کد خبر: ۶۰۰۲۸
تاریخ انتشار: ۲۲ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۷

تعیین حداقل قیمت خودرو‌های الکتریکی چینی

بروکسل و پکن ایده لغو تعرفه‌ها را از طریق تعهدات احتمالی به حداقل قیمت‌ها که به عنوان تعهد قیمت برای خودرو‌های وارداتی شناخته می‌شود، مطرح کرده‌اند.
تعیین حداقل قیمت خودرو‌های الکتریکی چینی

مخاطب ۲۴- یک سخنگوی کمیسیون اروپا گفت که اتحادیه اروپا و چین توافق کرده‌اند که به جای تعرفه‌های اعمال شده توسط اتحادیه اروپا در سال گذشته، حداقل قیمت خودرو‌های الکتریکی تولید چین را تعیین کنند.

سخنگوی اتحادیه اروپا گفت «ماروس سفکوویچ»، مسئول امور بازرگانی اتحادیه اروپا، با «وانگ ونتائو»، وزیر بازرگانی چین، در ۲۴ ساعت گذشته گفت‌و‌گو کرد و هر دو طرف توافق کردند که حداقل قیمت‌ها را تعیین کنند. وزارت بازرگانی چین اعلام کرد که مذاکرات قرار است فورا آغاز شود.

«ماروس سفکوویچ» قبلا گفته بود که هر حداقل قیمتی، باید به اندازه تعرفه‌های اتحادیه اروپا، موثر و قابل اجرا باشد. قرارداد‌های حداقل قیمت قبلی که توسط اتحادیه اروپا توافق شده بود، به جای محصولاتی مانند خودرو، برای کالا‌های مشابه بود. کمیسیون گفته است که معتقد است حداقل قیمت واحد برای مقابله با آسیب‌های ناشی از یارانه‌ها کافی نیست.

اتحادیه اروپا در اکتبر گذشته، تعرفه خودرو‌های برقی تولید چین را تا ۴۵.۳ درصد افزایش داد، اما بروکسل و پکن ایده برداشتن این تعرفه‌ها را از طریق تعهدات احتمالی به حداقل قیمت‌ها که به عنوان تعهد قیمت برای خودرو‌های وارداتی شناخته می‌شود، مطرح کرده‌اند.

بیشتر بخوانید

کمیسیون اروپا اعلام کرده که مایل است به مذاکره در مورد جایگزینی برای تعرفه‌ها با چین ادامه دهد که علاوه بر تعرفه استاندارد واردات خودرو اتحادیه اروپا (۱۰ درصد)، شامل تعرفه‌های ۱۷ درصدی برای خودرو‌های بی‌وای‌دی، ۱۸.۸ درصدی برای جیلی و ۳۵.۳ درصدی برای سایک موتور خواهد بود.

انجمن صنعت خودرو آلمان از مذاکرات میان اتحادیه اروپا و چین استقبال کرد و این تعرفه‌ها را اشتباه خواند و از یک راه حل مذاکره حمایت کرد. این انجمن اعلام کرد که صرف نظر از تحولات جهانی کنونی، باید به جای ایجاد موانع جدید، در مورد چگونگی کاهش موانع و انحرافات در تجارت بین‌الملل رایزنی شود.

طبق گزارش رویترز، خودروسازان آلمانی که سال گذشته یک سوم فروش خود را در چین داشتند، با این تعرفه‌ها مخالفت کردند و نگران درگیری تجاری با دومین شریک تجاری مهم این کشور پس از آمریکا بودند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
زلزله در پرسپولیس؛ تصمیم جنجالی اوسمار، دو خروجی بزرگ! زلزله در پرسپولیس؛ تصمیم جنجالی اوسمار، دو خروجی بزرگ!
نقل‌وانتقالات زمستانی پرسپولیس با یک شوک بزرگ آغاز شد؛ تصمیم نهایی اوسمار ویرا منجر به جدایی رسمی سرژ اوریه و فرشاد احمدزاده شد.
ساخت عکس دختر پدری با هوش مصنوعی برای روز پدر ساخت عکس دختر پدری با هوش مصنوعی برای روز پدر
با هوش مصنوعی می‌توان عکس‌های دختر پدری احساسی و اختصاصی برای روز پدر ساخت. در این مقاله پرامپت پدر و دختری،بهترین روش‌ و نکات مهم را معرفی می‌کنیم.
سخنان پزشکیان درباره دلار که به شدت خبر ساز شد سخنان پزشکیان درباره دلار که به شدت خبر ساز شد
مسعود پزشکیان رییس جمهور در نشست فعالان سیاسی و اجتماعی چهارمحال و بختیاری گفت: ما دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم. او گفت: دلار را به هر کسی می‌دهیم می‌خورد
به مناسبت روز پدر| طرح پیش فروش سایپا به مناسبت روز پدر| طرح پیش فروش سایپا
شرایط پیش فروش محصولات سایپا به مناسبت فرارسیدن روز پدر اعلام شد
اسپانیا یا پرتقال؛ ایران کدام را انتخاب میکند اسپانیا یا پرتقال؛ ایران کدام را انتخاب میکند
سخنگوی فدراسیون فوتبال درخصوص بازی تدارکاتی تیم ملی فوتبال قبل از جام جهانی۲۰۲۶، مقابل اسپانیا و یا پرتقال توضیحاتی ارائه کرد
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
برگزیده
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
صفحه خبر بالای تصاویر