کد خبر: ۵۹۵۷۶
تاریخ انتشار: ۰۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۳

تهران به تمام بند‌های نامه ترامپ پاسخ داد

رسانه عربی به نقل از برخی منابع مطلع ایرانی ادعا کرد: تهران به تمام بند‌ها و پاراگراف‌های نامه «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا پاسخ داده است.
تهران به تمام بند‌های نامه ترامپ پاسخ داد

مخاطب۲۴- رسانه عربی به نقل از منابع ایرانی به بیان جزئیاتی درباره پاسخ تهران به نامه دونالد ترامپ پرداخت.

رسانه عربی به نقل از برخی منابع مطلع ایرانی ادعا کرد: تهران به تمام بند‌ها و پاراگراف‌های نامه «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا پاسخ داده است.

وبگاه العربی الجدید ادامه داد: منابع ایرانی اظهار داشتند که تهران به تمام بند‌ها و پاراگراف‌های نامه ترامپ به شکل جداگانه و مفصل و با زبانی متناسب با زبان مورد استفاده ترامپ پاسخ داده است.

این رسانه توضیح داد که پاسخ ایران به نامه ترامپ درباره چهار محور شامل موضوع هسته‌ای، موشک‌های بالستیک، سیاست‌های منطقه‌ای تهران و تهدید‌ها است.

العربی الجدید همچنین تاکید کرد که تهران در این نامه آمادگی خود را برای مذاکره تنها درباره برنامه هسته‌ای خود بر اساس توافق سال ۲۰۱۵ و احترام متقابل اعلام کرده است.

این منبع افزود: تهران تاکید کرده است که روابط آن با طرف‌های منطقه‌ای دوست و متحد بر توافقات دوجانبه متکی است.

در این گزارش آمده است که تهران همچنین در نامه خود تاکید کرده است که هم پیمانان آن مستقل هستند و هرگونه توافقی با آنها مورد استقبال خواهد بود.

رسانه عربی خاطرنشان کرد: تهران تاکید کرده است که از منافع و امنیت ملی خود به شکل قاطع دفاع خواهد کرد پاسخ آن به هرگونه حمله‌ای بدون مرز خواهد بود.

طبق این گزارش، تهران از پاسخ به نامه ترامپ از طریق امارات خودداری کرده و علت این امر تمایل آن به استفاده از کانال‌های میانجیگری متعارف و اعتماد به عمان بوده است.

برچسب ها: دونالد ترامپ
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.