کد خبر: ۵۹۵۸۴
تاریخ انتشار: ۱۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۶:۰۳

ایلان ماسک در اقدامی عجیب، توییتر را به خودش فروخت!

ایلان ماسک در اقدامی غیرمنتظره، فروش توییتر به قیمت ۴۵ میلیارد دلار را به خودش انجام داد. این معامله که شامل ۱۲ میلیارد دلار بدهی است، سوالات زیادی درباره دلیل و هدف ماسک از این تصمیم عجیب به وجود آورده است.
ایلان ماسک در اقدامی عجیب، توییتر را به خودش فروخت!

مخاطب ۲۴- در یک اعلامیه غافلگیرکننده که عصر جمعه در توییتر منتشر شد، ایلان ماسک اعلام کرد که پلتفرم شبکه اجتماعی X (که پیش‌تر با نام توییتر شناخته می‌شد) را به استارتاپ xAI، شرکت هوش مصنوعی خود، به ارزش ۴۵ میلیارد دلار در قالب سهام فروخته است.

طبق این معامله، ۱۲ میلیارد دلار بدهی برای شرکت X در این قرارداد لحاظ گرفت. ماسک در این توییت اعلام کرد که با این انتقال، ارزش‌گذاری xAI به ۸۰ میلیارد دلار رسید. این رقم دو برابر ارزش ۴۰ میلیارد دلاری است که در آخرین دور جذب سرمایه برای این استارتاپ تعیین شد. در آن دور، xAI موفق شد تا ۶ میلیارد دلار سرمایه جمع‌آوری کند. ایلان ماسک استارتاپ xAI را در سال ۲۰۲۳ راه‌اندازی کرد. این معامله نشان دهنده‌ی رشد سریع استارتاپ هوش مصنوعی او و ادغام بیشتر هوش مصنوعی با شبکه‌های اجتماعی است.

از فروش توییتر توسط ایلان ماسک تا ادغام با هوش مصنوعی

یادتان می‌آید که ایلان ماسک توییتر را در سال ۲۰۲۲ با مبلغ ۴۴ میلیارد دلار خرید؟ بلافاصله پس از نهایی شدن این معامله در اکتبر همان سال، او تعدادی از مدیران ارشد این شرکت را اخراج کرد. نکته جالب اینجاست که مجبور شد برخی از آنها را دوباره استخدام کند تا شرکت ادامه پیدا کند.

در ابتدا، شبکه اجتماعی X با مشکلاتی از جمله تغییر سیستم تأیید هویت (تیک آبی) شد این مشکل باعث سردرگمی و از دست دادن تبلیغ‌کنندگان مهمی مانند اپل شد. اما با گذشت زمان، اوضاع کمی آرام‌تر شد. در این مسیر، ایلان ماسک به تغییر بزرگ دیگری نیز زد. بدین شکل که نام این پلتفرم را از توییتر به X تغییر داد و سه طرح اشتراک پولی معرفی کرد که قیمت آنها از ۴ دلار در ماه شروع می‌شود و تا ۵۰ دلار در ماه می‌رسد.

اکنون با فروش توییتر ایلان ماسک به استارتاپ xAI، قصد دارد این پلتفرم را بیشتر با هوش مصنوعی ادغام کند.

ایلان ماسک در بیانیه‌ای اعلام کرد:

آینده xAI و X به یکدیگر پیوسته است. امروز، ما با گام رسمی برای ترکیب داده‌ها، مدل‌ها، محاسبات، توزیع و استعداد‌ها برمی‌داریم. این ترکیب پتانسیل عظیمی را باز می‌کند که با ادغام قابلیت‌های پیشرفته هوش مصنوعی xAI و تجربه‌های آن با دسترسی وسیع X، به دست می‌آید. هر دو شرکت ترکیب شدند و بدین صورت تجارب هوشمند و معنادارتری را برای میلیارد‌ها نفر ارائه خواهند داد. در عین حال نیز به مأموریت اصلی ما، یعنی جست‌وجوی حقیقت و پیشبرد دانش، وفادار خواهد ماند. اینگونه این امکان را فراهم می‌آورد که پلتفرمی بسازیم که تنها جهان را منعکس نکند، بلکه به طور فعال پیشرفت انسان را نیز تسریع کند.

آینده هوش مصنوعی و تاثیر آن بر ثروت ماسک

از آنجا که نه پلتفرم X و نه xAI به‌طور عمومی معامله نمی‌شوند، تنها اطلاعات موجود درباره این معامله همان توییتی است که ماسک در این مقاله منتشر کرد. به همین دلیل، نمی‌توان به طور دقیق مشخص کرد که آیا ایلان ماسک از این معامله از نظر مالی سودی برده است یا خیر!

همانطور که در اخبار تکنولوژی شنیدیم روز سختی برای ثروتمندترین فرد جهان در ۱۰ مارس شروع شد. او به دلیل قطع شدن سرویس‌های شبکه اجتماعیی X با مشکلاتی مواجه شد. در این روز حملات سایبری گسترده‌ای برای این پلتفرم رخ داد که بسیاری آن را توسط یک گروه هماهنگ یا حتی یک کشور نسبت می‌دادند. در همان روز، سهام تسلا ۱۴ درصد افت کرد و تقریبا ۱۵ میلیارد دلار از ثروت ایلان ماسک از بین رفت.

شش هفته از این اتفاق می‌گذرد که تقریبا امروز این معامله صورت گرفت. در گذشته نیز ایلان ماسک پیشنهاد خرید OpenAI، شرکت تحقیق و توسعه هوش مصنوعی که مالک چت جی‌بی‌تی است، به مبلغ ۹۷.۴ میلیارد دلار را مطرح کرد. سم آلتمن، مدیرعامل OpenAI، به سرعت این پیشنهاد را رد کرد.

هوش مصنوعی همچنان داغ‌ترین بخش در دنیای فناوری امروز است. ایلان ماسک برنامه‌های بزرگی برای استارتاپ xAI دارد. انجام این معامله که به افزایش ارزش‌گذاری شرکت کمک می‌کند، ممکن است بخشی از یک برنامه بزرگ‌تر باشد که این میلیاردر در نظر دارد. این استارتاپ، چت‌بات مدل زبانی بزرگ (LLM) خود با نام GrokAI را ایجاد کرد که در دسترس کاربران پلتفرم X قرار دارد.

برچسب ها: ایلان ماسک
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
اجاره نجومی ویلا‌های اطراف تهران در روز سیزده بدر اجاره نجومی ویلا‌های اطراف تهران در روز سیزده بدر
برخی از ویلا‌های لوکس اطراف تهران که پیش‌تر روزانه میلیاردی اجاره داده می‌شدند، در ۱۳ فروردین با نرخ‌های چندین برابر اجاره رفتند. با وجود افزایش شدید قیمت‌ها، بیشتر ویلا‌ها رزرو شدند، اما پس از ۱۵ فروردین، نرخ‌ها به شدت افت می‌کند
سردار حسینی: ضبط گواهینامه راننده حادثه‌ساز به مدت ۳ ماه سردار حسینی: ضبط گواهینامه راننده حادثه‌ساز به مدت ۳ ماه
رئیس پلیس راهور فراجا از اعمال برخورد‌های سختگیرانه با تخلفات حادثه‌ساز در ایام بازگشت مسافران نوروزی خبر داد.
ناوگان F-۱۵ با سیستم جنگ الکترونیک پیشرفته وارد میدان شد ناوگان F-۱۵ با سیستم جنگ الکترونیک پیشرفته وارد میدان شد
سیستم پیشرفته و جدیدی بر روی ناوگان F-۱۵ نیروی هوایی ایالات متحده آمریکا نصب خواهد شد تا مقاومت بیشتری داشته باشند.
امیر کویت:کویت به دنبال گسترش بیش از پیش روابط با ایران است امیر کویت:کویت به دنبال گسترش بیش از پیش روابط با ایران است
رئیس‌جمهور در گفت‌وگوی تلفنی با امیر کویت تاکید کرد: در زمینه موضوع رفع تنش‌ها نیز جمهوری اسلامی ایران صرفا بر اساس حق و انصاف عمل خواهد کرد و نه پا را از مسیر انصاف فراتر خواهد گذاشت و نه چیزی فراتر از انصاف و عدالت را خواهد پذیرفت.
آکسیوس: ترامپ در حال بررسی جدی پیشنهاد ایران است آکسیوس: ترامپ در حال بررسی جدی پیشنهاد ایران است
مقام‌های آمریکایی به پایگاه آکسیوس گفته‌اند که دونالد ترامپ در حال بررسی جدی پیشنهاد ایران برای مذاکرات هسته‌ای است.
وزیر ارشاد: هیچ استانی حق اعمال سلیقه در مجوز کنسرت‌ها را ندارد وزیر ارشاد: هیچ استانی حق اعمال سلیقه در مجوز کنسرت‌ها را ندارد
وزیر ارشاد گفت: توصیه به استان‌ها برای مجوز کنسرت‌ها مبتنی بر سند ملی موسیقی و صیانت از آن است و هیچ حوزه‌ای حق اعمال سلیقه درباره مجوز‌ها را ندارد.
استقلال تهران خواهان جذب کارلوس کی روش شد! استقلال تهران خواهان جذب کارلوس کی روش شد!
یک رسانه عراقی در خبری مدعی شد که فدراسیون فوتبال این کشور با باشگاه استقلال تهران در حال رقابت برای جذب کارلوس کی روش هستند.
برگزیده
اجاره نجومی ویلا‌های اطراف تهران در روز سیزده بدر اجاره نجومی ویلا‌های اطراف تهران در روز سیزده بدر
برخی از ویلا‌های لوکس اطراف تهران که پیش‌تر روزانه میلیاردی اجاره داده می‌شدند، در ۱۳ فروردین با نرخ‌های چندین برابر اجاره رفتند. با وجود افزایش شدید قیمت‌ها، بیشتر ویلا‌ها رزرو شدند، اما پس از ۱۵ فروردین، نرخ‌ها به شدت افت می‌کند
روند افزایشی دما در تهران روند افزایشی دما در تهران
اداره کل هواشناسی استان تهران ضمن اشاره به روند نسبی افزایش دما در طول دو روز آینده از بروز ناپایداری جوی از امروز (۱۳ فروردین‌ماه) تا شنبه (۱۶ فروردین‌ماه) خبر داد.
سردار حسینی: ضبط گواهینامه راننده حادثه‌ساز به مدت ۳ ماه سردار حسینی: ضبط گواهینامه راننده حادثه‌ساز به مدت ۳ ماه
رئیس پلیس راهور فراجا از اعمال برخورد‌های سختگیرانه با تخلفات حادثه‌ساز در ایام بازگشت مسافران نوروزی خبر داد.
صفحه خبر بالای تصاویر