقیقی در سطح ۳۰ میلیون تومانی قرار گیرد و سرانه فروش نیز در بالای ۳۵ میلیون تومان قرار گیرد. فرابورس تهران احتمالاً کاهش تراز بیشتری در شاخص‌های اصلی خود به نسبت بورس داشته باشد؛ اما احتمال شکاف بازدهی در بین شاخص کل و هم‌وزن فرابورس افزایش یابد.

برچسب ها: پیش بینی بورس
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
شب یلدا؛ سنتی پابرجا، برخی اقلام حذف، برخی مهمانها در انتظار +فیلم شب یلدا؛ سنتی پابرجا، برخی اقلام حذف، برخی مهمانها در انتظار +فیلم
مراسم شب یلدا چقدر خرج بر‌می‌دارد؟ برای مهمانی شب یلدا چقدر باید هزینه کنیم؟ هزینه یلدا با دلار ۱۳۰ هزار تومانی؟ حداقل هزینه شب یلدا ۱۴۰۴چقدر میشود؟ هزینه یک خانوار در شب یلدا چقدر است؟ اینها سوالاتی است که این روزها ذهن خیلی از ایرانیها را به خودش مشغول کرده است
عده ای از عدم برگزاری ماراتن کیش منافع مالی می برند عده ای از عدم برگزاری ماراتن کیش منافع مالی می برند
برگزاری مسابقه دو ماراتن کیش در روز جمعه مورخه ۱۴ آذر با استقبال گسترده شرکت‌کنندگان و در ادامه با واکنش هایی نسبت به بی‌حجابی بانوان در این رویداد روبه‌رو شد، بطوریکه ماراتن کیش یکی از پربحث‌ترین موضوعات در میان کاربران ایرانی بوده و همچنان هست، در ادامه صحبتهای شروین وکیلی محقق و جامعه شناس را در این رابطه ببینید
قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد
سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: مردم و بازرگانان با مراجعه به سایت مرکز مبادله ایران می‌توانند به تفکیک نرخ انواع ارز را در تالارهای اول و دوم مشاهده کنند.
عکس: تکمیل شش‌گانه پاری سن ژرمن عکس: تکمیل شش‌گانه پاری سن ژرمن
با برتری پاری سن ژرمن مقابل فلامینگو، شاگردان لوئیز انریکه قهرمان جام بین قاره‌ای ۲۰۲۵ شدند و ششمین جام خود را از ابتدای فصل گذشته جشن گرفتند.  
روایت شب قبل از غرق شدن کشتی تایتانیک از نگاه خدمه کشتی! روایت شب قبل از غرق شدن کشتی تایتانیک از نگاه خدمه کشتی!
داستان تایتانیک همیشه از نگاه مسافران آن روایت می‌شود؛ اما بیایید این بار داستان شب آخر را نه از روی عرشه، بلکه از روی میز شام مرور کنیم.
بازگشت مهران مدیری به تلویزیون با «شیش‌ماهه»؛ آشتی دوباره با سیما در شب یلدا؟ بازگشت مهران مدیری به تلویزیون با «شیش‌ماهه»؛ آشتی دوباره با سیما در شب یلدا؟
پخش تیزر سریال جدید مهران مدیری با عنوان «شیش‌ماهه» گمانه‌زنی‌ها درباره بازگشت او به تلویزیون را تقویت کرده؛ سریالی ۱۷ قسمتی با ترکیبی از بازیگران قدیمی و چهره‌های تازه که احتمال دارد همزمان با شب یلدا یا اوایل دی‌ماه روی آنتن برود.
زمین بازی تئاتر جایی برای اجاره نشین‌ها ندارد! زمین بازی تئاتر جایی برای اجاره نشین‌ها ندارد!
نمایش زمین بازی تبیین زوال جامعه تئاتر امروز است؛ جماعت تئاتری‌ای که از شهر‌های دیگر به شهر انباشت شده و خودخواه تهران می‌آید تا هنرمند شوند، اما به غیر ازآنکه موی‌اش سپید می‌شود و جامه‌اش سیاه چیزی به دست نمی‌گیرد، خانه‌های اجاره‌ای را باید ترک کرد و رفت پایین و پایین‌تر تا وقتی که فرسودگی آید و حذف ممکن شود!
برگزیده
قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد
سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: مردم و بازرگانان با مراجعه به سایت مرکز مبادله ایران می‌توانند به تفکیک نرخ انواع ارز را در تالارهای اول و دوم مشاهده کنند.
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر