کد خبر: ۵۹۹۹۹
تاریخ انتشار: ۲۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۸:۵۸

محاکمه مرد جوان به اتهام تجاوز به ۳۰ زن تهرانی

مرد جوانی که متهم است با ترفند‌های مختلف بیش از ۳۰ زن را ربوده و به آنها تجاوز کرده و اموالشان را به سرقت برده، بزودی در دادگاه کیفری یک استان تهران محاکمه خواهد شد.
محاکمه مرد جوان به اتهام تجاوز به ۳۰ زن تهرانی

مخاطب۲۴- با دستگیری متهم و در تحقیقات اولیه قاضی منافی‌آذر از شعبه ۱۱ دادگاه کیفری با دستور انتشار عکس متهم در رسانه‌ها از کسانی که قربانی این مرد شرور شده‌اند خواست به دادگاه یا پلیس مراجعه کنند تا پس از تکمیل تحقیقات متهم در شعبه ۱۱ دادگاه کیفری یک استان تهران محاکمه شود.

بیشتر بخوانید

مرد جوانی که متهم است با ترفند‌های مختلف بیش از ۳۰ زن را ربوده و به آنها تجاوز کرده و اموالشان را به سرقت برده، بزودی در دادگاه کیفری یک استان تهران محاکمه خواهد شد.

رسیدگی به این پرونده از نیمه دوم سال ۱۴۰۳ با شکایت زن ۳۵ ساله‌ای آغاز شد. وی در تشریح ماجرا گفت: «در یک سایت اینترنتی به دنبال خانه‌ای با قیمت مناسب بودم که آپارتمانی در منطقه یوسف آباد پیدا کردم. با آگهی دهنده که نامش را ملکی نوشته بود، تماس گرفتم و ساعت ۹ شب قرار گذاشتم. وقتی به سر قرار رفتم مرد موتورسواری کنارم آمد و خودش را ملکی معرفی کرد و گفت که نشانی را اشتباه داده و از من خواست سوار موتورش شوم تا مرا به آپارتمان موردنظر ببرد. با شک و تردید سوار شدم، اما او به یکباره با سرعت به سمت پل ایران خودرو رفت و در آنجا مرا به درختی بست و به من تعرض کرد و بعد هم طلا‌ها و تلفن همراهم را سرقت کرد.»

چند روز بعد در حالی که مأموران به دنبال ردی از مرد متجاوز بودند، زن ۴۲ ساله‌ای به کلانتری وردآورد مراجعه کرد و با ثبت شکایتی عنوان کرد: «چند وقتی است که به عنوان نظافتچی خانه‌ها فعالیت می‌کنم. چند روز قبل آگهی کار در سایت اینترنتی گذاشتم. مردی به نام ملکی برای کار تماس گرفت و نشانی خانه‌ای را به من داد. طبق قرار به آنجا رفتم، اما چنین پلاک خانه‌ای آنجا نبود. وقتی می‌خواستم برگردم مرد موتورسواری کنارم توقف کرد و گفت باید برای نظافت به محل دیگری برویم او من را سوار موتورش کرد و به اتوبان کرج برد و بعد تجاوز کرد.»

دو روز بعد دختر ۲۷ ساله‌ای به پلیس مراجعه کرد و گفت از سوی مردی که خود را سرهنگ آگاهی معرفی کرده مورد تعرض، سرقت و تهدید قرار گرفته است.

در ادامه زنی ۳۹ساله که پرستار خانگی بود نیز با شکایتی مشابه به اداره پلیس رفت و از همان مرد موتورسوار که خود را ملکی معرفی کرده بود به اتهام سرقت و تعرض شکایت کرد.

در ادامه تعداد شاکی‌های مرد شرور بیشتر شد و دیگر برای مأموران محرز شده بود که همه شاکی‌ها قربانی یک مجرم شده‌اند؛ بنابراین پلیس با تجمیع اطلاعاتی که از دختران و زنان قربانی گرفته بود و بررسی هویت متهمان سابقه‌دار در نهایت متهم اصلی پرونده را که مردی ۳۰ساله است، دستگیر کرد و قربانیان نیز او را شناسایی کردند.

با دستگیری متهم و در تحقیقات اولیه قاضی منافی‌آذر از شعبه ۱۱ دادگاه کیفری با دستور انتشار عکس متهم در رسانه‌ها از کسانی که قربانی این مرد شرور شده‌اند خواست به دادگاه یا پلیس مراجعه کنند تا پس از تکمیل تحقیقات متهم در شعبه ۱۱ دادگاه کیفری یک استان تهران محاکمه شود.

برچسب ها: متهم
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
تب برفکی به انسان منتقل می‌شود؟ تب برفکی به انسان منتقل می‌شود؟
رئیس اداره بیماری‌های زئونوز وزارت بهداشت تأکید کرد تب برفکی بیماری زئونوز نیست و محصولات دام‌های آلوده هرگز وارد چرخه غذایی نمی‌شوند.
ارسال محموله موشکی ویژه چین به ایران ارسال محموله موشکی ویژه چین به ایران
نشنال‌اینترست گزارش داد ایران با درس‌آموختن از جنگ ۱۲روزه، توان موشکی خود را تقویت می‌کند و چندین محموله «سدیم پرکلرات» از چین رسید.
سخنگوی دولت: امکان غنی‌سازی برای ما وجود ندارد سخنگوی دولت: امکان غنی‌سازی برای ما وجود ندارد
سخنگوی دولت دربارهامکان غنی‌سازی، پیام رئیس‌جمهور به ولیعهد عربستان، اقدامات اقتصادی و رفاهی دولت، یارانه‌ها و پروژه‌های انرژی توضیح داد و به مردم اطمینان داد.
سقوط شدید ارزش بازار بیت‌کوین سقوط شدید ارزش بازار بیت‌کوین
با کاهش شدید قیمت بیت‌کوین، ارزش بازار آن نزدیک به ۶۰۰ میلیارد دلار کاهش یافت و نگرانی‌ها در بازار ارز‌های دیجیتال افزایش پیدا کرد.
ایگور سرگیف و پرسپولیس؛ یک بار برای همیشه! ایگور سرگیف و پرسپولیس؛ یک بار برای همیشه!
ایگور سرگیف بار دیگر به پرسپولیس لینک شد
انتقال آب کارون تهدیدی برای کشاورزی خوزستان انتقال آب کارون تهدیدی برای کشاورزی خوزستان
استاد دانشگاه شهید چمران اهواز هشدار داد: انتقال آب از سرشاخه‌های کارون، سهم آب کشاورزی خوزستان را کاهش و مشکلات اجتماعی ایجاد می‌کند.
هارپ و دزدیدن ابر‌ها در بارش و زلزله نقشی ندارند هارپ و دزدیدن ابر‌ها در بارش و زلزله نقشی ندارند
پدر علم هواشناسی ایران شایعات درباره نقش هارپ و «ابر دزدی» در بارش و زلزله را رد کرد و بر محدودیت‌های علمی بارورسازی ابر‌ها تأکید نمود.
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر