کد خبر: ۵۹۷۹۹
تاریخ انتشار: ۱۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۸

وزش باد شدید و خطر شکستن درختان در تهران

اداره کل هواشناسی استان تهران نسبت به وزش باد شدید در سطح استان تهران به‌ویژه مناطق جنوبی و غربی و ارتفاعات هشدار داد.
وزش باد شدید و خطر شکستن درختان در تهران

مخاطب ۲۴- اداره کل هواشناسی استان تهران با صدور هشدار سطح زرد از وزش باد شدید در بعضی ساعت‌ها خبر داد.

بر اساس این هشدار، استان تهران به‌ویژه مناطق جنوبی و غربی و ارتفاعات آن از یکشنبه (۱۷ فروردین‌ماه) در معرض مخاطره وزش باد شدید قرار خواهد داشت. فعالیت این سامانه چهارشنبه (۲۰ فروردین‌ماه) به پایان خواهد رسید.

گاهی وزش باد خیلی شدید، امکان سقوط اجسام از ارتفاع و خسارت به سازه‌های سست یا موقت مانند داربست‌ها و تابلو‌های تبلیغاتی و تجهیزات موجود در نقاط مرتفع مانند برج‌ها و دکل‌ها، خطر شکستن درختان کهنسال و نهال‌ها، احتمال کولاک برف و خطر سقوط بهمن در ارتفاعات بالادست، امکان صدمه به پوشش گلخانه‌ها و انتقال گرد و خاک از استان‌های همجوار و کاهش دید موقت از آثار این مخاطره جوی است.

همچنین هشدار صادر شده به وقوع رگبار و رعد و برق طی روز‌های یکشنبه و دوشنبه (۱۸ فروردین‌ماه) در پاره‌ای از نقاط نیز اشاره کرده است.

اداره کل هواشناسی استان تهران در این شرایط احتیاط در عبور و مرور جاده‌ای، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت و سست مانند تابلو‌های تبلیغاتی، عدم استقرار در تاسیسات و مکان‌های مرتفع مانند داربست‌ها، برج‌ها و دکل‌ها، اجتناب از پرواز گلایدر و هواپیما‌های سبک و بالگرد، عدم تردد و توقف کنار درختان و سازه‌های ناتمام، مستحکم‌سازی پوشش گلخانه‌ها، احتیاط در انجام امور عمرانی، احتیاط در کوهنوردی و پرهیز از تردد و اتراق در حاشیه رودخانه و مسیل‌ها را توصیه کرده است.

هشدار زردرنگ به معنای این است که پدیده‌ای جوی رخ خواهد داد که ممکن است در سفر‌ها و انجام کار‌های روزمره اختلالاتی را ایجاد کند. این هشدار برای آگاهی مردم صادر می‌شود تا بتوانند آمادگی لازم را برای مواجهه با پدیده‌ای جوی داشته باشند که از حالت معمول کمی شدت بیشتری دارد. از سوی دیگر مسئولان نیز در جریان این هشدار‌ها قرار می‌گیرند تا اگر لازم باشد تمهیداتی را بیندیشند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انفجار بمب در پاکستان جان ۶ نظامی را گرفت انفجار بمب در پاکستان جان ۶ نظامی را گرفت
یک بمب خودرو نیرو‌های امنیتی پاکستان را در منطقه کرم هدف گرفت؛ در این حمله ۶ نفر کشته و ۱۴ نفر دیگر زخمی شدند.
عملیات ویژه پلیس برزیل با ۶۴ کشته+ فیلم عملیات ویژه پلیس برزیل با ۶۴ کشته+ فیلم
پلیس برزیل در بزرگ‌ترین عملیات تاریخ ریودوژانیرو علیه باند تبهکاری «فرمان سرخ» دست‌کم ۶۴ نفر را کشت و ۸۱ مظنون را پس از یک سال تحقیقات بازداشت کرد.
آغاز توزیع کارت آزمون کارآموزی وکالت آغاز توزیع کارت آزمون کارآموزی وکالت
سازمان سنجش اعلام کرد کارت ورود به جلسه آزمون کارآموزی وکالت سال ۱۴۰۴ از ۱۲ آبان منتشر می‌شود و آزمون در روز ۱۵ آبان در ۳۶ شهرستان برگزار خواهد شد.
تهدید وزیر دفاع پاکستان به افغانستان تهدید وزیر دفاع پاکستان به افغانستان
وزیر دفاع پاکستان در واکنش تند به اظهارات مقامات کابل گفت، اگر افغانستان نگاه خصمانه‌ای به اسلام‌آباد داشته باشد، با پاسخ قاطع روبه‌رو خواهد شد.
تشکیل پرونده قضایی برای فائزه هاشمی تشکیل پرونده قضایی برای فائزه هاشمی
فائزه هاشمی به‌دلیل طرح ادعا‌های غیرمستند درباره چگونگی درگذشت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، با تشکیل پرونده قضایی مواجه شده و به دادگاه احضار شده است.
انتقاد پزشکیان از شیوه پرداخت حقوق+ فیلم انتقاد پزشکیان از شیوه پرداخت حقوق+ فیلم
رئیس‌جمهور با انتقاد از نظام پرداخت حقوق در کشور گفت که مدیران بالادستی بیشتر به منافع خود توجه دارند و برای کارکنان زیرمجموعه موانع ایجاد می‌کنند.
خروج از لیست سیاه FATF زمان‌بر است خروج از لیست سیاه FATF زمان‌بر است
سخنگوی دولت اعلام کرد با وجود تصویب CFT و پالرمو، فرآیند خروج ایران از فهرست سیاه FATF نیازمند زمان و طی مراحل فنی و بین‌المللی است.
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر