کد خبر: ۶۰۰۲۹
تاریخ انتشار: ۲۲ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۷

مهاجرانی: آنها باغچه‌بان همه گل‌هایی هستند که در خانواده آموزشی ایران رشد می‌کنند

سخنگوی دولت در آیین نکوداشت ثمینه باغچه‌بان گفت که برگزاری بزرگداشت از این جهت مهم است که ما یاد بگیریم و بگوییم جامعه قدردان آنهاست.
مهاجرانی: آنها باغچه‌بان همه گل‌هایی هستند که در خانواده آموزشی ایران رشد می‌کنند

مخاطب ۲۴- فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت در آیین نکوداشت ثمینه باغچه بان گفت برگزاری بزرگداشت از این جهت مهم است که ما یاد بگیریم و بگوییم جامعه قدردان آنهاست. اینگونه مراسمات باید تکثیر و تکرار شوند، آدم‌هایی از جنس باغچه بان الگوی کرامت و رشد انسان‌ها هستند.

نکوداشت ثمینه باغچه بان دختر جبار باغچه بان شامگاه پنج‌شنبه ۲۱ فروردین با حضور، فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت، علی ربیعی دستیار اجتماعی رئیس جمهور، زهرا بهروز آذر معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و هنردوستان ناشنوا در خانه اندیشمندان علوم انسانی برگزار شد.

بیشتر بخوانید

فاطمه مهاجرانی در این مراسم اظهار داشت: بسیار خوشحالم و باعث افتخار من است که در جمع و مراسم گرامیداشت مقام یک معلم حضور دارم.

وی افزود: بعضی از فامیلی‌ها خیلی بامسماست، خود باغچه فضایی برای رشد و تربیت گیاهان ایجاد می‌کند و کار یک باغچه بان مهیاکردن محیط برای رشد است و این کاری است که خانواده باغچه بان برای آموزش ایران زمین کردند، آنها باغچه‌بان همه گل‌هایی هستند که در خانواده آموزشی ایران رشد می‌کنند.

وی با اشاره به برگزاری این نکوداشت ادامه داد: حتما آدم‌های این چنینی بی نیاز از چنین مراسم‌هایی هستند، اما برگزاری بزرگداشت از این جهت مهم است که ما یاد بگیریم و بگوییم جامعه قدردان آنهاست. اینگونه مراسمات باید تکثیر و تکرار شوند، آدم‌هایی از جنس باغچه بان الگوی کرامت و رشد انسان‌ها هستند.

وی در پایان پیام رئیس جمهور تقدیم به ثمینه باغچه‌بان را قرائت کرد.

برچسب ها: فاطمه مهاجرانی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
برنامه کاهش ساعات کاری ادارات اعلام شد برنامه کاهش ساعات کاری ادارات اعلام شد
ساعات کاری دستگاه‌های اجرایی استان هرمزگان از روز شنبه ۲۱ تیرماه یک ساعت کاهش یافت.
جزئیات انفجار در چیتگر جزئیات انفجار در چیتگر
سخنگوی سازمان اورژانس تهران با اشاره به وقوع یک حادثه انفجار حوالی در دریاچه چیتگر، علت وقوع آن را انفجار گاز اعلام کرد.
جزییات واریز مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی جزییات واریز مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی
وزارت کار تعاون و رفاه اجتماعی با رد گمانه‌زنی‌ها، جزئیات واریز کالابرگ الکترونیکی را به‌طور شفاف اعلام کرد.
پدیده لیگ به شباب الاهلی پیوست! پدیده لیگ به شباب الاهلی پیوست!
باشگاه شباب الاهلی امارات توانست ستاره جوان پیکان و تیم امید ایران را جذب کند.
خرید ۷۰ میلیون یورویی القادسیه خرید ۷۰ میلیون یورویی القادسیه
باشگاه القادسیه عربستان با مهاجم تیم ملی فوتبال ایتالیا به توافق رسید و قرارداد امضا کرد. رقم این قرارداد ۷۰ میلیون یورو اعلام شده است.
هشدار؛ لینک فیلم زلزله ۸.۵ ریشتری بانکوک را باز نکنید هشدار؛ لینک فیلم زلزله ۸.۵ ریشتری بانکوک را باز نکنید
لینک فیلمی با عنوان زلزله ۸.۵ ریشتری بانکوک در حال انتشار در گروه‌های مجازی می‌باشد، از بازکردن این لینک خودداری کنید. این لینک یک ویروس باج‌افزار برای دسترسی به برنامه‌های بانکی مردم در تلفن همراه است.
چگونه در هوای آلوده از خود محافظت کنیم؟ چگونه در هوای آلوده از خود محافظت کنیم؟
آلودگی هوا آثار مختلفی روی بدن انسان‌ها دارد؛ اما با برخی اقدامات می‌توان این آثار منفی را کاهش داد.
برگزیده
نظر شخصی ریس جمهور با سیاست‌های کلان نظام فاصله دارد نظر شخصی ریس جمهور با سیاست‌های کلان نظام فاصله دارد
محمدجواد لاریجانی، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، گفت: باید واقع‌بینی را بر خواسته‌ها و تصورات ترجیح دهیم.
۷ مسیر برای حل معمای نفوذ ۷ مسیر برای حل معمای نفوذ
اگر در هر نوع پاسخ به معادله فرد-فناوری تردید داشته باشیم، در یک چیز تردیدی نیست که در جنگ رسانه‌ایِ بی‌وقفه‌ی پس از نبرد ۱۲ روزه، رسانه‌ها و تریبون‌های همسو با اسرائیل، به دنبال آنند که از «نفوذ» بیش از هرچیز «تهدید نرم» بسازند.
جزئیات ماجرای انفجار پیجر‌ها جزئیات ماجرای انفجار پیجر‌ها
شیخ نعیم قاسم گفت: «دو روز مانده به عملیات پیجر‌ها نشانه‌هایی مشکوک از جمله در مورد شکستن پیجر‌ها به دست آمد و همین موضوع باعث شد اسرائیل عملیات خود را زودتر انجام دهد. ۱۵۰۰ پیجر بمب‌گذاری شده دیگر نیز در ترکیه بوده است که بنا به درخواست نجیب میقاتی نخست وزیر موقت لبنان از اردوغان، این پیجر‌ها منهدم شده است.»
صفحه خبر بالای تصاویر