کد خبر: ۵۹۶۱۶
تاریخ انتشار: ۱۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۱:۱۵

آخرین آمار قربانیان حوادث جاده‌ای در نوروز

آمار جدید از مرگ‌ومیر‌های حوادث جاده‌ای در نوروز ۱۴۰۴ اعلام شد.
آخرین آمار قربانیان حوادث جاده‌ای در نوروز

مخاطب ۲۴-بر اساس آمار‌ها ۴۱۱ فوتی سر صحنه تصادف و در مجموع ۵۰۹ فوتی، ۶۰ هزار مصدوم و ۱۴ هزار مصدوم نیازمند مراقبت‌های ویژه، از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ تا ۹ فروردین ۱۴۰۴ ثبت شده است.

سخنگوی پویش ملی نه به تصادف با اعلام این خبر گفت: بیشترین عامل تصادفات عامل انسانی و عدم توجه به جلوست که ۴۰ درصد علت تصادفات گزارش شده است.

دکتر علیرضا رئیسی افزود: خواب آلودگی و انحراف به چپ نیز از علل اصلی دیگر تصادفات در جاده هاست.

سخنگوی پویش ملی نه به تصادف از مرگ ۴ نفر بر اثر تصادف دو موتور سیکلت در استان سیستان و بلوچستان خبر داد و گفت: از مؤمنان روزه دار که تابع قوانین شریعت هستند انتظار می‌رود قوانین رانندگی را هم رعایت کنند.

رئیسی با بیان اینکه رانندگان نباید در حین رانندگی عصبانی شوند، ابراز داشت: این عصبانیت خودش عامل تصادف است.

وی اضافه کرد: موج دوم سفر‌ها آغاز شده و حجم بالای سفر‌ها و خودرو‌ها از کیفیت و ظرفیت جاده‌ها بیشتر است و رانندگان به جاده‌ها و خودرو‌ها اعتماد نکرده و خودشان مراقب ایمنی سفر باشند.

وی در پایان با اعلام کاهش ۱۹ درصدی تلفات جاده‌ای نسبت به مدت مشابه در سال گذشته، تاکید کرد: حتی یک فوتی هم نباید داشته باشیم بنابراین رانندگان در حالت خستگی جدا از رانندگی پرهیز کنند.

برچسب ها: تصادف
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
بیانیه حزب همبستگی دانش‌آموختگان ایران در محکومیت تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی بیانیه حزب همبستگی دانش‌آموختگان ایران در محکومیت تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی
بیانیه حزب همبستگی دانش‌آموختگان ایران در محکومیت تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی و تقدیر از پاسخ قاطع نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران
بازگشت کارکنان دستگاه‌های اجرایی به فعالیت عادی از فردا بازگشت کارکنان دستگاه‌های اجرایی به فعالیت عادی از فردا
نحوه فعالیت کارکنان دستگاه‌های نظامی، انتظامی، امنیتی، بهداشتی و درمانی بر اساس تصمیم‌گیری مراجع ذی‌صلاح خواهد بود.
ایران در مذاکرات روز یکشنبه شرکت نخواهد کرد؟! ایران در مذاکرات روز یکشنبه شرکت نخواهد کرد؟!
سخنگوی وزارت امور خارجه در خصوص دور ششم مذاکرات ایران و آمریکا گفت: تمرکز اصلی ما در وضعیت کنونی مقابله با تجاوز دشمن است.
موشک هلفایر چیست؟ موشک هلفایر چیست؟
نشریه بریتانیایی «میدل ایست آی» می‌نویسد که آمریکا پیش از حمله اسرائیل به ایران، مخفیانه حدود ۳۰۰ موشک هلفایر را در اختیار این کشور قرار داده است.
اصابت پهپاد‌های آرش ارتش به اهداف در سرزمین‌های اشغالی اصابت پهپاد‌های آرش ارتش به اهداف در سرزمین‌های اشغالی
تعدادی از انواع پهپاد‌های انتحاری آرش ارتش جمهوری اسلامی ایران دقایقی پیش به اهداف مورد نظر در سرزمین‌های اشغالی اصابت کردند.
مسافران فرودگاه بخوانند! مسافران فرودگاه بخوانند!
لغو پرواز‌های داخلی و خارجی تا فردا تمدید شد.
مشاهده دود غلیظ اطراف تبریز مشاهده دود غلیظ اطراف تبریز
دود غلیظی در اطراف تبریز مشاهده شده است.
برگزیده
بازگشت کارکنان دستگاه‌های اجرایی به فعالیت عادی از فردا بازگشت کارکنان دستگاه‌های اجرایی به فعالیت عادی از فردا
نحوه فعالیت کارکنان دستگاه‌های نظامی، انتظامی، امنیتی، بهداشتی و درمانی بر اساس تصمیم‌گیری مراجع ذی‌صلاح خواهد بود.
موشک هلفایر چیست؟ موشک هلفایر چیست؟
نشریه بریتانیایی «میدل ایست آی» می‌نویسد که آمریکا پیش از حمله اسرائیل به ایران، مخفیانه حدود ۳۰۰ موشک هلفایر را در اختیار این کشور قرار داده است.
گرمازدگی در کودکان را جدی بگیرید! گرمازدگی در کودکان را جدی بگیرید!
عضو هیات علمی گروه طب اورژانس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز با اشاره به خطر سه تا پنج برابری گرمازدگی کودکان در مقایسه با بزرگسالان، نسبت به مراقبت ویژه خانواده‌ها از سلامت کودکان تاکید کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر