کد خبر: ۵۹۸۲۳
تاریخ انتشار: ۱۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۴

جزئیاتی از پاسخ ایران به ترامپ به روایت سرلشکر باقری

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح با اشاره به جزئیات پاسخ ایران به نامه ترامپ گفت: اخیرا رئیس جدید دولت آمریکا نامه‌ای برای مقام معظم رهبری نوشت و پاسخ درخور خودش را با لحاظ تدابیر و اوامر ایشان دریافت کرد.
جزئیاتی از پاسخ ایران به ترامپ به روایت سرلشکر باقری

مخاطب۲۴- سردار سرلشکر محمد باقری رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح صبح امروز در جمع فرماندهان، مدیران و کارکنان ستاد کل نیرو‌های مسلح و قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء (ص)، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل بزرگوار، شهدای دفاع مقدس، شهدای امنیت و محور مقاومت، بخصوص سید شهیدان مقاومت سیدحسن نصرالله، شهیدان هنیه و سنوار و شهدای غزه، لبنان و یمن؛ اعیاد نوروز و فطر را به کارکنان ستاد کل نیرو‌های مسلح، قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء و سازمان‌های نیرو‌های مسلح تبریک گفت و اظهار امیدواری کرد که سال ۱۴۰۴ سالی سرشار از خیر و برکت، سال ظهور حضرت مهدی (عج) و سال نصرت جبهه‌ی حق برباطل باشد.

بیشتر بخوانید


رییس ستاد کل نیرو‌های مسلح با تاکید بر تعیین شعار امسال توسط مقام معظم رهبری تحت عنوان سرمایه گذاری برای تولید افزود: بخش‌های اقتصادی در نیرو‌های مسلح بخصوص وزارت دفاع و بنیاد‌های تعاون نیرو‌های مسلح باید با برنامه‌ریزی دقیق و منظم در مسیر تحقق شعار سال گام بردارند و حداکثر هماهنگی، تعامل و همکاری را با دولت محترم داشته باشند.

وی الزامات اساسی سرمایه‌گذاری برای تولید را دفاع مستحکم کشور، امنیت پایدار، ثبات و آرامش داخلی و امیدواری سرمایه‌گذار عنوان کرد و گفت: مسئولیت سنگین دفاع در کشور برعهده ما در نیرو‌های مسلح است و همه توان و تلاش ما باید این باشد که بازدارندگی، دفاع کارآمد، امنیت پایدار، ثبات و آرامش با تمام قوا دنبال بشود و اطمینان خاطر به امنیت سرمایه‌گذاری برای سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی داده شود.  

سرلشکر باقری با اشاره به اجرای عملیات‌های وعده صادق یک و دو گفت: ما در تقابل نظامی با رژیم صهیونیستی و اجرای عملیات‌های وعده‌ی صادق، واقعیت توانمندی‌ها و نقاط قوت و ضعف دشمن و خودمان را بخوبی محک زدیم و توانستیم در کوتاهترین زمان ممکن با دقت برخی اشکالات را برطرف کنیم و اینک قاطعانه و با اطلاع دقیق می‌گویم که وضعیت پدافند هوایی، سطح تولید و توانمندی موشکی، توانمندی پهپادی و کروز ما با عملیات وعده صادق دو و عملیات پنج آبان دشمن قابل مقایسه نیست.  

وی با محکوم کردن سکوت مرگبار و رفتار دوگانه‌ی نهاد‌های بین‌المللی به اصطلاح حقوق بشری در قبال جنایات و توحش رژیم صهیونیستی در کشتار بیرحمانه‌ی انسان‌های بیگناه، کودکان و زنان و سالمندان غزه اظهار داشت: خباثت و نسل‌کشی انسان‌های بیگناه و ویران کردن خانه و کاشانه‌ی مردم در غزه و لبنان توسط رژیم صهیونیستی بعد از عملیات طوفان‌الاقصی، با حمایت قاطع رژیم امریکا، کشور‌های اروپایی و در سایه رفتار دوگانه و سکوت ننگین نهاد‌های بین‌المللی به اصطلاح حقوق بشری صورت گرفت.  

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح رئیس دولت جدید امریکا را فردی خودشیفته و قلدرمآب نامید و عنوان کرد: امروز جهانیان شاهد هستند که او علاوه بر دشمنان، با دوستان و متحدانش هم درگیر شده است. اخیرا هم نامه‌ای برای مقام معظم رهبری نوشت و پاسخ درخور خودش را هم با لحاظ تدابیر و اوامر ایشان دریافت کرد. تدابیر ایشان بر این مبنا بود که ما آغازگر جنگ نیستیم؛ هرگونه تهدید را با تمام قوا پاسخ خواهیم داد؛ به دنبال آرامش در منطقه هستیم؛ در مسئله‌ی هسته‌ای به دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم و نیاز‌های ملت خودمان را در هسته‌ای دنبال می‌کنیم؛ مذاکره مستقیم نخواهیم کرد، اما مذاکره غیرمستقیم ایرادی ندارد؛ شما بدقول‌ترین و بدعهدترین طرف در مذاکرات گذشته بودید و لذا هیچ اعتمادی به شما وجود ندارد. این پاسخ معقول و بسیار حکیمانه به این جهت است که هم مردم کشور ما و هم مردم جهان بدانند که راهبرد جمهوری اسلامی ایران، دفاع از منافع خودش و پیشرفت و حرکت به سمت افق‌های ترسیم شده است. جمهوری اسلامی ایران جنگ طلب نیست، اما قلدری و زورگویی را نمی‌پذیرد و در مقابل آن ایستادگی خواهد کرد.

وی تصریح کرد: برنامه‌های ۱۴۰۴ نیرو‌های مسلح را با استفاده از تجارب و درس‌های سال گذشته و بررسی نقاط ضعف و قوت، با دقت تدوین و ابلاغ کردیم و بر اساس فرمان فرمانده معظم کل قوا موظفیم سرعت ارتقاء قدرت و پیشبرد امور را دو برابر نماییم.  

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح افزود: قبل از همه چیز استعانت از کمک خداوند و توکل و اعتماد به قدرت الهی است که در یکایک اعضای نیرو‌های مسلح و همه ارکان ما بایستی موج بزند. ما اراده رهبری و اراده نیرو‌های مسلح را در وعده‌های صادق به دشمن نشان دادیم و این اراده را همچنان حفظ کردیم و ارتقاء دادیم؛ و بگونه‌ای طرح ریزی کرده‌ایم که در صورت لزوم، از هنگام صدور فرمان معظّم‌له، در کمترین زمان ممکن سیل توانمندی‌های ما بر سر دشمن فرود خواهد آمد. پاسخ ما به هرگونه تعرض به حریم و منافع جمهوری اسلامی ایران کوبنده و جبران‌ناپذیر خواهد بود.  

در پایان سرلشکر باقری بر تقویت توان معیشتی کارکنان نیرو‌های مسلح و تسریع در تامین مسکن مناسب سازمانی و تملیکی به عنوان مهمترین اولویت‌های ستاد کل و سازمان‌های نیرو‌های مسلح تاکید کرد.

برچسب ها: سرلشکر باقری
اخبار داغ
حرکت زشت و وقیح شبکه افق در شرایط فعلی حرکت زشت و وقیح شبکه افق در شرایط فعلی
عزل مدیر شبکه افق، در پی پخش برنامه‌ای از شبکه افق با محتوای موهن نسبت به شهدا و جان‌باختگان حوادث دی‌ماه، مدیر این شبکه به دلیل سهل‌انگاری و بی‌توجهی در مدیریت محتوای برنامه «خط‌خطی» عزل و پخش این برنامه متوقف شد.
لوگوی جدید BMW +عکس لوگوی جدید BMW +عکس
BMW بی‌سروصدا از لوگوی جدید خود رونمایی کرد
رزمایش دریایی ایران با چین و روسیه! رزمایش دریایی ایران با چین و روسیه!
شبکه الجزیره مدعی شد که ایران با همکاری چین و روسیه طی روزهای آینده رزمایش دریایی مشترکی برگزار می‌کند.
قالیباف: بالاخره ایران آماده مذاکره با آمریکا + فیلم قالیباف: بالاخره ایران آماده مذاکره با آمریکا + فیلم
در بحبوحه تنش‌آفرینی‌ها و لفاظی‌های «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا علیه منطقه و تهدیدات علیه تهران، «محمدباقر قالیباف» رئیس مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگویی اشاره کرد که تهران آماده مذاکره با آمریکا است، اما تنها در صورتی که مذاکرات «صادقانه و واقعی» باشند.
سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد! سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد!
با ورود دادستانی تهران سایت ایران خودرو متخلفی که قیمت محصولات خود را بدون هماهنگی با مراجع ذیصلاح افزایش داده بود بسته شد.
قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز
قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد
صادق زیباکلام در نامه‌ای سرگشاده خطاب به حسین سیمایی‌صراف، با نگاهی به درخواست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برای کمک دانشگاه‌ها برای راهیابی به برون‌رفت کشور از مشکلات اجتماعی، به نقد رجوع به دانشگاهیان در بزنگاه‌های حساس سیاسی کشور پرداخته است.
برگزیده
اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران
اتحادیه اروپا در اقدامی سیاسی، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را که یک نهاد نظامی رسمی ایران به‌شمار می‌رود در فهرست سازمان‌های به اصطلاح تروریستی طبقه‌بندی کرد.
دیدار نمایندگان ایران و آمریکا در ترکیه؟ دیدار نمایندگان ایران و آمریکا در ترکیه؟
یک روزنامه کشور ترکیه از دیدار نمایندگان ایران و آمریکا در این کشور خبر داد.
وزیر ارتباطات: اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم وزیر ارتباطات: اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم
ستار هاشمی با تأکید بر اینکه اگر گفته شود به اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم شوخی تلخی کرده‌ایم، گفت: امروز فضای مجازی بخشی از فضای واقعی زندگی مردم شده و باید این موضوع را بپذیریم.
صفحه خبر بالای تصاویر