کد خبر: ۶۰۰۶۹
تاریخ انتشار: ۲۲ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۱:۴۴

تک‌سرنشین‌های همت مراقب جریمه‌های صبحگاهی باشند!

قرار بود برای کاهش ترافیک لاین ویژه همت در فروردین راه‌اندازی شود، معاون شهردار می‌گوید که دوربین‌های نظارتی این مسیر تا ١٠ روز دیگر نصب می‌شود.
تک‌سرنشین‌های همت مراقب جریمه‌های صبحگاهی باشند!

مخاطب۲۴- «٧٠ درصد خودرو‌های شهر در ساعات صبح تک‌سرنشین هستند» این را محمد آقامیری رئیس کمیته حمل‌ونقل شورای شهر تهران می‌گوید.

معاون شهردار تهران محسن هرمزی با بیان اینکه به‌زودی لاین خودرو‌های پرسرنشین در بزرگراه همت اجرایی می‌شود می‌گوید که از آخر این ماه بخش اول «دوربین‌ها نصب می‌شود».

بیشتر بخوانید

شهرداری تهران سال گذشته مجوز احداث مسیر HOV (خطوط پرسرنشین) را از شورای‌عالی ترافیک گرفت و قرار بود این طرح در فروردین اجرایی شود، اما به دلیل تقارن نوروز با ماه مبارک رمضان به تعویق افتاد.

معاون شهردار تهران می‌گوید که در لاین ویژه همت فقط خودرو‌های پرسرنشین مانند اتوبوس، تاکسی، ون، سرویس مدرسه و. عبور می‌کنند. همچنین به گفته رئیس سازمان حمل‌ونقل ترافیک پوریا علیمردانی از تابستان این طرح اجرایی و افراد متخلف هم جریمه می‌شوند.

احداث خطوط ویژه برای تردد خودرو‌های پرسرنشین در بسیاری از شهر‌های دنیا از جمله نیویورک اجرایی شده و این خطوط کاملاً هوشمند مدیریت می‌شوند.

کارشناس ترافیک صابر شمسی می‌گوید که این طرح یک‌بار در تهران اجرایی شد ولی به دلیل عدم زیر ساخت موفق نبود. در مقابل کارشناس ترافیک دیگر، کامران داوری، با بیان اینکه زیر ساخت در اتوبان همت فراهم شده است، می‌گوید که با نصب دوربین در هر ٢۵٠ متر مانع تردد خودرو‌های تک‌سرنشین در لاین ویژه شده و با این کار ترافیک حدود ٣٠ درصد کاهش می‌یابد.

کارشناسان می‌گویند که باید زیرساخت‌های خطوط (HOV) مانند نصب تابلو، دوربین‌ها انجام شود و فرهنگ‌سازی برای ترویج همسفری از طریق آپ‌ها و پویش‌های آموزشی صورت گیرد. همچنین باید سیستم حمل‌ونقل عمومی در این مسیر در دسترس باشد تا تردد‌ها آسان‌تر شده تا دیگر مردم مجبور نشوند به‌صورت تک‌سرنشین به خیابان بیایند.

برچسب ها: حمل و نقل
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک
در پایان دومین مسابقه آسیایی استقلال در لیگ قهرمانان دو هواداران نتوانستند خشم خود را پنهان کنند و به تندی از خجالت بازیکنان و کادر فنی استقلال در آمدند
برنامه دولت برای مقابله با مکانیسم ماشه یکشنبه تصویب می‌شود برنامه دولت برای مقابله با مکانیسم ماشه یکشنبه تصویب می‌شود
سخنگوی دولت اعلام کرد برنامه جامع ایران برای مقابله با مکانیسم ماشه و کاهش فشار تحریم‌ها روز یکشنبه تصویب خواهد شد؛ برنامه‌ای با مأموریت‌های مشخص برای دستگاه‌ها.
تصمیم بزرگ حسن یزدانی؛ فردا تکلیف مشخص می‌شود تصمیم بزرگ حسن یزدانی؛ فردا تکلیف مشخص می‌شود
حسن یزدانی، ستاره کشتی جهان، فردا درباره بازگشت به تشک و احتمال پیوستن به تیم کشتی استقلال جویبار تصمیم نهایی خود را اعلام می‌کند.
پهپاد هوشمند آلمان؛ شکارچی بی‌صدا در آسمان اروپا پهپاد هوشمند آلمان؛ شکارچی بی‌صدا در آسمان اروپا
آلمان از پهپاد جنگی جدید “CA-۱ Europa” رونمایی کرد؛ پرنده‌ای هوشمند که با هوش مصنوعی، تصمیم‌گیری و همکاری گروهی در میدان نبرد را بر عهده می‌گیرد.
قیمت سکه و طلا امروز ۹ مهر ۱۴۰۴ + جدول کامل قیمت سکه و طلا امروز ۹ مهر ۱۴۰۴ + جدول کامل
آخرین نرخ‌های سکه و طلا امروز چهارشنبه ۹ مهر ۱۴۰۴ منتشر شد؛ شامل سکه امامی، بهار آزادی، نیم و ربع سکه و همچنین قیمت انس جهانی طلا.
انتصاب مدیرکل جدید صمت فارس؛ فرصتی برای رونق تولید و سرمایه‌گذاری انتصاب مدیرکل جدید صمت فارس؛ فرصتی برای رونق تولید و سرمایه‌گذاری
در نشستی با حضور اعضای حزب همبستگی دانش‌آموختگان فارس، انتصاب مدیرکل جدید صمت، بر حمایت از تولید، سرمایه‌گذاری و بهره‌برداری از ظرفیت‌های گردشگری استان تأکید شد.
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
برگزیده
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو
فرهنگستان زبان و ادب فارسی واژه «نامیاد» را به‌عنوان معادل فارسی «mention» تصویب کرد
به مناسبت روز جهانی بدون خودرو به مناسبت روز جهانی بدون خودرو
باید بسیار خوش‌خیال بود تا بپنداریم که شعارهایی همچون روز جهانی بدون خودرو در روند برنامه‌ریزی و مطالبه‌های شهروندی ما جای بگیرد. اگر چه برای رسالت و اهداف بزرگ باید تلاش نمود.
صفحه خبر بالای تصاویر