کد خبر: ۵۹۸۵۳
تاریخ انتشار: ۱۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۸:۲۱

واریز اعتبار کالابرگ دهک‌های یک تا سه درآمدی از ۲۰ فروردین ماه

درحالی اعتبار مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیک از ۱۳ فروردین‌ماه به حساب سرپرستان خانوار تحت پوشش نهاد‌های حمایتی واریز شده که سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیک از واریزِ اعتبار مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیک به حساب سرپرستان خانوارِ دهک‌های درآمدی اول تا سوم از ۲۰ فروردین‌ماه خبر داد و گفت: همچنین از ۲۷ فروردین نیز حساب سرپرستان خانوار‌های دهک‌های چهارم تا هفتم شارژ می‌شود.
واریز اعتبار کالابرگ دهک‌های یک تا سه درآمدی از ۲۰ فروردین ماه

مخاطب۲۴- مرجان دبیری با بیان اینکه از ۱۱ اسفندماه سال گذشته مرحله اول طرح کالابرگ الکترونیک با واریز اعتبار به حساب سرپرستان خانوار دهک یک تا هفت درآمدی (به سه دهکِ اول به ازای هر نفر ۵۰۰ هزار تومان و برای باقی دهک‌ها به ازای هر نفر ۳۵۰ هزار تومان) آغاز شد، اظهار کرد: این اعتبار برای خرید ۱۱ قلم کالای اساسی شامل اقلامی از گروه‌های لبنیات، پروتئین و خواربار اختصاص یافت که در صورت خرید بیش از سقف اعتبار تخصیصی، مابه‌التفاوت هزینه باید توسط خریدار پرداخت شود.

وی افزود: مرحله اول طرح کالابرگ الکترونیک با واریز اعتبار به حساب سرپرستان خانوار تحت پوشش سازمان‌های حمایتی (بهزیستی و کمیته امداد) در ۱۱ اسفندماه همراه بود و پس از گذشت چند روز این اعتبار به حساب سرپرستان خانوار سایر دهک‌های درآمدی نیز واریز شد.

بیشتر بخوانید


بنابر اظهارات سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیک، در مرحله اول این طرح در مجموع ۵۵ میلیون نفر از طرح استقبال کردند.

دبیری با اشاره به اینکه مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیک با اولویت افراد تحت پوشش نهاد‌های حمایتی از ۱۳ فروردین ماه آغاز شده است، تصریح کرد: از زمان اجرای مرحله دوم ۵ میلیون و ۷۸۰ هزار نفر توانستند با موفقیت خرید خود را انجام دهند که بالاترین درصد خرید مردم تاکنون هم در مرحله اول و هم در مرحله دوم از گروه حبوبات بوده است. این درحالیست که از ۲۰ فروردین‌ماه نیز اعتبار مرحله دوم برای دهک اول تا سوم و از ۲۷ فروردین‌ماه برای دهک‌های چهار تا هفت درآمدی شارژ شده و به حساب سرپرستان خانوار واریز می‌شود.

دبیری در پاسخ به این سوال که آیا در اجرای این طرح، خریداران ملزم به استفاده از برند خاصی هستند، تصریح کرد: مشمولان طرح کالابرگ الکترونیک، می‌توانند از تمام برند‌های تولیدکننده، کالا‌های مجاز را خرید کنند.

سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیک با اشاره به دیگر مزایای این طرح، افزود: در صورت استفاده نکردن کامل از اعتبار مرحله اول، مانده اعتبار به دوره بعد منتقل خواهد شد. اعتبار کالابرگ الکترونیک تا پایان خردادماه ۱۴۰۴ قابل استفاده است. مشمولان می‌توانند خرید‌های خود را در چند نوبت انجام دهند و نیازی به استفاده از کل اعتبار در یک مرحله نیست. علاوه بر این نیز، به همه فروشگاه‌ها تذکر داده شده است در راستای تنظیم خرید بازار، شهروندان تک خریدی از یک کالا نداشته باشند.

سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیک تاکید کرد: اعتبار طرح کالابرگ، جدای از اعتبار تخصیصی و پرداختی بابت یارانه ماهانه افراد است که براساس منابع مالی دولت طی مراحلی به مشمولان ارائه می‌شود.

دبیری در ادامه درباره نحوه تسویه با فروشگاه‌های طرف قرارداد نیز به ارائه توضیحاتی پرداخت و تصریح کرد: هر ۷۲ ساعت با فروشگاه‌ها تسویه می‌شود، به‌گونه‌ای که ۹۰ درصد از فروشنده‌ها در نحوه تسویه این طرح رضایت داشته‌اند و در حال حاضر با ۲۳۰ هزار فروشگاه در این زمینه قرارداد منعقد شده است.

captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
پربحث ترین ها
پرطرفدارترین ها
اخبار داغ
فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت
بسته شدن تنگه هرمز، فرمانده نیروی دریایی سپاه، امروز در رزمایش کنترل هوشمند تنگۀ هرمز برای رعایت اصول ایمنی و کشتی رانی، بخش‌هایی از تنگۀ هرمز برای چند ساعت بسته می‌شود.
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان
معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور بخشنامه ساعات آغاز به کار ادارات در ماه مبارک رمضان را ابلاغ کرد.
جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد
دیدار رئال مادرید برابر بنفیکا در ورزشگاه دالوژ به یک رسوایی نژادپرستی تبدیل شده است.
استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی
ساعتی پس از پایان تمرین پرسپولیس که با واکنش اوسمار ویه‌را نسبت به نامه روز گذشته مدیرعامل باشگاه پرسپولیس (جریمه بازیکنان و کادرفنی و بندهای تهدیدآمیز نسبت به اعضای تیم) همراه بود، سرمربی برزیلی پرسپولیس به دیدار با پیمان حدادی رفت تا یک جلسه مهم را با او برگزار کند.
ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد
ارتش عراق پهپادهای چینی CH-5 را در پایگاه هوایی عین الاسد، مکانی که قبلاً میزبان نیروهای آمریکایی بود، آزمایش کرد، پهپاد تهاجمی CH-5 یک پهپاد بزرگ با طول بال ۲۱ متر، وزن بار ۱۰۰۰ کیلوگرم، سقف پرواز ۹ کیلومتر، مداومت پروازی تا ۶۰ ساعت و برد ۱۰ هزار کیلومتر است. این پهپاد می‌تواند حداکثر ۱۶ موشک را به طور همزمان حمل کند.
حذف دهک‌بندی، معیار جدید پرداخت یارانه، سطح درآمد و دارایی خانوار حذف دهک‌بندی، معیار جدید پرداخت یارانه، سطح درآمد و دارایی خانوار
احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جمع خبرنگاران با اشاره به اصلاح آیین‌نامه جدید یارانه‌ها گفت: بر اساس مصوبه دی‌ماه دولت، دهک‌بندی دیگر مبنای پرداخت یا حذف یارانه نیست و معیار اصلی، سطح مشخصی از درآمد یا دارایی افراد است.
جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس
در واکنش به دومین شکست متوالی که شانس صدرنشینی را از تیم پرسپولیس سلب کرد، هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس با انتشار نامه هشت بندی اعلام کرد که تصمیمات جدیدی را در این خصوص اتخاذ کرده که بخش‌هایی از آن بسیار عجیب و بی‌سابقه است
برگزیده
سقف پاداش پایان خدمت بازنشستگان مشخص شد سقف پاداش پایان خدمت بازنشستگان مشخص شد
نمایندگان مجلس در جلسه علنی صبح امروز (دوشنبه ۲۷ بهمن ماه) مجلس و در جریان بررسی ردیف ۱ الزامات مصارف لایحه بودجه ۱۴۰۵ مربوط به حقوق و مزایای کلیه دستگاه، مصوباتی داشتند.
تغییر ساعت کاری مدارس در ماه مبارک رمضان تغییر ساعت کاری مدارس در ماه مبارک رمضان
سخنگوی آموزش‌وپرورش گفت: تاکنون هیچ تصمیمی از سوی دولت درباره تغییر ساعت مدارس در ماه رمضان اعلام نشده است.
بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط
تصاویر لحظات بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی بخش خبر صدا و سیما مجری تلویزیون گفت: آقای سرکرده پیش‌بینی شما درمورد بارش‌های هفتۀ گذشته درست از آب درنیامد.