کد خبر: ۶۰۰۵۲
تاریخ انتشار: ۲۲ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۶

استقبال سفیر ایران از تصویب معاهده جامع راهبردی در دومای روسیه

سفیر جمهوری اسلامی ایران در مسکو با انتشار مطلبی در شبکه اجتماعی ایکس از تصویب معاهده جامع راهبردی در دومای دولتی روسیه استقبال کرد.
استقبال سفیر ایران از تصویب معاهده جامع راهبردی در دومای روسیه

مخاطب ۲۴- به گزارش سفارت ایران در مسکو، رشته توییت‌های کاظم جلالی به زبان روسی و با ضرب‌المثل ایرانی در استقبال از تصویب معاهده جامع مشارکت راهبردی ایران و روسیه همراه بود.

سفیر ایران در مسکو در این باره نوشت: "سالی که نکوست از بهارش پیداست. آغاز سال جدید میلادی (۱۷ ژانویه) معاهده جامع مشارکت راهبردی به امضای روسای جمهور کشورمان و فدراسیون روسیه رسید و ابتدای سال جدید شمسی، (۱۹ فروردین) مجلس دوما آن را تصویب کرد. این معاهده پس از تصویب در شورای فدراسیون روسیه و مجلس شورای اسلامی لازم‌الاجرا خواهد شد و با این رویداد تاریخی، شاهد طلیعه‌ای نویدبخش در روابط ‎ایران و ‎روسیه خواهیم بود. "

جمعه ۲۸ دی‌ماه ۱۴۰۳ و در سفر دکتر مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور به مسکو، معاهده مشارکت جامع راهبردی جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه در آیینی در کاخ کرملین به امضای رؤسای جمهور دو کشور رسید.

بیشتر بخوانید

این سند چارچوب قانونی را برای توسعه بیشتر همکاری بین مسکو و تهران در بلندمدت تعیین می‌کند. این توافق سطح مناسبات روسیه و ایران را به عنوان شرکای استراتژیک تعیین می‌کند و همه حوزه‌ها از جمله دفاعی، مبارزه با تروریسم، انرژی، مالی، حمل و نقل، صنعت، کشاورزی، فرهنگ، علم و فناوری را در بر می‌گیرد.

دومای دولتی (مجلس سفلی) فدراسیون روسیه روز سه‌شنبه ۱۹ فروردین ۱۴۰۴ لایحه دولت این کشور در زمینه امضای معاهده جامع راهبردی با جمهوری اسلامی ایران را تصویب کرد.

بنا بر قوانین روسیه، طرح یا لایحه‌ای که در دوما (مجلس سفلی) به تصویب نهایی برسد باید در شورای فدراسیون (مجلس سنا) نیز تأیید شود و پس از امضای رئیس‌جمهور اعتبار قانونی پیدا می‌کند.

در این پیوند، ولادیمیر جباروف معاون اول کمیته امور بین الملل شورای فدراسیون روسیه گفت: شورای فدراسیون روسیه ۱۶ آوریل ۲۰۲۵ برابر با ۲۷ فروردین ۱۴۰۴ معاهده مشارکت راهبردی روسیه و ایران را بررسی می‌کند؛ سناتور‌ها از آن حمایت خواهند کرد.

این معاهده پس از طی فرایند تصویب در مجالس جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه قابلیت اجرایی پیدا می‌کند.

در این پیوند، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی ۲۰ فروردین ۱۴۰۴ از دولت خواست تا لایحه توافقنامه جامع راهبردی ایران و روسیه را هرچه زودتر به مجلس ارائه کند تا خارج از نوبت رسیدگی شود.

استقبال سفیر ایران از تصویب معاهده جامع راهبردی در دومای روسیه

برچسب ها: کاظم جلالی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پژمان جمشیدی و نعیمه نظام‌ دوست در ترکیه+ عکس پژمان جمشیدی و نعیمه نظام‌ دوست در ترکیه+ عکس
تصویری کمتر دیده شده از نعیمه نظام دوست، پژمان جمشیدی و بیژن بنفشه خواه در استانبول منتشر شده است.
درخشان: دوست ندارم جای هاشمیان باشم + فیلم درخشان: دوست ندارم جای هاشمیان باشم + فیلم
حمید درخشان با حضور در گروه ورزش مخاطب۲۴ درباره وضعیت نیمکت پرسپولیس،شرایط مربیان ایرانی و اجحافی که در حق آنها صورت می‌گیرد صحبت کرد.
آوازخوانی سفیر کره جنوبی آوازخوانی سفیر کره جنوبی
سفیر کره جنوبی در ایران با حضور در نمایشگاه خوشنویسی مشترک ایران و کره، به همخوانی با آثار استاد فاضل جمشیدی پرداخت.
ماشین فریبا نادری چقدر می‌ارزد؟ ماشین فریبا نادری چقدر می‌ارزد؟
برنامه «پامپ» امیرحسین قیاسی دوباره خبرساز شد. این مرتبه بخاطر ماشین لوکس فریبا نادری
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
فوری: سرمربی پرسپولیس انتخاب شد، بردهاشمیان چاره ساز نبود فوری: سرمربی پرسپولیس انتخاب شد، بردهاشمیان چاره ساز نبود
وحید هاشمیان پس از هشت هفته و با کسب ۱۱ امتیاز با ۲ پیروزی، یک شکست و پنج تساوی به پایان کار خود در پرسپولیس رسید و مدیران این باشگاه، اوسمار ویرا را جانشین او کردند
پرسپولیس ـ اوسمار؛ شروعی نو پرسپولیس ـ اوسمار؛ شروعی نو
مذاکرات باشگاه پرسپولیس با اوسمار ویه‌را، سرمربی برزیلی سابق این تیم، وارد مراحل پایانی شده و انتظار می‌رود ظرف ۴۸ ساعت آینده توافق نهایی به‌صورت رسمی اعلام شود.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر