کد خبر: ۵۹۷۶۲
تاریخ انتشار: ۱۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۸:۰۲
شاخص کل در محدوده ۲ میلیون ۸۰۰ هزار واحدی تثبیت می‌شود؟

پیش‌بینی بورس امروز ۱۶ فروردین

بورس تهران در روز انتهایی معاملات دومین هفته فروردین ماه با افزایش تراز شاخص کل و رشد تراز شاخص هم‌وزن مواجه شد. در آخرین روز معاملاتی هفته قبل ارزش معاملات خرد در کانال ۶ همتی قرار داشت و شاهد ورود جریان پول حقیقی به موقعیت‌های سهامی بودیم.
پیش‌بینی بورس امروز ۱۶ فروردین

مخاطب۲۴- پیش بینی بورس- بازار سهام در روند روز معاملاتی گذشته شاهد افزایش تراز شاخص کل هم‌وزن و رشد تراز شاخص کل بود. شاخص‌های سهامی معاملات روز یکشنبه را نیز با محدودیت سه درصدی دامنه نوسان قیمتی آغاز کردند. بازار سهام روز یکشنبه با حاکمیت ۷۰ درصدی رنگ سبز مواجه بود؛ در حالی که معاملات روز شنبه سهم ۵۸ درصدی به رنگ قرمز داده بودند. روز یکشنبه برآیند جریان پول حقیقی در بین موقعیت‌های سهامی مثبت ۳۵۸ میلیارد تومان بود و در بین صندوق‌های سرمایه‌گذاری درآمد ثابت نیز به مثبت هزار و ۸۲۳ میلیارد تومان رسید.

در بین صنایع بورسی نیز صنعت بانک‌ها و مؤسسات اعتباری با ۲۶۸.۴ میلیارد تومان ورود پول حقیقی بالاترین میزان ورود پول حقیقی را به ثبت رساند. صنعت فلزات اساسی با ۵۴.۲ میلیارد تومان و صنعت سیمان با ۱۷.۹ میلیارد تومان در جایگاه‌های بعدی قرار گرفتند. از سوی دیگر صنعت حمل و نقل با ۵.۹ میلیارد تومان خروج پول حقیقی بیشترین میزان کاهش مالکیت حقیقی را به ثبت رساند و صنعت سرمایه گذاری‌ها با ۵.۴ میلیارد تومان و صنعت بیمه با ۴.۸ میلیارد تومان دیگر صنایعی بودند که میزان بیشتری از مالکیت حقیقی خود را از دست دادند.


روند معاملات سهامی ۳۰ روز اخیر

بازار سهام روز یکشنبه شاهد افت ۱۰ درصدی ارزش معاملات خرد بود و این معیار به سطح ۶ هزار و ۶۱۲ میلیارد تومانی رسید. ارزش معاملات خرد در هفته گذشته ۲ سطح متفاوت را تجربه کرد و برای دهمین هفته متوالی با نوسانات شدیدی همراه بود ولی به سمت رکود متمایل شد. البته به نسبت هفته اول فروردین بهتر بود.
روز یکشنبه ارزش صف‌های خرید سهام افزایش ۷۶ درصدی داشت و ارزش صف‌های فروش ۲۶ درصد افت کرد. با این تفاسیر، ارزش صف‌های خرید از ۴۸۵ میلیارد تومان به ۸۵۴ میلیارد تومان صعود کرد و ارزش صف‌های فروش در سطح ۵۴۰ میلیارد تومانی قرار گرفت.
جریان پول حقیقی در این چند روزه به سمت موقعیت‌های درآمد ثابت حرکت کرده و شاهد روند ورودی سرمایه حقیقی به سمت موقعیت‌های سهامی نیز بودیم.


پیش بینی بورس شنبه

با توجه به روند معاملات روز‌های اخیر، قیمت‌های جهانی و خبر‌های اثرگذار بر روند معاملات؛ بورس تهران در هفته گذشته شاهد تداوم روند نوسانی معاملات سهامی در کنار شکست سطح مقاومتی ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار واحدی بود. بازار سهام دو روز معاملاتی هفته قبل، حکایت از حرکت جریان پول حقیقی به سمت موقعیت‌های درآمد ثابت داشت و به نظر می‌رسد تراز شاخص کل و شاخص هم‌وزن بورس تهران همچنان با حمایت قابل توجهی نسبت به فشار عرضه همراه است و بنظر می‌رسد در صورت عدم تحرکات مثبت قیمتی در بازار‌های موازی، احتمال مثبت شدن شاخص‌های سهامی بالا باشد.

با این منوال پیش بینی می‌شود که بازار سهام امروز ارزش معاملات خردی در سطح ۶ تا ۸ همتی داشته باشد. بورس تهران احتمالاً معاملات امروز را با کاهش تراز شاخص‌های اصلی آغاز کند. احتمال بازدهی مثبت اندک شاخص‌های اصلی بازار سهام و عملکرد بهتر شاخص کل هم‌وزن به نسبت شاخص کل در انتهای معاملات امروز بالا است. جریان پول حقیقی در سهام برای معاملات امروز مثبت پیش بینی می‌شود و احتمالا با خروج پول حقیقی از صندوق‌های درآمد ثابت مواجه خواهیم بود.

صفوف خرید سهام احتمالاً افزایش می‌یابد و در سمت صفوف فروش سهام نیز احتمال افزایش وجود دارد. احتمالاً در انتهای معاملات امروز سرانه خرید هر کد حقیقی در سطح ۲۸ میلیون تومانی قرار گیرد و سرانه فروش نیز در بالای ۲۵ میلیون تومان قرار گیرد. فرابورس تهران احتمالاً افزایش تراز بیشتری در شاخص‌های اصلی خود به نسبت بورس داشته باشد؛ اما احتمال شکاف بازدهی در بین شاخص کل و هم‌وزن فرابورس افزایش یابد.

برچسب ها: پیش بینی بورس
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
حرکت زشت و وقیح شبکه افق در شرایط فعلی حرکت زشت و وقیح شبکه افق در شرایط فعلی
عزل مدیر شبکه افق، در پی پخش برنامه‌ای از شبکه افق با محتوای موهن نسبت به شهدا و جان‌باختگان حوادث دی‌ماه، مدیر این شبکه به دلیل سهل‌انگاری و بی‌توجهی در مدیریت محتوای برنامه «خط‌خطی» عزل و پخش این برنامه متوقف شد.
لوگوی جدید BMW +عکس لوگوی جدید BMW +عکس
BMW بی‌سروصدا از لوگوی جدید خود رونمایی کرد
رزمایش دریایی ایران با چین و روسیه! رزمایش دریایی ایران با چین و روسیه!
شبکه الجزیره مدعی شد که ایران با همکاری چین و روسیه طی روزهای آینده رزمایش دریایی مشترکی برگزار می‌کند.
قالیباف: بالاخره ایران آماده مذاکره با آمریکا + فیلم قالیباف: بالاخره ایران آماده مذاکره با آمریکا + فیلم
در بحبوحه تنش‌آفرینی‌ها و لفاظی‌های «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا علیه منطقه و تهدیدات علیه تهران، «محمدباقر قالیباف» رئیس مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگویی اشاره کرد که تهران آماده مذاکره با آمریکا است، اما تنها در صورتی که مذاکرات «صادقانه و واقعی» باشند.
سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد! سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد!
با ورود دادستانی تهران سایت ایران خودرو متخلفی که قیمت محصولات خود را بدون هماهنگی با مراجع ذیصلاح افزایش داده بود بسته شد.
قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز
قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد
صادق زیباکلام در نامه‌ای سرگشاده خطاب به حسین سیمایی‌صراف، با نگاهی به درخواست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برای کمک دانشگاه‌ها برای راهیابی به برون‌رفت کشور از مشکلات اجتماعی، به نقد رجوع به دانشگاهیان در بزنگاه‌های حساس سیاسی کشور پرداخته است.
برگزیده
سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد! سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد!
با ورود دادستانی تهران سایت ایران خودرو متخلفی که قیمت محصولات خود را بدون هماهنگی با مراجع ذیصلاح افزایش داده بود بسته شد.
نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول
نرخ تازه محصولات ایران خودرو برای امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ منتشر شد.
افزایش باورنکردنی قیمت طلا امروز افزایش باورنکردنی قیمت طلا امروز
رکوردشکنی‌های پی در پی طلا در بازار جهانی همچنان ادامه دارد و امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ طلا اعداد و ارقام عجیبی را ثبت کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر