کد خبر: ۶۰۰۲۰
تاریخ انتشار: ۲۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۷

افزایش دوباره قیمت جهانی طلا

بهای هر اونس طلا روز پنجشنبه افزایشی دوباره و چشمگیر داشت و با رشد ۸۴ دلاری به قیمت سه هزار و ۱۲۰ دلار در هر اونس معامله شد.
افزایش دوباره قیمت جهانی طلا

مخاطب ۲۴- با اعمال تعرفه‌های بیش از ۱۰۰ درصدی بر کالا‌های چینی از سوی آمریکا و توصیه مقامات چین به سرمایه گذاران این کشور در آمریکا برای خروج سرمایه‌های خود از آمریکا و خرید طلا، این فلز زرد و گرانبها در بازار‌های جهانی با افزایش تقاضای بسیار زیاد مواجه شد، به همین دلیل در مسیر رشد قیمت قرار گفت.

برهمین اساس با وجود عدم افزایش نرخ دلار در بازار تجاری و ثبات آن در کانال ۹۰ هزار تومان، اما طلا در بازار تهران نیز افزایشی بود.

هر قطعه سکه طرح جدید (امامی) ۹۱ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان و سکه طرح قدیم (بهار آزادی) ۸۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان فروخته شد که به ترتیب نسبت به معاملات روز چهارشنبه (۲۰ فروردین) ۹۰۹هزار و ۸۶۱ تومان و یک میلیون و ۶۹۸ هزار و ۳۳۳ تومان افزایش داشت.

امروز نیم سکه ۵۹ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، ربع سکه ۳۱ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان و سکه گرمی ۱۴ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان در بازار طلا قیمت خورد که در نیم سکه ۲۷۹ هزار و ۳۰۵ تومان کاهش، ربع سکه ۳۵۱ هزار و ۹۴۴ تومان و سکه گرمی۸۲ هزار و ۳۶۱ تومان افزایش قیمت داشتند.

از سوی دیگر، هر گرم طلای ۱۸ عیار به قیمت هفت میلیون و ۶۸۷ هزار و ۴۰۰ تومان فروخته شد که نسبت به روز چهارشنبه ۲۳۸ هزار و ۶۳۶ افزایش داشت؛ هر گرم طلای ۲۴ عیار نیز با ۳۱۷ هزار و ۸۷۱ تومان افزایش نسبت به روز کاری گذشته به ۱۰ میلیون و ۲۴۸ هزار تومان رسید و هر مثقال طلا نیز با افزایش ۹۹۳ هزار و ۷۱۲ تومانی، ۳۳ میلیون و ۲۶۰ هزار تومان معامله شد.

برچسب ها: فلز گران بها
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
امضای تفاهم‌نامه همکاری میان شرکت مخابرات ایران و شرکت پتروشیمی بندرامام با هدف تحقق تحول دیجیتال امضای تفاهم‌نامه همکاری میان شرکت مخابرات ایران و شرکت پتروشیمی بندرامام با هدف تحقق تحول دیجیتال
به منظور توسعه زیرساخت‌های ارتباطی و تحقق اهداف تحول دیجیتال در صنعت پتروشیمی، شرکت مخابرات ایران و شرکت پتروشیمی بندرامام تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.
پیام محسن تنابنده به ترامپ! پیام محسن تنابنده به ترامپ!
واکنش محسن تنابنده به اظهارات ترامپ
ساعت حرکت مترو از فردا تغییر می‌کند ساعت حرکت مترو از فردا تغییر می‌کند
زمان آغاز فعالیت متروی تهران همزمان با تغییر ساعات کار ادارات، تغییر یافت.
جشنواره بهار نارنج در گیلان جشنواره بهار نارنج در گیلان
جشنواره بهارنارنج به شماره ۱۰۵۸ در فهرست آثار ناملموس کشور به ثبت ملی رسیده است و از سه‌شنبه یازدهمین جشنواره ملی بهارنارنج در کومله لنگرود واقع در شرق گیلان آغاز بکار کرد.
ایران غنی سازی می‌کند ولی سلاح هسته‌ای ندارد ایران غنی سازی می‌کند ولی سلاح هسته‌ای ندارد
معاون سازمان انرژی اتمی ایران درخصوص اظهارات مارکو روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا که عنوان کرده ایران تنها کشوری است که سلاح هسته‌ای ندارد، اما از غنی‌سازی برخوردار است، گفت: ایران تنها کشوری نیست که غنی‌سازی می‌کند و در عین حال سلاح هسته‌ای ندارد.
فیلترینگ یکی از بدترین‌ترین رفتار‌هایی است که با مردم ایران صورت می‌گیرد فیلترینگ یکی از بدترین‌ترین رفتار‌هایی است که با مردم ایران صورت می‌گیرد
رئیس اسبق کمیسیون امنیت ملی مجلس معتقد است فیلترینگ یکی از بدترین رفتار‌ها در قبال مردم ایران است و به مخاطرات فرهنگی و امنیتی آن اشاره می‌کند؛ وی همچنین از ناکامی دولت‌ها در مقابله با مافیای فیلتر و تأثیرات منفی آن بر نسل جوان سخن گفت.
تشکر لهستانی‌ها از ایرانیان بابت مهمان نوازی آن‌ها در ۸۰ سال گذشته تشکر لهستانی‌ها از ایرانیان بابت مهمان نوازی آن‌ها در ۸۰ سال گذشته
پس از جنگ جهانی دوم ارتش شوروی ناحیه شرقی لهستان را خالی از سکنه کرد. حالا مردم لهستان مانده بودند و ویرانی‌های جنگ و آوارگی از شهر و دیارشان. لهستانی‌ها مجبور به کوچ شدند. بعضی از آنها راه ایران را در پیش گرفتند.
برگزیده
امضای تفاهم‌نامه همکاری میان شرکت مخابرات ایران و شرکت پتروشیمی بندرامام با هدف تحقق تحول دیجیتال امضای تفاهم‌نامه همکاری میان شرکت مخابرات ایران و شرکت پتروشیمی بندرامام با هدف تحقق تحول دیجیتال
به منظور توسعه زیرساخت‌های ارتباطی و تحقق اهداف تحول دیجیتال در صنعت پتروشیمی، شرکت مخابرات ایران و شرکت پتروشیمی بندرامام تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.
ساعت کاری جدید بانک‌ها اعلام شد ساعت کاری جدید بانک‌ها اعلام شد
ساعت خدمت‌رسانی به مشتریان بانک‌ها از روز شنبه ۲۰ اردیبهشت ماه از ساعت ۶:۳۰ الی ۱۳ می‌باشد.
افت تولید در بخش خودرو‌های تجاری افت تولید در بخش خودرو‌های تجاری
داده‌های منتشرشده برای ۱۱ ماه نخست سال ۱۴۰۳، تصویر نگران کننده‌ای از وضعیت تولید خودرو‌های تجاری و حمل ونقل عمومی در کشور ارائه می‌دهد.
صفحه خبر بالای تصاویر