کد خبر: ۶۰۰۳۰
تاریخ انتشار: ۲۲ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۶

اعلام زمان دقیق و شیوه مذاکره ایران با آمریکا

اخبار رسیده حاکی است که تیم‌های ایرانی و آمریکایی، پیش از ظهر شنبه (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) وارد مسقط، پایتخت عمان، خواهند شد و پس از دیداری با وزیر خارجه عمان، مذاکرات را به صورت غیرمستقیم آغاز خواهند کرد.
اعلام زمان دقیق و شیوه مذاکره ایران با آمریکا

مخاطب ۲۴- اخبار رسیده حاکی است که تیم‌های ایرانی و آمریکایی، پیش از ظهر شنبه (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) وارد مسقط، پایتخت عمان، خواهند شد و پس از دیداری با وزیر خارجه عمان، مذاکرات را به صورت غیرمستقیم آغاز خواهند کرد.

با توجه به زمان ورود هیئت‌ها به عمان، قاعدتاً مذاکرات بعد از ظهر شنبه آغاز خواهد شد. واسطه‌ی انتقال پیام دو طرف نیز وزیر خارجه عمان خواهد بود.

بیشتر بخوانید

همچنانکه پیشتر نیز اعلام شده، ریاست تیم ایرانی را آقای سید عباس عراقچی، وزیر خارجه کشورمان، و تیم آمریکایی را ویتکاف، فرستاده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا به غرب آسیا برعهده خواهند داشت؛ بنابراین شایعات مبنی بر اینکه اگر مذاکره به صورت مستقیم برگزار نشود، ویتکاف عازم عمان نخواهد شد، تا این لحظه توسط هیچ منبعی تایید نشده، بلکه عکس این موضوع تصدیق شده است.

برخی منابع گفتند که ضرورت عدم‌استفاده هیئت آمریکایی از زبان تهدید و ضرورت اجتناب از ارائه هرگونه چارچوب و درخواست‌های زیاده‌خواهانه از سوی این تیم درباره برنامه هسته‌ای و نیز ضرورت خودداری از طرح هرگونه بحثی درباره موضوع صنعت دفاعی ایران، بخشی از خطوط قرمز ایران است و ایران به هیچوجه زبان تهدید و یا عبور از خط قرمزها-که موارد گفته شده بخشی از آن است- را در مذاکره نخواهد پذیرفت.

ایران همواره آمادگی دارد که در ازای رفع تحریم‌ها، درباره صلح آمیز بودن برنامه هسته‌ای خود اعتمادزایی کند؛ بنابراین توپ در زمین آمریکایی‌هاست و اگر آمریکایی‌ها واقعاً می‌گویند که صرفاً نگران بمب هستند، مذاکرات مسیر دشواری نخواهد داشت؛ امّا در صورتی که آمریکایی‌ها ریاکارانه وارد صحنه شوند و زیاده‌خواهی کنند، باید مسئولیت بین‌المللی مانع‌تراشی در مقابل مذاکره را نیز بپذیرند.

برچسب ها: مذاکرات
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
اسطوره هالیوود در ۹۵ سالگی اسطوره هالیوود در ۹۵ سالگی
"هیچ دلیلی وجود ندارد که انسان با افزایش سن، بهتر نشود. تجربه‌های بیشتری دارم. البته کارگردان‌هایی هم هستند که با بالا رفتن سن، از دست می‌روند، اما من یکی از آنها نیستم. من می‌خواهم هر روز بهتر از دیروز باشم و سن در این رابطه مهم نیست. "
ماهسون به ایران می‌آید؟ ماهسون به ایران می‌آید؟
ماهسون: مردم ایران را دوست دارم و مشتاق دیدار شما هستم.
۵ استیضاح در راه بهارستان ۵ استیضاح در راه بهارستان
استیضاح وزرا در مجلس دوازدهم با استیضاح عبدالناصر همتی آغاز شد و اگرچه هنوز جایگزینی برای او از سوی دولت به مجلس معرفی نشده، برخی نمایندگان به دنبال استیضاح وزرای دیگر دولت هستند. رویکردی که به نظر می‌رسد بیش از آنکه به دلیل عدم کارآیی وزرا باشد به دلیل نگاه سیاسی نمایندگان پارلمان است.
ایلان ماسک درگیر اعتیاد ایلان ماسک درگیر اعتیاد
نیویورک تایمز: با ورود ایلان ماسک به حلقه رئیس‌جمهور ترامپ، زندگی خصوصی‌اش به‌طور فزاینده‌ای آشوبناک شد و مصرف مواد مخدرش بیش از آنچه قبلاً شناخته شده بود، شدت گرفت. مصرف مواد مخدر ایلان ماسک فراتر از استفاده گاه‌به‌گاه بود. او به دیگران گفته بود که آن‌قدر کتامین مصرف می‌کند که روی مثانه‌اش تأثیر گذاشته است، عارضه‌ای شناخته‌شده برای مصرف مزمن.
توصیه به فغانی برای قهرمانی تراکتور! توصیه به فغانی برای قهرمانی تراکتور!
علی کفاشیان پرده از اتفاقات دیگری برداشته است، از جمله موضوع آمدن و رفتن علی دایی، بقای کارلوس کی‌روش و همچنین توصیه به علیرضا فغانی برای قهرمانی تراکتور.
اسامی بزرگ‌ترین بدهکاران بانکی منتشر شد اسامی بزرگ‌ترین بدهکاران بانکی منتشر شد
فهرست بزرگ‌ترین بدهکاران مشکوک‌الوصول بانک‌ها تنها یک آمار ساده نیست؛ این اسامی، بخشی از بحران ناترازی نظام بانکی را عیان می‌کند. شرکت‌هایی که هزاران میلیارد وام گرفته‌اند و حالا بازپرداختی در کار نیست.
دوومیدانی ایران در رده هفتم آسیا دوومیدانی ایران در رده هفتم آسیا
تیم ملی دومیدانی ایران با کسب دو مدال طلا و یک نقره در رده هفتم جدول توزیع مدال‌ها در مسابقات قهرمانی آسیا ایستاد.
برگزیده
پیام واشنگتن به تهران تحویل داده شد پیام واشنگتن به تهران تحویل داده شد
وزیر امور خارجه از سفر همتای عمانی خود به ایران برای ارائه پیشنهاد طرف آمریکایی خبر داد.
۵ استیضاح در راه بهارستان ۵ استیضاح در راه بهارستان
استیضاح وزرا در مجلس دوازدهم با استیضاح عبدالناصر همتی آغاز شد و اگرچه هنوز جایگزینی برای او از سوی دولت به مجلس معرفی نشده، برخی نمایندگان به دنبال استیضاح وزرای دیگر دولت هستند. رویکردی که به نظر می‌رسد بیش از آنکه به دلیل عدم کارآیی وزرا باشد به دلیل نگاه سیاسی نمایندگان پارلمان است.
رییسی مرا نوازش می‌کرد رییسی مرا نوازش می‌کرد
کاظم صدیقی با اشاره به جنجال باغ ازگل تأکید کرد: در آن شرایطی که برای ما حوادثی پیش آمد، خود ایشان از اولین کسانی بود که پس از آن حادثه در نمازجمعه ما حضور پیدا کرد، نوازش می‌کرد و می‌ترسید که ما از صحنه عقب کشیده باشیم و عقب‌نشینی کنیم.
صفحه خبر بالای تصاویر