کد خبر: ۵۹۷۸۵
تاریخ انتشار: ۱۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۰

۸۸۰ کشته و ۲۰۱۰۹ مجروح طی ۲۱ روز

رئیس پلیس راهور فراجا نتیجه نهایی طرح نوروزی پلیس راهنمایی و رانندگی را اعلام کرد.
۸۸۰ کشته و ۲۰۱۰۹ مجروح طی ۲۱ روز

مخاطب۲۴- سردار تیمور حسینی، رئیس پلیس راهور فراجا، با اعلام پایان طرح ترافیکی نوروز ۱۴۰۴ پس از ۲۱ روز، از ثبت بیش از ۵۵۸ میلیون تردد جاده‌ای در بازه زمانی ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ خبر داد و عنوان کرد این آمار نسبت به سال گذشته حدود ۳ درصد افزایش داشته است.

سردار حسینی ضمن تقدیر و تشکر از تمام دستگاه‌ها و نهاد‌های همراه در این طرح، به‌ویژه سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، جمعیت هلال‌احمر، شهرداری‌ها، مراکز درمانی و دیگر دستگاه‌های امدادی و خدماتی، از همکاری و همدلی آنها در مدیریت ترافیک و کاهش مخاطرات سفر‌های نوروزی قدردانی کرد.

بیشتر بخوانید

طرح‌های اجرا شده از سوی پلیس راهور فراجا / ۶۷۹۱ گواهینامه به مدت ۳ ماه توقیف شد

وی همچنین در ادامه نسبت به نظارت‌های ویژه‌ای که در این ایام از سوی پلیس راهور به‌منظور کاهش تصادفات و جان‌باختگان انجام شد، اشاره کرده و گفت: همانطور که قبل از شروع طرح نوروزی ۱۴۰۴ نیز اعلام شده بود، تمام رانندگان متخلفی که مرتکب دو تخلف حادثه‌ساز هم‌زمان می‌شدند، علاوه بر اعمال قانون، خودرو‌های آنها به مدت ۷۲ ساعت توقیف می‌شد.

رئیس پلیس راهور گفت: از دیگر طرح‌های اجرا شده این بود که خودرو‌هایی که خلافی بالای ۵ میلیون تومان داشتند و یا معاینه فنی نداشتند، توقیف شده و از ادامه تردد آنها جلوگیری می‌شد. اما همانطور که مستحضرید، از ۱۳ فروردین تا صبح امروز، طرح ویژه‌ای به اجرا درآمد که در آن هر راننده‌ای که مرتکب یک تخلف حادثه‌ساز می‌شد، علاوه بر اعمال قانون و ثبت نمره منفی در گواهینامه، گواهینامه آنها به مدت سه ماه ضبط می‌شد. تا امروز که روز پایانی این طرح است، حدود ۶۷۹۱ جلد گواهینامه از رانندگان متخلف به مدت سه ماه توقیف شده است.

آمار تصادفات فوتی (از ۲۵ اسفند تا ۱۵ فروردین – جمع‌بندی با بیمارستان‌ها) در بازه زمانی ۲۱ روزه

سردار حسینی با اشاره به تلاش‌های شبانه‌روزی پلیس راهور و سایر نهاد‌های مسئول، تأکید کرد: در طول ۲۱ روز اجرای طرح، شاهد ۷۳۸ فقره تصادف منجر به فوت بودیم که در مجموع ۸۸۰ نفر از هم‌وطنان جان خود را از دست دادند. همچنین ۱۵,۸۳۳ فقره تصادف جرحی ثبت شد که طی آن ۲۰,۱۰۹ نفر مجروح شدند و ۸,۵۷۲ فقره تصادف خسارتی نیز به وقوع پیوست. مجموع تصادفات درون‌شهری و برون‌شهری در این بازه به ۱,۰۱۶,۳۴۳ مورد رسید.

وی همچنین اعلام کرد: متأسفانه استان کرمان با ۷۹ فوتی در صدر استان‌های پرتصادف قرار گرفت و پس از آن به ترتیب استان‌های فارس با ۷۶ نفر، خراسان رضوی با ۶۰ نفر، سیستان و بلوچستان با ۵۶ نفر و خوزستان با ۵۱ نفر در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

آمار تصادفات فوتی (۱۵ فروردین – سر صحنه) بازه زمانی ۲۴ ساعته

رئیس پلیس راهور به تحلیل دلایل اصلی تصادفات فوتی پرداخت و اعلام کرد: ۴۴ درصد از تصادفات مرگبار به علت عدم توجه به جلو، ۱۵ درصد به دلیل ناتوانی در کنترل وسیله نقلیه و ۱۴ درصد به‌خاطر تغییر مسیر ناگهانی بوده‌اند. همچنین بیشترین زمان وقوع تصادفات فوتی در بازه ساعت ۱۶ تا ۲۰ ثبت شده است.

حسینی در بخش دیگری از سخنان خود بر ضرورت ارتقای ایمنی خودرو‌های تولید داخل تأکید کرد و گفت: سال‌هاست درباره ضعف بدنه خودرو‌ها هشدار می‌دهیم. امیدواریم امسال با حمایت دولت، رئیس‌جمهور محترم و وزیر صمت، شاهد افزایش فشار بر خودروسازان داخلی برای ارتقاء کیفیت و ایمنی محصولات‌شان باشیم.

لزوم راه اندازی مرکز تست تصادف

وی همچنین به برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی مرکز تست تصادف (کرش تست) اشاره کرد و افزود: در صورت راه‌اندازی این مرکز، خودرو‌ها پیش از ورود به بازار مورد آزمون‌های ایمنی قرار خواهند گرفت که این اقدام می‌تواند گامی بزرگ در کاهش تلفات جاده‌ای باشد.

رئیس پلیس راهور ضمن تاکید بر لزوم همکاری نزدیک‌تر با وزارت راه و شهرسازی، خواستار تجهیز بیشتر جاده‌ها به علائم ترافیکی، نوسازی دوربین‌ها، نصب جداکننده‌های ایمن و اصلاح روکش آسفالت شد و افزود: پلیس راهور نیز متعهد است هم‌راستا با این اقدامات، نقاط حادثه‌خیز را شناسایی و نسبت به اصلاح آنها هشدار‌های لازم را ارائه دهد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
عذرخواهی فدراسیون دوومیدانی بابت افتضاح کره جنوبی! عذرخواهی فدراسیون دوومیدانی بابت افتضاح کره جنوبی!
فدراسیون دوومیدانی درباره اتفاق رخ داده در کره‌جنوبی بیانیه‌ای منتشر کرد.
پایتخت مصرف تریاک در ایران پایتخت مصرف تریاک در ایران
توضیحات رضا ملک زاده معاون پیشین وزیر بهداشت در رابطه با بیشترین میزان مصرف تریاک در ایران
زرین پنجه رخ در نقاب خاک کشید زرین پنجه رخ در نقاب خاک کشید
مهین زرین پنجه صبح روز یکشنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ در سن ۸۸ سالگی در متل‌قو درگذشت.
موتورسیکلت‌های آلاینده به اندازه ۴۴ میلیون خودرو آلودگی ایجاد می‌کنند! موتورسیکلت‌های آلاینده به اندازه ۴۴ میلیون خودرو آلودگی ایجاد می‌کنند!
تعداد موتورسیکت‌های در حال تردد کشور به ۱۴ میلیون دستگاه رسیده است که در سال گذشته تنها ۲۲ هزار دستگاه به مراکز معاینه فنی مراجعه کرده‌اند. این در حالی است که از این میان ۱۱ میلیون دستگاه فرسوده هستند و طبق اعلام مدیر اجرایی معاینه فنی و عوارض خودرو‌های کشور، به اندازه ۴۴ میلیون تا ۶۶ میلیون دستگاه خودرو آلودگی تولید می‌کنند.
دنیرو، ناجی اسکورسیزی دنیرو، ناجی اسکورسیزی
در دوره‌ای زندگی هنری اسکورسیزی می‌رفت که با یک‌فاجعه به پایان برسد، اما حیات هنری وی با کمک رابرت دنیرو ادامه پیدا کرد و اوج گرفت.
جامعه هم برای التیام زخم ویژه خواری به نوازش نیاز دارد! جامعه هم برای التیام زخم ویژه خواری به نوازش نیاز دارد!
شیخ کاظم صدیقی خطیب جمعۀ تهران در ستایش مرحوم ابراهیم رییسی گفته است: "بعد از آن که برای ما آن حادثه پیش آمد در نماز جمعۀ ما حضور پیدا کرد و نوازش کرد و می‌ترسید ما ضربه خورده باشیم و از صحنه عقب‌نشینی کنیم. " این جمله به رغم ظاهر ساده جای بحث و تأمل بسیار دارد.
وقوع زمین لرزه در شیراز وقوع زمین لرزه در شیراز
زمین لرزه‌ای به بزرگی ۳.۱ ریشتر دقایقی قبل شیراز را لرزاند.
برگزیده
عذرخواهی فدراسیون دوومیدانی بابت افتضاح کره جنوبی! عذرخواهی فدراسیون دوومیدانی بابت افتضاح کره جنوبی!
فدراسیون دوومیدانی درباره اتفاق رخ داده در کره‌جنوبی بیانیه‌ای منتشر کرد.
پایتخت مصرف تریاک در ایران پایتخت مصرف تریاک در ایران
توضیحات رضا ملک زاده معاون پیشین وزیر بهداشت در رابطه با بیشترین میزان مصرف تریاک در ایران
موتورسیکلت‌های آلاینده به اندازه ۴۴ میلیون خودرو آلودگی ایجاد می‌کنند! موتورسیکلت‌های آلاینده به اندازه ۴۴ میلیون خودرو آلودگی ایجاد می‌کنند!
تعداد موتورسیکت‌های در حال تردد کشور به ۱۴ میلیون دستگاه رسیده است که در سال گذشته تنها ۲۲ هزار دستگاه به مراکز معاینه فنی مراجعه کرده‌اند. این در حالی است که از این میان ۱۱ میلیون دستگاه فرسوده هستند و طبق اعلام مدیر اجرایی معاینه فنی و عوارض خودرو‌های کشور، به اندازه ۴۴ میلیون تا ۶۶ میلیون دستگاه خودرو آلودگی تولید می‌کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر