کد خبر: ۶۰۰۰۸
تاریخ انتشار: ۲۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۳

هوای پایتخت قابل قبول است

شاخص هوای تهران اکنون روی عدد ۹۸ بوده و برای همه گروه‌ها در شرایط قابل قبول است
هوای پایتخت قابل قبول است

مخاطب۲۴- هوای تهران اکنون روی عدد ۹۸ قرار دارد و قابل‌قبول است.

بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، هوای پایتخت در ۲۱ روز گذشته از سال جدید، ۵ روز در وضعیت پاک و ۱۵ روز در شرایط قابل‌قبول قرار داشته است.

هوای پاک (شاخص کیفیت هوا بین ۰ تا ۵۰)

در این حالت، هیچ خطری شهروندان را تهدید نمی‌کند. معمولاً در اخبار از این وضعیت با عنوان «هوای پاک» یاد می‌کنند و آن را با رنگ سبز نشان می‌دهند.

هوای سالم (شاخص کیفیت هوا بین ۵۰ تا ۱۰۰)

وقتی شاخص کیفیت هوا در بازه ۵۰ تا ۱۰۰ است، هوا همچنان سالم به‌حساب می‌آید. این هوا تنها ممکن است گروه‌های بسیار خاصی از افراد را دچار مشکل کند.

هوای ناسالم برای گروه‌های حساس (شاخص کیفیت هوا بین ۱۰۰ تا ۱۵۰)

این وضعیت از آلودگی را با رنگ نارنجی نشان می‌دهند. افراد با سابقهٔ بیماری قلبی، ریوی، نارسایی‌های کبد و کلیه و مشکلات سیستم ایمنی معمولاً در این هوا آسیب‌پذیرند و لازم است از تردد غیرضروری در سطح شهر خودداری کنند.

هوای ناسالم (شاخص کیفیت هوا بین ۱۵۰ تا ۲۰۰)

وقتی شاخص کیفیت هوا در بازهٔ ۱۵۰ تا ۲۰۰ باشد، هر فردی در معرض این هوا آسیب می‌بیند. این سطح از آلودگی را با رنگ قرمز نشان می‌دهند.

هوای بسیار ناسالم (شاخص کیفیت هوا بین ۲۰۰ تا ۳۰۰)

هر شخصی ممکن است در معرض این هوا بیمار شود. وضعیت بسیار ناسالم را با رنگ بنفش نشان می‌دهند.

هوای خطرناک (شاخص کیفیت هوا بالاتر از ۳۰۰)

تمام افراد جامعه تحت‌تأثیر وضعیت خطرناک و اضطراری این هوا قرار می‌گیرند. این حالت، معمولاً با رنگ خرمایی نمایش داده می‌شود.

برچسب ها: هوای تهران
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت
بهرام بیضایی کارگردان و نمایشنامه‌نویس که سال‌ها در آمریکا زندگی می‌کرد در سالروز تولدش درگذشت.
پیش‌بینی قیمت طلا در سال ۲۰۲۶؛ تحلیل ۲۴ غول مالی جهان پیش‌بینی قیمت طلا در سال ۲۰۲۶؛ تحلیل ۲۴ غول مالی جهان
آیا طلا در سال ۲۰۲۶ به ۵۰۰۰ دلار می‌رسد؟ تحلیل اختصاصی ۲۴ موسسه مالی برتر جهان از جمله گلدمن ساکس و جی‌پی‌مورگان درباره آینده بازار طلا و استراتژی خرید
برگزیده
هواشناسی ایران| برف سنگین در تهران هواشناسی ایران| برف سنگین در تهران
کارشناس سازمان هواشناسی، از ورود سامانه بارشی جدید از روز یکشنبه به کشور خبر داد و افزود: با ورود سامانه بارشی، بارش ها تشدید می‌شود و گستره منطقه بارش ها وسیع تر خواهد شد.
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
صفحه خبر بالای تصاویر