کد خبر: ۵۹۵۷۸
تاریخ انتشار: ۰۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۴
خبر حسین الله کرم درباره تجمع حامیان قانون حجاب؛

این مطالبه هرگز برزمین نخواهد ماند

حسین الله کرم سخنگوی جمعیت مطالبه گران از لغو تجمع امروز مطالبه گران قانون حجاب و عفاف خبر داد
این مطالبه هرگز برزمین نخواهد ماند

مخاطب۲۴- حسین الله کرم سخنگوی مطالبه گران عفاف وحجاب در اطلاعیه‌ای نوشت:

امام خامنه‌ای: پرچم آرمانخواهی ومطالبه گری را زمین نگذارید.

بدین وسیله به اطلاع همگان می‌رساند، مطالبه ابلاغ قانون عفاف وحجاب در مقابل مجلس طی ۵۰ روز گذشته به دوشکل تحصن خواهران وتجمع حمایت آمیز هر روز عصر برادران انجام شده است.

بیشتر بخوانید

این وضعیت متاسفانه در جمعه ۸ فروردین ساعت ۲۲ با حضور نیروی انتظامی جمع آوری شد این درحالی است که مطالبه گران عفاف وحجاب اعلام کرده بودند که یکشنبه ۱۰ فروردین عازم سفر زیارتی راهیان نور می‌باشند.

برهمین اساس گرچه حادثه فوق بلافاصله به اطلاع جمعی از نمایندگان مجلس رسید، اما از آنجا که برخورد وجمع آوری متحصنین باغیرت در شام روز قدس آنهم پس از حضور گسترده مردم در حمایت از مردم مظلوم غزه ومقابله با جنایات گسترده و تهدیدات رژیم صهیونیستی وآمریکا صورت گرفت و پیامد ناهنجار وبدی داشت لذا از نمایندگان مجلس ونیرو‌های امنیتی خواستار رسیدگی فوری وجدی می‌باشیم.

بی تردید مطالبه عفاف وحجاب باتوجه به بی بندوباری و ولنگاری افرادی جاهل و هنجارشکن ادامه داشته و این مطالبه هرگز برزمین نخواهد ماند لذا تجمع مطالبه گری ابلاغ واجرای قانون عفاف وحجاب مقابل مجلس پس از تعطیلات اعلام خواهد شد.

سخنگوی مطالبه گران عفاف وحجاب

دکتر الله کرم

برچسب ها: عفاف و حجاب
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
آغاز عرضه بنزین سوپر در بورس انرژی ایران آغاز عرضه بنزین سوپر در بورس انرژی ایران
بنزین سوپر از امروز در بورس انرژی عرضه شد؛ اقدامی که با هدف رقابتی‌سازی بازار، کشف قیمت شفاف و فراهم‌کردن امکان واردات برای شرکت‌های واجد شرایط انجام می‌شود.
نگرانی اسرائیل از فروش جنگنده‌های اف-۳۵ آمریکا به عربستان سعودی نگرانی اسرائیل از فروش جنگنده‌های اف-۳۵ آمریکا به عربستان سعودی
مقامات اسرائیلی نسبت به احتمال فروش جنگنده‌های اف‌۳۵ آمریکا به عربستان سعودی ابراز نگرانی کرده و می‌گویند این اقدام می‌تواند برتری نظامی تل‌آویو در منطقه را تهدید کند.
بن‌بست در مذاکرات آمریکا و اسرائیل درباره غزه بن‌بست در مذاکرات آمریکا و اسرائیل درباره غزه
منابع صهیونیستی اعلام کردند گفت‌و‌گو‌های واشنگتن و تل‌آویو برای ورود به مرحله دوم توافق آتش‌بس غزه متوقف شده و اسرائیل قدرت‌یابی اخیر حماس را مانع پیشرفت مذاکرات می‌داند.
عارف به روسیه سفر می‌کند عارف به روسیه سفر می‌کند
محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور، برای حضور در بیست‌وچهارمین اجلاس نخست‌وزیران سازمان همکاری شانگهای فردا به روسیه سفر می‌کند و با مقامات کشور‌ها دیدار خواهد داشت.
بانک مرکزی برای موسسه اعتباری ناتراز سرپرستی تعیین کرد بانک مرکزی برای موسسه اعتباری ناتراز سرپرستی تعیین کرد
بانک مرکزی با سلب اختیار از مدیران مؤسسه اعتباری ملل، هیات سرپرستی موقت تعیین کرد و اعلام کرد با اجرای برنامه‌های اصلاحی، خدمات این مؤسسه بدون وقفه ادامه می‌یابد.
اسرائیل: قصد خروج از سوریه را نداریم اسرائیل: قصد خروج از سوریه را نداریم
کانال ۱۴ رژیم صهیونیستی اعلام کرد نیرو‌های این رژیم برنامه‌ای برای ترک خاک سوریه ندارند و تل‌آویو برخلاف دیگر بازیگران حاضر در سوریه خود را ملزم به پرداخت هزینه نمی‌داند.
محاکمه نتانیاهو وارد مرحله حساس شد محاکمه نتانیاهو وارد مرحله حساس شد
روند رسیدگی به اتهامات فساد مالی نتانیاهو این هفته با ورود دادگاه تل‌آویو به پرونده «بزک–والا» وارد مرحله‌ای سرنوشت‌ساز شده و فشار‌ها بر دستگاه قضایی افزایش یافته است.
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر