کد خبر: ۶۰۰۶۹
تاریخ انتشار: ۲۲ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۱:۴۴

تک‌سرنشین‌های همت مراقب جریمه‌های صبحگاهی باشند!

قرار بود برای کاهش ترافیک لاین ویژه همت در فروردین راه‌اندازی شود، معاون شهردار می‌گوید که دوربین‌های نظارتی این مسیر تا ١٠ روز دیگر نصب می‌شود.
تک‌سرنشین‌های همت مراقب جریمه‌های صبحگاهی باشند!

مخاطب۲۴- «٧٠ درصد خودرو‌های شهر در ساعات صبح تک‌سرنشین هستند» این را محمد آقامیری رئیس کمیته حمل‌ونقل شورای شهر تهران می‌گوید.

معاون شهردار تهران محسن هرمزی با بیان اینکه به‌زودی لاین خودرو‌های پرسرنشین در بزرگراه همت اجرایی می‌شود می‌گوید که از آخر این ماه بخش اول «دوربین‌ها نصب می‌شود».

بیشتر بخوانید

شهرداری تهران سال گذشته مجوز احداث مسیر HOV (خطوط پرسرنشین) را از شورای‌عالی ترافیک گرفت و قرار بود این طرح در فروردین اجرایی شود، اما به دلیل تقارن نوروز با ماه مبارک رمضان به تعویق افتاد.

معاون شهردار تهران می‌گوید که در لاین ویژه همت فقط خودرو‌های پرسرنشین مانند اتوبوس، تاکسی، ون، سرویس مدرسه و. عبور می‌کنند. همچنین به گفته رئیس سازمان حمل‌ونقل ترافیک پوریا علیمردانی از تابستان این طرح اجرایی و افراد متخلف هم جریمه می‌شوند.

احداث خطوط ویژه برای تردد خودرو‌های پرسرنشین در بسیاری از شهر‌های دنیا از جمله نیویورک اجرایی شده و این خطوط کاملاً هوشمند مدیریت می‌شوند.

کارشناس ترافیک صابر شمسی می‌گوید که این طرح یک‌بار در تهران اجرایی شد ولی به دلیل عدم زیر ساخت موفق نبود. در مقابل کارشناس ترافیک دیگر، کامران داوری، با بیان اینکه زیر ساخت در اتوبان همت فراهم شده است، می‌گوید که با نصب دوربین در هر ٢۵٠ متر مانع تردد خودرو‌های تک‌سرنشین در لاین ویژه شده و با این کار ترافیک حدود ٣٠ درصد کاهش می‌یابد.

کارشناسان می‌گویند که باید زیرساخت‌های خطوط (HOV) مانند نصب تابلو، دوربین‌ها انجام شود و فرهنگ‌سازی برای ترویج همسفری از طریق آپ‌ها و پویش‌های آموزشی صورت گیرد. همچنین باید سیستم حمل‌ونقل عمومی در این مسیر در دسترس باشد تا تردد‌ها آسان‌تر شده تا دیگر مردم مجبور نشوند به‌صورت تک‌سرنشین به خیابان بیایند.

برچسب ها: حمل و نقل
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.