کد خبر: ۶۰۰۳۹
تاریخ انتشار: ۲۲ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۱

نتانیاهو در بیانیه‌ای کارنی نخست وزیر جدید کانادا را متهم به یهودی ستیزی کرد!

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی اظهارات اخیر نخست‌وزیر کانادا درباره جنگ غزه را به شدت مورد انتقاد قرار داد.
نتانیاهو در بیانیه‌ای کارنی نخست وزیر جدید کانادا را متهم به یهودی ستیزی کرد!

مخاطب ۲۴- بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با انتقاد شدید از مارک کارنی، نخست‌وزیر جدید کانادا، نسبت به اظهارات جنجالی وی در یک گردهمایی انتخاباتی در شهر کلگری واکنش نشان داد.

طبق گزارش رسانه‌های کانادایی، در جریان این رویداد انتخاباتی، معترضی خطاب به کارنی فریاد زد: آقای کارنی، در فلسطین نسل‌کشی در جریان است! کارنی در پاسخ گفت: من آگاهم، به همین دلیل است که ما تحریم تسلیحاتی علیه اسرائیل وضع کرده‌ایم.

بیشتر بخوانید

اما یک روز پس از این رویداد، کارنی سخنانش را اصلاح کرد و مدعی شد: واژه «نسل‌کشی» را نشنیده است.

نتانیاهو در بیانیه‌ای کارنی را متهم به یهودی ستیزی کرده و از او خواست از اظهارات پیشین خود عقب نشینی کند.

با این حال، گروه حقوق بشری «کانادایی‌ها برای عدالت و صلح در خاورمیانه» این رویداد را «غیرقابل قبول» خوانده و از کارنی خواست تا یافته‌های کارشناسان سازمان ملل، پژوهشگران نسل‌کشی و گروه‌های حقوق بشری را که عملیات نظامی اسرائیل در غزه را مصداق نسل کشی دانسته‌اند؛ تأیید کند.

تنش در روابط کانادا و رژیم صهیونیستی در حالی شدت می‌گیرد که فشار‌های بین‌المللی بر تل‌آویو برای توقف حملات به غزه و رعایت قوانین بین‌المللی انسانی رو به افزایش است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ماتیا دی‌شیلیه مدافع سابق یونتوس هم پیشنهاد پرسپولیس را رد کرد ماتیا دی‌شیلیه مدافع سابق یونتوس هم پیشنهاد پرسپولیس را رد کرد
شنیده‌ها حاکی از آن است که پرسپولیس پیشنهاد دو میلیون دلاری برای جذب این بازیکن ارائه داده که عدد قابل‌توجهی برای او محسوب می‌شود اما دی‌شیلیه حتی با این عدد نیز تمایلی به انجام این انتقال نشان نداده است
لیست دستگاه‌های سامسونگ که آپدیت اندروید ۱۶ و One UI ۸ را دریافت می‌کنند لیست دستگاه‌های سامسونگ که آپدیت اندروید ۱۶ و One UI ۸ را دریافت می‌کنند
سرانجام زمان‌بندی آپدیت اندروید ۱۶ گوشی‌های سامسونگ فاش شد! یک لیست غیررسمی، اما کامل، تاریخ دقیق انتشار One UI ۸ را برای ده‌ها مدل گلکسی مشخص کرده است. آیا گوشی شما در صف اول دریافت این آپدیت بزرگ قرار دارد؟
اروپا پیشنهاد دیدار تاریخی پزشکیان و ترامپ را بررسی می‌کند اروپا پیشنهاد دیدار تاریخی پزشکیان و ترامپ را بررسی می‌کند
تروئیکای اروپایی با فعال‌سازی «مکانیسم ماشه» تلاش دارد ترامپ و رئیس‌جمهور ایران را در سازمان ملل گردهم آورد تا خطر جنگ کاهش یابد.
چت جی پی تی، مزایا و کاربرد‌ها چت جی پی تی، مزایا و کاربرد‌ها
چت‌جی‌پی‌تی نقطه‌عطفی در فناوری است؛ ماشینی که درک میکند، می‌نویسد، آموزش می‌دهد و در زندگی روزمره انسان را همراهی میکند.
سازمان ملل برگزاری کنفرانس «راه‌حل دو کشوری» را تصویب کرد سازمان ملل برگزاری کنفرانس «راه‌حل دو کشوری» را تصویب کرد
مجمع عمومی سازمان ملل با برگزاری کنفرانس بین‌المللی «راه‌حل دو کشوری» در ۲۲ سپتامبر به پیشنهاد عربستان موافقت کرد، اما اسرائیل و آمریکا با آن مخالفت کردند.
دیدار عارف با معاون اول دولت‌های سابق + عکس دیدار عارف با معاون اول دولت‌های سابق + عکس
محمدرضا عارف، معاون اول رئیس جمهور، با حضور در دیداری صمیمانه با معاونان اول سابق و خانواده‌های آنان، به تبادل نظر و گفت‌و‌گو درباره مسائل سیاسی و اجتماعی پرداخت.
دسترسی مردم به سکوی هوش مصنوعی در آذر دسترسی مردم به سکوی هوش مصنوعی در آذر
نماینده دانشگاه شریف در پروژه سکوی ملی هوش مصنوعی گفت: تا پایان آذرماه نسخه عمومی آزمایشی سکو رونمایی خواهد شد و امکان دسترسی همه مردم به این سرویس فراهم می‌شود.
برگزیده
پیامدهای حقوقی و ژئوپلیتیکی مسیر ترانزیتی سیونیک ارمنستان پیامدهای حقوقی و ژئوپلیتیکی مسیر ترانزیتی سیونیک ارمنستان
کریدور زنگزور در جنوب ارمنستان، مسیری ترانزیتی که آذربایجان را به نخجوان متصل می‌کند، می‌تواند ژئوپلیتیک منطقه را تغییر دهد. برای ایران، این پروژه تهدیدی امنیتی است و بررسی آن از منظر حقوق بین‌الملل، روابط بین‌الملل و قانون اساسی ارمنستان نشان می‌دهد که تهران می‌تواند با موازنه‌سازی و همکاری‌های منطقه‌ای، منافع خود را حفظ کند.
دبیرکل سازمان ملل: ایران دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست دبیرکل سازمان ملل: ایران دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست
دبیرکل سازمان ملل متحد در حاشیه اجلاس شانگهای با رئیس جمهور ایران دیدار و گفت و گو کرد.
روابط ایران و روسیه در بحران‌ها؛ واقعیت‌ها و محدودیت‌ها روابط ایران و روسیه در بحران‌ها؛ واقعیت‌ها و محدودیت‌ها
ایران و روسیه؛ از انتظار حمایت در جنگ تا واقعیت‌های توافقنامه راهبردی. چرا نگاه واقع‌بینانه به روابط با مسکو ضروری است؟ پیچیدگی‌های سیاست روس‌ها زیر ذره‌بین
صفحه خبر بالای تصاویر