کد خبر: ۵۹۹۷۷
تاریخ انتشار: ۲۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۷
اختلاف قیمت ساینا و کوییک چند؟

قیمت محصولات سایپا امروز چهارشنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۴

ساینا S دنده‌ای بنزینی و کوییک GX L در بازار خودرو پنج میلیون تومان تفاوت قیمت دارند
قیمت محصولات سایپا امروز چهارشنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۴

مخاطب۲۴- قیمت ساینا S دنده‌ای بنزینی امروز چهارشنبه ۲۰ فروردین ماه بدون تغییر نسبت به روز گذشته، ۵۴۵ میلیون تومان است.

قیمت کوییک GX L مدل ۱۴۰۴ همانند ساینا در معاملات امروز بدون تغییر باقی ماند و ۵۴۰ میلیون تومان اعلام شده است. کوییک SR نیز ۵۱۰ میلیون تومان فروخته می‌شود.

قیمت شاهین اتوماتیک در بازار خودرو امروز یک میلیارد و ۲۰ میلیون تومان است. شاهین پلاس دیگر سواری میلیاردی سایپا نیز یک میلیارد و ۳۱۰ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

قیمت اطلس از سوی فروشندگان ۶۵۰ میلیون تومان اعلام شده است؛ سهند S نیز ۱۰۰ میلیون تومان ارزان‌تر قیمت خورده است.

قیمت محصولات سایپا امروز چهارشنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۴

برچسب ها: ساینا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
لغو کنسرت همایون شجریان؛ نشانه‌ای از هراس از امید لغو کنسرت همایون شجریان؛ نشانه‌ای از هراس از امید
آذر منصوری، رئیس جبهه اصلاحات، لغو کنسرت همایون شجریان را نشانه‌ای از تداوم سیاست‌های هراس از امید در ایران دانست و آن را فرصت‌سوزی فرهنگی توصیف کرد.
کنسرت همایون شجریان لغو شد کنسرت همایون شجریان لغو شد
همایون شجریان اعلام کرد کنسرت جمعه برگزار نخواهد شد و دلیل آن نبود امکان مدیریت جمعیت میلیونی است؛ او پیش‌تر خواستار جلسات بررسی قبل از موافقت بود.
پزشکیان به نیویورک می رود پزشکیان به نیویورک می رود
رئیس جمهور ایران هفته آینده به نیویورک می‌رود تا در مجمع سازمان ملل سخنرانی کند؛ عراقچی او را همراهی کرده و رایزنی هسته‌ای با اروپایی‌ها انجام می‌شود.
چین برای نخستین‌بار تمام موشک‌های هسته‌ای خود را نمایش داد + فیلم چین برای نخستین‌بار تمام موشک‌های هسته‌ای خود را نمایش داد + فیلم
چین در رژه پیروزی پکن برای اولین بار تمام موشک‌های کلاهک هسته‌ای خود را همزمان به نمایش گذاشت و قدرت نظامی خود را به رخ جهانیان کشید.
افشای اسناد جنجالی پرونده جفری اپستین در آمریکا افشای اسناد جنجالی پرونده جفری اپستین در آمریکا
یک نماینده کنگره آمریکا اعلام کرد اسناد جنجالی پرونده جفری اپستین، سرمایه‌دار متهم به جرایم غیراخلاقی، به‌زودی منتشر می‌شود؛ ترامپ نیز متهم به نقش‌آفرینی است.
محدودیت جدید برای شرکت در کنکور سراسری ۱۴۰۵ اعلام شد محدودیت جدید برای شرکت در کنکور سراسری ۱۴۰۵ اعلام شد
طبق مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، پذیرفته‌شدگان کنکور ۱۴۰۴ در رشته‌های خاص حتی در صورت عدم ثبت‌نام، از شرکت در آزمون سراسری ۱۴۰۵ محروم می‌شوند.
پرواز جنگنده‌ها و بمب‌افکن‌های چین بر فراز آسمان پکن + فیلم پرواز جنگنده‌ها و بمب‌افکن‌های چین بر فراز آسمان پکن + فیلم
جنگنده‌ها و بمب‌افکن‌های پیشرفته چین در رژه روز پیروزی با مانورهای نمایشی بر فراز آسمان پکن، قدرت هوایی ارتش این کشور را به رخ جهانیان کشیدند.
برگزیده
گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت در گفت‌و‌گو با مخاطب۲۴ بر لزوم استفاده ازظرفیت بریکس، اوراسیا برای گسترش مراودات تجاری تاکید نمود
انفجار در بازار خودرو، افزایش قیمت محصولات ایران خودرو طی ۲۴ ساعت انفجار در بازار خودرو، افزایش قیمت محصولات ایران خودرو طی ۲۴ ساعت
تغییرات قیمت روز خودرو حاکی از آن است که محصول پرفروش ایران خودرو طی ۲۴ ساعت حوالی ۱۰۰ میلیون تومان گران شد.
عدم دسترسی به برنامه برق من! عدم دسترسی به برنامه برق من!
اپلیکیشن «برق من» و سامانه «برق ایران» از دسترس خارج شدند و کاربران نمی‌توانند برنامه خاموشی‌های برق را مشاهده کنند، در حالی که قطعی‌ها ادامه دارد.
صفحه خبر بالای تصاویر