کد خبر: ۵۹۵۵۱
تاریخ انتشار: ۰۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۶:۰۵

راهکار‌های ساده و مهم برای جلوگیری از حمله هکر‌ها به موبایل‌

تهدید‌های زیادی موبایل ما را در خطر قرار می‌دهند و روزبه‌روز هم در حال افزایش هستند؛ باید که بسیاری از برنامه‌ها امنیت شما را قربانی کنند؛ البته با بهره‌گیری از چند نکته ساده، کاربران می‌توانند بهتر از موبایل‌ها و اطلاعات شخصی‌شان محافظ نمایند
راهکار‌های ساده و مهم برای جلوگیری از حمله هکر‌ها به موبایل‌

مخاطب ۲۴- آژانس امنیت ملی آمریکا اخیراً مجموعه‌ای از توصیه‌های امنیتی برای محافظت از موبایل‌های هوشمند را ارائه کرده که یکی از ساده‌ترین، اما مؤثرترین اقدامات، خاموش و روشن کردن گوشی حداقل هفته‌ای یک‌بار است. این کار، هرچند که به‌تنهایی مانع از حملات سایبری نمی‌شود، اما سرقت اطلاعات را برای هکر‌ها دشوارتر می‌کند.

گوشی‌های هوشمند در معرض تهدید‌های مختلفی قرار دارند، از جمله برنامه‌های مخرب، شبکه‌های Wi-Fi آلوده، جاسوس‌افزار‌ها و حتی حملات فیشینگ. در برخی موارد، حتی دسترسی کوتاه‌مدت یک فرد به گوشی شما می‌تواند به نصب نرم‌افزار‌های جاسوسی منجر شود.

برای محافظت از دستگاه، رعایت چند نکته ضروری است: به‌روزرسانی منظم برنامه‌ها و سیستم‌عامل، دانلود اپلیکیشن‌ها فقط از منابع رسمی، خودداری از کلیک روی لینک‌های مشکوک، اجتناب از اتصال به Wi-Fi عمومی بدون VPN و خاموش کردن بلوتوث در مواقع غیرضروری. همچنین، انتخاب رمز عبور قوی، فعال کردن احراز هویت بیومتریک، استفاده از لوازم جانبی معتبر و غیرفعال کردن موقعیت مکانی در صورت عدم نیاز، از دیگر راهکار‌های مهم به شمار می‌رود.

علاوه بر این، اپلیکیشن‌هایی مانند iVerify می‌توانند دستگاه را برای شناسایی بدافزار‌ها اسکن کرده و تنظیمات امنیتی را بررسی کنند. به گفته آژانس امنیت ملی، با رعایت این توصیه‌ها، کاربران می‌توانند امنیت موبایل خود را افزایش داده و از اطلاعات شخصی‌شان بهتر محافظت کنند.

برچسب ها: موبایل
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون
عنایت بخشی، ‌ بازیگر قدیمی سینما، تئاتر و تلویزیون در ۸۰ سالگی از دنیا رفت. این بازیگر پیشکسوت که از حدود دو ماه قبل در بیمارستان بستری بود، در ساعات اولیه صبح امروز، یکشنبه ۲۶ بهمن‌ماه از دنیا رفته است.
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
برگزیده
بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط
تصاویر لحظات بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی بخش خبر صدا و سیما مجری تلویزیون گفت: آقای سرکرده پیش‌بینی شما درمورد بارش‌های هفتۀ گذشته درست از آب درنیامد.
موتورسواری بانوان آزاد شد! موتورسواری بانوان آزاد شد!
معاون امور خانواده و زنان ریاست‌جمهوری از نهایی شدن موضوع صدور گواهینامه موتورسواری برای زنان خبر داد.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
صفحه خبر بالای تصاویر