مخاطب۲۴ اخبار و تحلیل های اقتصادی، سیاسی و اجتماعی را در هفت روز هفته و در بیست و چهار ساعت شبانهروز در اختیار شما قرار میدهد
مرتب دستهای خود را با استفاده از آب و صابون شستشو کنید و یا با مواد ضدعفونی کننده الکلی ضدعفونی نمایید. هنگام سرفه و عطسه جلوی دهان و بینی خود را با آرنج یا دستمال بگیرید و بلافاصله دستمال را دور انداخته و دست های خود را بشویید.
کاپیتان تیم ملی تنیس روی میز بانوان موفق به کسب سهمیه مسابقات قهرمانی جهان ۲۰۲۵ در قطر شد.
مخاطب۲۴- به گزارش سایت فدراسیون تنیس رویمیز؛ بر اساس اعلام فدراسیون جهانی تنیس روی میز (ITTF)، ندا شهسواری کاپیتان تیم ملی بانوان ایران توانست جواز حضور در رقابتهای قهرمانی جهان ۲۰۲۵ را به دست آورد. شهسواری، که سابقه حضور در سه دوره المپیک را در کارنامه خود دارد، پرچمدار کاروان ایران در المپیک ۲۰۲۴ پاریس بود که براساس رنکینگ، مجوز حضور در رقابتهای قهرمانی جهان ۲۰۲۵ را کسب کرد.
مسابقات فینال قهرمانی جهان قرار است در دوحه، پایتخت قطر، برگزار شود و بهترینهای این رشته از سراسر جهان در آن به رقابت خواهند پرداخت.
پیش از این، نوشاد عالمیان کاپیتان تیم ملی مردان کشورمان، نیز موفق شده بود با قرار گرفتن در جمع ۱۶ بازیکن برتر قاره کهن، سهمیه رقابتهای قهرمانی جهان را کسب کند.
همچنین در بخش دونفره نیز تیم دونفره امیرمهدی کشاورزی و بنیامین فرجی، نماینده ایران در مسابقات دوبل قهرمانی جهان هستند.
مسابقات تنیس روی میز فینال قهرمانی جهان از ۲۷ اردیبهشت ماه تا ۴ خردادماه به میزبانی دوحه قطر برگزار خواهد شد.
سیاست آمریکا در قبال ونزوئلا ادامه منطق اعلامیه مونروئه است؛ جایی که واشنگتن با تحریم، فشار سیاسی و مهار نفوذ چین و روسیه میکوشد کنترل ژئوپلیتیکی خود در آمریکای لاتین را حفظ کند.
تیوی بیفوما در نخستین حضور ثابت زیر نظر اوسمار ویرا با ارائه نمایشی موثر، پاسگل زیبا و مشارکت فعال در خلق موقعیتها امید تازهای برای پرسپولیس ایجاد کرد.
کامران غضنفری، نماینده تهران، با انتقاد تند از سخنان اخیر رئیسجمهور درباره احتمال جیرهبندی آب و تخلیه تهران، عملکرد دولت را عامل اصلی مشکلات کشور و کاهش بارشها دانست.