کد خبر: ۵۹۹۷۰
تاریخ انتشار: ۲۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۹

اصرار‌های آقای نماینده در مورد قانون حجاب تمامی ندارد؟!

امیرحسین بانکی پور، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی درباره ارسال پیامک به شهروندان اصفهانی گفت: از مدت‌ها پیش شروع شد و آثارش هم دیده شد و تقریبا ۸۰ الی ۹۰ درصد کسانی که برای‌شان پیامک فرستاده شد رعایت کردند. این راه بسیار خوبی است که تنش اجتماعی هم ایجاد نمی‌کن
اصرار‌های آقای نماینده در مورد قانون حجاب تمامی ندارد؟!

مخاطب۲۴- یک عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در خصوص ابلاغ لایحه عفاف و حجاب گفت: اصلا سابقه نداشته است در ۴۵ سالی از انقلاب می‌گذرد قانونی در مجلس تصویب شود و بعد شورای نگهبان آن را تأیید کند و ابلاغ نشود. خلاصه، دیر و زود دارد، ولی سوخت و سوز ندارد.

امیرحسین بانکی پور درباره قانون عفاف و حجاب و اتفاقاتی که در ارتباط با تحصن‌کنندگان مقابل مجلس در این مدت رخ داده است، گفت: معتقدیم که پیگیری ابلاغ قانون باید ادامه‌دار باشد. منتها مطالبه نرم؛ نه تحصن، زیرا ما از همین دوستانی که آمده بودند، چندین بار خواهش کردیم و گفتیم که ممکن است برای‌شان مشکلاتی ایجاد شود و اذیت شوند، البته این افراد از روی خلوص نیت‌شان و دغدغه‌هایی که داشتند آمدند، اما هرکه از ما مشورت می‌گرفتند می‌گفتیم این کار خوب نیست.
این عضو کمیسیو فرهنگی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: با این حال مطالبه نرم و تبیین قانون باید صورت می‌گرفت و قطعاً هم دیر یا زود این قانون را ابلاغ باید کنند. زیرا اصلا سابقه نداشته است در ۴۵ سالی از انقلاب می‌گذرد قانونی در مجلس تصویب شود و بعد شورای نگهبان آن را تأیید کند و ابلاغ نشود. خلاصه، دیر و زود دارد، ولی سوخت و سوز ندارد.

بیشتر بخوانید


وی یادآور شد: در اصفهان، ارمنی‌های اصفهان یک مثلی بین‌شان معروف است که می‌گویند: "قربون عقل آخر مسلمونا. " می‌گویند مسلمانان تصمیم اول و دوم‌شان را می‌گیرند، اما تصمیم آخرشان تصمیم درستی است. حالا هم حرف ما این است نگه‌داشتن قانون و بی‌قانونی، هرج‌ومرج ایجاد می‌کند. هرکسی یک کاری می‌کند و این جامعه ما را به هم می‌ریزد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: اصل حرف ما این است که این کار قطعاً بی‌قانونی هرج و مرج ایجاد می‌کند؛ لذا تأکید ما این است که حتماً قانون ابلاغ شود مطمئناً مسئولان آخرش به این نتیجه خواهند رسید و این قانون را ابلاغ می‌کنند.

وی درباره ارسال پیامک به شهروندان اصفهانی گفت: از مدت‌ها پیش شروع شد و آثارش هم دیده شد و تقریبا ۸۰ الی ۹۰ درصد کسانی که برای‌شان پیامک فرستاده شد رعایت کردند. این راه بسیار خوبی است که تنش اجتماعی هم ایجاد نمی‌کند.

برچسب ها: عفاف و حجاب
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
دکتر زردچوبه، متخصص درمان التهاب و افسردگی دکتر زردچوبه، متخصص درمان التهاب و افسردگی
زردچوبه جزو ادویه‌های پر مصرف است و برخی مطالعه‌ها نشان می‌دهد تاثیر بسیار بالایی در کاهش افسردگی دارد.
رابطه کابوس‌های شبانه و نزدیک شدن مرگ رابطه کابوس‌های شبانه و نزدیک شدن مرگ
تحقیق جدید توسط تیمی از محققان در آمریکا انجام شده و در آن داده‌های چهار مطالعه بلندمدت روی بیش از ۴۰۰۰ نفر بین ۲۶ تا ۷۴ سال بررسی شده است. شرکت‌کنندگان میزان کابوس‌های شبانه خود را گزارش کرده‌اند و سپس در بازه‌ای ۱۸ ساله، آمار مرگ‌ومیر آنها ثبت شده است. در این مدت، ۲۲۷ نفر به‌صورت زودرس جان خود را از دست دادند
ایرانی‌ها چند سال عمر می‌کنند؟ ایرانی‌ها چند سال عمر می‌کنند؟
طبق اعلام مرکز آمار ایران، در زمستان سال گذشته میانگین سنی فوت‌شدگان بر حسب جنس و به تفکیک مناطق جغرافیایی به صورت کلی ۶۷.۷ سال اعلام شده است که معادل ۰.۹ سال افزایش یافته و در این بازه زمانی میانگین سنی فوت‌شدگان در زنان بیشتر از مردان بوده است.
اجرای ممنوعیت تردد در آزادراه تهران - شمال و جاده کندوان! اجرای ممنوعیت تردد در آزادراه تهران - شمال و جاده کندوان!
رییس پلیس راه البرز از اجرای محدودیت تردد درآزادراه تهران - شمال و جاده کرج - چالوس از صبح فردا یکشنبه ۱۵ تیرماه در محدوده این استان خبر داد.
طارمی به ترکیه می‌رود یا عربستان؟ طارمی به ترکیه می‌رود یا عربستان؟
مهاجم ایرانی اینترمیلان که فصل گذشته عملکرد قابل قبولی در ایتالیا نداشت، اکنون در لیست خرید تیم‌های عربستانی و ترکیه‌ای قرار دارد.
تصویر تکان دهنده از همسر ژوتا بعد از رفتن ناگهانی همسرش! تصویر تکان دهنده از همسر ژوتا بعد از رفتن ناگهانی همسرش!
تصویر منتشر شده از همسر دیوگو ژوتا، نشانگر ناراحتی و شوک شدید وارد شده به او است.
پاسخ تراکتور به درخواست پرسپولیس پاسخ تراکتور به درخواست پرسپولیس
برای ترابیباشگاه تراکتور پاسخ پرسپولیس برای جذب مهدی ترابی در ازای بخشش در پرونده علیرضا بیرانوند را داد
برگزیده
از ۵ جنگ جلوگیری کردم ولی نوبل را دیگران می‌گیرند! از ۵ جنگ جلوگیری کردم ولی نوبل را دیگران می‌گیرند!
رئیس‌جمهور آمریکا بار دیگر از رویای خود برای گرفتن جایزه صلح نوبل پرده برداشت و این‌بار مدعی شد که مانع به وجود آمدن ۵ جنگ بین کشور‌های مختلف شده، اما جایزه صلح نوبل به افراد دیگری داده شده است.
دکتر زردچوبه، متخصص درمان التهاب و افسردگی دکتر زردچوبه، متخصص درمان التهاب و افسردگی
زردچوبه جزو ادویه‌های پر مصرف است و برخی مطالعه‌ها نشان می‌دهد تاثیر بسیار بالایی در کاهش افسردگی دارد.
قطع درختان در منطقه ۱۱ تهران قطع درختان در منطقه ۱۱ تهران
پیرو انتشار خبری در فضای مجازی مبنی بر قطع درختان زنده، کهنه و قدیمی در منطقه ۱۱ تهران شهرداری این منطقه اطلاعیه‌ای صادر کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر