کد خبر: ۶۰۰۳۶
تاریخ انتشار: ۲۲ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۵

عذرخواهی باشگاه استقلال از هواداران

باشگاه استقلال پس از شکست این تیم مقابل فولاد خوزستان از هواداران عذرخواهی و اعلام کرد که در اسرع وقت اقدام به تصمیم‌گیری می‌کند.
عذرخواهی باشگاه استقلال از هواداران

مخاطب ۲۴- باشگاه استقلال به دلیل کسب نتایج ضعیف در هفته‌های پایانی لیگ برتر و شکست مقابل فولاد خوزستان اطلاعیه‌ای صادر کرد.

در این اطلاعیه آمده است: مدیریت باشگاه استقلال با تقدیر و تشکر از حضور هواداران فهیم باشگاه بزرگ استقلال در جریان بازی روز گذشته در ورزشگاه آزادی، بر خود وظیفه می‌داند بابت شکست دور از انتظار تیم فوتبال بزرگسالان از جامعه بزرگ هواداران استقلال رسما عذرخواهی کند. بی تردید این شکست و نتایج هفته‌های اخیر که منجر به قرار گرفتن تیم در جایگاه نامناسبی در جدول رده‌بندی شده است، مورد پذیرش هیچ کسی نیست. قطعا مدیران باشگاه و اعضای هیات مدیره نسبت به نتایج اخیر تیم بی‌تفاوت نخواهند بود و با درک فضای موجود و پذیرش انتقادات به حق هواداران و پیشکسوتان در اسرع وقت اقدام به تصمیم‌گیری خواهند کرد و پس از بررسی دقیق، نتیجه را به اطلاع هواداران فهیم استقلال خواهند رساند. همچنین لازم به یادآوری است در جریان بازی استقلال برابر فولاد اشتباه تأثیرگذار داور بازی باعث شد یک بار دیگر باشگاه استقلال بابت اشتباه داوری متضرر شد. علی‌رغم درخواست باشگاه استقلال از فدراسیون فوتبال بابت تغییر تیم داوری و حساسیت فراوان هواداران باشگاه استقلال نسبت به قضاوت بیژن حیدری، متاسفانه نسبت به درخواست باشگاه استقلال بی‌تفاوتی محض صورت گرفت و دوباره بیژن حیدری مسئولیت قضاوت بازی استقلال را برعهده گرفت. به اذعان کارشناسان داوری تصمیم اشتباه داور بازی و تایید آن پس از بازبینی تصاویر اتاق وار یک پنالتی اشتباه به ضرر استقلال اعلام شد تا کلکسیون اشتباهات داوری بر علیه استقلال کامل شود. باشگاه استقلال ضمن پذیرش مسئولیت شکست و ناکامی‌های اخیر مراتب اعتراض خود نسبت به قضاوت بیژن حیدری را از طریق مراجع رسمی تا حصول نتیجه نهایی پیگیری خواهد کرد تا حقانیت باشگاه به اثبات برسد. به امید فردایی بهتر در کنار هواداران فهیم باشگاه که در تمامی لحظات کنار استقلال حضور داشتند تا نشان دهند وفادارترین و مظلوم‌ترین هواداران تاریخ فوتبال به شمار می‌روند.

بیشتر بخوانید

برچسب ها: لیگ برتر
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
صدیقی در نماز جمعه این هفته چه سخنی برای گفتن داشت؟ صدیقی در نماز جمعه این هفته چه سخنی برای گفتن داشت؟
حجت‌الاسلام کاظم صدیقی خطیب جمعه تهران خطاب به عموم مردم تاکید کرد: باید واحد باشید و وحدت و انسجام را حفظ کنید و هر صدای تفرقه را صدای دشمن تلقی کنید.
شوخی آذری جهرمی با آرزویی که ربع پهلوی به گور خواهد برد شوخی آذری جهرمی با آرزویی که ربع پهلوی به گور خواهد برد
شوخی آذری جهرمی با آرزویی که ربع پهلوی به گور خواهد برد
پرونده کنکور‌های دو نوبته برای همیشه بسته شد پرونده کنکور‌های دو نوبته برای همیشه بسته شد
پرونده کنکور‌های دو نوبته بسته شد و از سال آینده کنکور یک نوبت برگزار می‌شود.
کدام داور و قاری قرآنی برنامه محفل در دولت پزشکیان پست گرفت؟ کدام داور و قاری قرآنی برنامه محفل در دولت پزشکیان پست گرفت؟
«حامد شاکرنژاد» قاری قرآن و داور مسابقات محفل، مشاور فرهنگی وزیر راه و شهرسازی شد.
دلیل تبریک باشگاه اینتر به طارمی چه بود؟ دلیل تبریک باشگاه اینتر به طارمی چه بود؟
باشگاه اینتر با انتشار پستی در شبکه‌های اجتماعی، تولد مهاجم ایرانی خود را تبریک گفت
ظریف از تنها تهدید اسراییل رونمایی کرد! ظریف از تنها تهدید اسراییل رونمایی کرد!
وزیر امور خارجه پیشین کشورمان در حساب ایکس خود نوشت: جنگ، ترور، خرابکاری، باج‌گیری. نشان می‌دهد که تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است.
مدنی زاده عضو شورای عالی کار شد مدنی زاده عضو شورای عالی کار شد
معاون اول رئیس جمهور، مصوبه هیات وزیران مبنی بر عضویت سیدعلی مدنی زاده وزیر امور اقتصادی و دارایی به عنوان عضو شورای عالی کار را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد.
برگزیده
دلیل تبریک باشگاه اینتر به طارمی چه بود؟ دلیل تبریک باشگاه اینتر به طارمی چه بود؟
باشگاه اینتر با انتشار پستی در شبکه‌های اجتماعی، تولد مهاجم ایرانی خود را تبریک گفت
امیررضا معصومی کشتی گیری که ایران نمی‌دهد و آذربایجان می‌خواهد! امیررضا معصومی کشتی گیری که ایران نمی‌دهد و آذربایجان می‌خواهد!
به نظر می‌رسد امیررضا معصومی تصمیمش را برای حضور در آذربایجان گرفته است.
کیلیان امباپه به پلیس فرانسه هدیه داده است یا رشوه؟ کیلیان امباپه به پلیس فرانسه هدیه داده است یا رشوه؟
دادستانی فرانسه تحقیقات درباره پرداخت‌های مهاجم تیم ملی این کشور به ۵ مامور امنیتی و نیروی پلیس را آغاز کرده است.
صفحه خبر بالای تصاویر