کد خبر: ۵۹۸۱۵
تاریخ انتشار: ۱۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۳
شهرام دبیری معاون سابق پارلمانی رئیس‌جمهور

صرفا بخاطر سفر نوروزی به قطب جنوب از ادامه مسئولیت معاف شده‌ام!

شهرام دبیری معاون سابق پارلمانی رئیس جمهور در واکنش به برکناری‌اش از مسئولیت نوشت: به‌رغم این‌که هیچ‌گونه خطای عملکردی نداشته‌ام و صرفاً به جهت سفر نوروزی از قبل برنامه‌ریزی‌شده، از ادامه این مسئولیت معاف شده‌ام، برای همه دولتمردان آرزوی موفقیت دارم.
صرفا بخاطر سفر نوروزی به قطب جنوب از ادامه مسئولیت معاف شده‌ام!

مخاطب۲۴- شهرام دبیری معاون سابق پارلمانی رئیس‌جمهور که روز گذشته با حکم مسعود پزشکیان از سمت خود برکنار شد، طی پیامی اظهار داشت: اکنون که به صلاحدید رئیس‌جمهور و به‌رغم این‌که هیچ‌گونه خطای عملکردی نداشته‌ام و صرفاً به جهت سفر نوروزی از قبل برنامه‌ریزی‌شده، از ادامه این مسئولیت معاف شده‌ام، ضمن احترام به افکار عمومی و با اعلام حمایت از رئیس‌جمهور محترم، برای همه دولتمردان آرزوی موفقیت دارم.

بیشتر بخوانید

متن کامل پیام دبیری به این شرح است:

با سلام خدمت ملت بزرگ ایران، برای من افتخار بزرگی بود که با پیشنهاد رئیس‌جمهور محبوب و مردمی، مسئولیت معاونت امور مجلس رئیس‌جمهور را پذیرفتم. بنابراین، ضمن قدردانی از حُسن اعتماد دکتر پزشکیان، از ریاست شورای شهر تبریز و شورای عالی استان‌های کشور استعفا دادم و با تمام توانم در جهت تعامل هرچه بیشتر دولت و مجلس صادقانه کوشیدم.

رأی حداکثری مجلس به کابینه که در تاریخ جمهوری اسلامی از نظر تعداد رأی بی‌سابقه بود، تصویب بودجه، و ارتباطات مؤثر نمایندگان با دولت، گواهی بر این مدعاست. از هیات رئیسه مجلس و نمایندگان عزیز هم بخاطر تعامل و همکاری خوب طی این مدت کمال تشکر را دارم.

اکنون که به صلاحدید رئیس‌جمهور و به‌رغم این‌که هیچ‌گونه خطای عملکردی نداشته‌ام و صرفاً به جهت سفر نوروزی از قبل برنامه‌ریزی‌شده، از ادامه این مسئولیت معاف شده‌ام، ضمن احترام به افکار عمومی و با اعلام حمایت از رئیس‌جمهور محترم، برای همه دولتمردان آرزوی موفقیت دارم.

از خداوندِ قادر متعال در شرایط خطیر کنونی، سربلندی ملت بزرگ ایران با همت دولت و رهنمود‌های مقام معظم رهبری را خواستارم و برای دکتر پزشکیان و همکاران خدوم ایشان، آرزوی توفیق دارم.

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم
که در طریقت ما کافری‌ست رنجیدن

توفیق، رفیق باد
شهرام دبیری اسکویی

سفر اخیر شهرام دبیری معاون سابق پارلمانی دولت رئیس‌جمهور در ایام نوروز به قطب جنوب با حواشی زیادی رو‌به‌رو شد و بسیاری در فضای مجازی این اقدام را ولو به اینکه گفته شد این سفر با هزینه شخصی انجام شده ولی با وعده‌های رئیس‌جمهور مبنی بر اینکه در دولتش بر مبنای صداقت و مردم‌داری و هم‌چنین ساده‌زیستی و جلوگیری از ریخت و پاش جلو خواهد رفت، دارای تضاد خوانده شد.

در همین راستا پس از انتشار حکم برکناری دبیری، فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت طی توئیتی نوشت: تصمیم امروز رئیس‌جمهور نشان داد که در دولت، هیچ‌گونه تعهد شخصی یا رابطه‌محور جایگزین معیار‌های عملکردی نمی‌شود. رئیس‌جمهور با هیچ‌کس پیمان برادری نبسته و ملاک قضاوت، صرفاً کارآمدی، التزام به عدالت، صداقت و منافع مردم است.

برچسب ها: مسعود پزشکیان
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.