کد خبر: ۵۹۸۵۷
تاریخ انتشار: ۱۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۸:۵۱

حضور بیش از ۶ میلیون اتباع مجاز و غیر مجاز افغانستانی در کشور

مشاور وزیر و رئیس مرکز امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور تعداد اتباع افغانستانی مجاز و غیرمجاز در کشور را شش میلیون و یکصد هزار نفر اعلام کرد و گفت: از این تعداد دو میلیون و ۱۰۰ هزار نفر مجاز، دو میلیون نفر غیرمجاز و دو میلیون نفر در دسته افراد سرشماری شده هستند.
حضور بیش از ۶ میلیون اتباع مجاز و غیر مجاز افغانستانی در کشور

مخاطب۲۴- نادر یاراحمدی با اشاره به اینکه در سال گذشته بیش از یک میلیون نفر از اتباع غیر مجاز از کشور طرد شدند، اظهار کرد: از این تعداد ۴۰ درصدشان به صورت خود معرف و داوطلبانه از کشور خارج شده و به کشور افغانستان بازگشتند که در این راستا از اقدامات سختگیرانه پلیس تشکر می‌کنیم.

وی با بیان اینکه برای طرد افراد غیرمجاز که عمده آنها نیز زن و کودک هستند با احتیاط بیشتری اقدامات لازم صورت می‌گیرد، بسیاری از اتباع خارجی فاقد مدرک را افرادی دانست که نه تنها هنجارشکن نیستند؛ بلکه در کشور مشغول به کار می‌باشند، اما، چون غیر مجاز تلقی می‌شوند باید به کشور خود بازگردند.

بیشتر بخوانید


رئیس مرکز امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور، اظهار کرد: به دلیل جمعیت بالای خانوار‌های مهاجرین افغانستانی و یارانه‌های مختلف حمل و نقل، سوخت و؛ که برای آنها از سوی کشور ایران پرداخت می‌شود، هزینه بالایی را به کشور تحمیل می‌کند؛ این در حالیست که متأسفانه از سوی سازمان‌های بین المللی به کشور ما کمکی نمی‌شود و درخواست ایران بازگشت اتباع افغانستانی غیر مجاز به کشورشان است، هرچند که در این سال‌ها ما برخوردمان با اتباع اتباع خارجی به ویژه اتباع افغانستانی همچون مهمان بوده و پذیرای آنها در کشورمان بوده‌ایم.

یاراحمدی در ادامه درباره تشکیل باند‌های جرایم از سوی برخی از اتباع خارجی و برخورد با این افراد نیز تصریح کرد: این افراد کسانی هستند که در دسته افراد خلافکار قرار می‌گیرند و با توجه به اینکه اعمال قانون در کشور برای همه افراد مقیم کشور اعم از اتباع ایرانی و خارجی یکسان است، در صورت تخلف طبق قانون، پلیس با آنان برخورد خواهد کرد.

رئیس مرکز امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور با بیان اینکه سیستم قضایی کشورمان برای اتباعی که مرتکب جرم شده و در زندان به سر می‌برند، اما جرائم خشن انجام نداده‌اند، تسهیلاتی در نظر گرفته است، افزود: در راستای همکاری دو کشور ایران و افغانستان این افراد به کشور افغانستان تحویل داده می‌شوند و ادامه محکومیتشان را در آنجا سپری خواهند کرد.

برچسب ها: اتباع غیرمجاز
اخبار داغ
قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز
قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد
صادق زیباکلام در نامه‌ای سرگشاده خطاب به حسین سیمایی‌صراف، با نگاهی به درخواست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برای کمک دانشگاه‌ها برای راهیابی به برون‌رفت کشور از مشکلات اجتماعی، به نقد رجوع به دانشگاهیان در بزنگاه‌های حساس سیاسی کشور پرداخته است.
قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه
طلا ۱۸ عیار به قیمت ۱۶ میلیون و ۸۷۵ هزار تومان رسید. سکه امامی در بازار امروز رشد قیمت شش میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی را تجربه کرد و اکنون ۱۷۲ میلیون و ۱۶۰ هزار تومان فروخته می‌شود.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست
مدافع چپ تیم امید ایران و باشگاه شمس‌آذر قزوین با عقد قراردادی رسمی راهی پرسپولیس شد.
آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا
طبق مصوبه کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران آموزش مدارس ابتدایی این استان در روز دوشنبه و سه‌شنبه غیرحضوری شد.
ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود
تقاضای فروش سهام همچنان در بازار فعال است و بر سمت خرید غلبه دارد. امروز ۵۰ شرکت بزرگ بازار به تنهایی بیش از ۳ همت خروج پول حقیقی را ثبت کردند و نقش پررنگی در سرخی بازار سرمایه داشتند.
برگزیده
موتورسواری بانوان آزاد شد! موتورسواری بانوان آزاد شد!
معاون امور خانواده و زنان ریاست‌جمهوری از نهایی شدن موضوع صدور گواهینامه موتورسواری برای زنان خبر داد.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
هموطنان دهک ۱۰ که اعتبار کالابرگشان شارژ نشده، چه کنند؟ هموطنان دهک ۱۰ که اعتبار کالابرگشان شارژ نشده، چه کنند؟
معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت:­ هموطنان دهک دهم درآمدی که هنوز کالابرگ آنها شارژ نشده، باید ابتدا­ درخواست‌شان را در ­ثبت احوال ثبت کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر