مخاطب۲۴- زردآلو میوهای هستهدار و کوچک با پوست نازک با هستهای در مرکز است که دانههای آن را نگه میدارد و معمولاً بهصورت تازه یا خشک مصرف میشود. اندازه ریز آنها را برای میانوعده عالی میسازد، در حالی که نسخه خشک شده آن برای تقویت فیبر رژیم غذایی در حین حرکت عالی است.
علاوه بر فیبر، ویتامین و آنتی اکسیدان آن جنبههای مختلف سلامتی را ارتقا میدهد.
زردآلو حاوی فیبر برای هضم سالم است
یکی از مواد مغذی کلیدی زردآلو فیبر است. هر فنجان زردآلو تازه ۳.۱ گرم فیبر دارد که تقریباً ۱۱ درصد ارزش روزانه (DV) است. محتوای فیبر تقریباً به طور مساوی بین فیبر محلول و نامحلول تقسیم میشود که هر دو برای سلامت دستگاه گوارش و سلامت کلی مهم هستند.
فیبر محلول به نرم شدن مدفوع کمک میکند تا بتواند راحتتر از طریق دستگاه گوارش حرکت کند، در حالی که فیبر نامحلول به مدفوع حجم میدهد تا حرکت را حفظ کند و از یبوست جلوگیری کند.
به عنوان یک امتیاز، فیبر همچنین به کاهش سطح کلسترول، مدیریت قند خون و افزایش سیری کمک میکند.
زردآلو برای سیستم ایمنی و سلامت پوست مفید است
هر فنجان زردآلو حدود ۱۵ گرم ویتامین C دارد که ۱۷ درصد DV است؛ ویتامین C یک ماده مغذی مهم برای جنبههای مختلف سلامت، به ویژه ایمنی و سلامت پوست است. این ویتامین در بدن ایمنی ذاتی و سازگار را برای دفع پاتوژنهای مضر تقویت میکند. به علاوه، به سنتز کلاژن، یکی از اجزای مهم بافت همبند، کمک میکند.
از آنجایی که پوست نیز بخشی از سیستم ایمنی بدن ما است، فواید ویتامین C برای سلامت پوست نیز هائز اهمیت است.