کد خبر: ۵۹۵۲۸
تاریخ انتشار: ۰۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۲:۰۳

از کتاب غول‌پیکر و وحشتناک انجیل شیطان چه می‌دانید؟

کتاب انجیل شیطان یکی از نوشته‌های اسرارآمیز بشر است که هنوز معما‌های زیادی را در دل خود دارد. این کتاب با کمک اهریمن نوشته شده و افراد زیادی از خواندن آن واهمه دارند.
از کتاب غول‌پیکر و وحشتناک انجیل شیطان چه می‌دانید؟

مخاطب ۲۴- کتاب غول‌پیکر انجیل شیطان در طول قرن‌های مختلف همیشه با نیروی خاصی افراد را به‌خود جذب کرده است. در رابطه با این کتاب سوال‌ها و ابهامات زیادی وجود دارد. برخی می‌گویند که شیطان به‌صورت مستقیم در نوشتن آن نقش داشته است. در این حالت دلیل نوشتن آن چه بوده و چرا چنین ابعاد بزرگی دارد؟

نگاهی به یک معمای بزرگ به‌نام کتاب انجیل شیطان

وقتی با انجیل شاهزاده تاریکی مواجه می‌شوید، دو مورد توجه شما را جلب می‌کند. اولی ابعاد خیره‌کننده این کتاب و دومی یک نقاشی بزرگ و منحصر‌به‌فرد از شیطان است. به‌باور کارشناسان باید از پوست ۱۶۰ حیوان برای آماده‌سازی این کتاب استفاده شده باشد. همین نیز سبب شده که یک فرد نتواند به‌تنهایی آن را بلند کند. این کتاب ۹۱ سانتی‌متر طول و ۵۰.۵ سانتی‌متر عرض دارد. ضخامت آن نیز به ۲۲.۸۶ سانتی‌متر می‌رسد.

چنین ابعادی سبب شده که وزن کتاب حدود ۷۵ کیلوگرم باشد. روایت‌های متعددی در رابطه با کتاب غول‌پیکر وجود دارد. بیایید ابتدا با داستان اصلی شروع کنیم.

ماجرای نوشته شدن انجیل شیطان

گفته می‌شود که یک راهب به‌نام هرمان عزلت‌نشین نویسنده اصلی کتاب اسرارآمیز بوده است. او در صومعه‌ای در بوهمیا (جمهوری چک امروزی) زندگی می‌کرد و به‌خاطر رعایت نکردن اصول مذهبی به مرگ محکوم شده بود. هرمان تحت فشار زیادی قرار داشت و می‌خواست هر طور شده خود را از مرگ نجات دهد. به همین‌خاطر گفت که می‌تواند تمام دانش جهان را در یک کتاب جمع کند.

مسئولان صومعه پیشنهاد هرمان را با یک شرط عجیب پذیرفتند. آنها تنها در صورتی حکم مرگ را لغو می‌کردند که کتاب در یک شب آماده شود. هرمان متوجه بود که قدرت انسانی برای انجام اینکار کافی نیست. به همین‌خاطر به شیطان رو آورد. او روح خود را با شیطان معامله کرد تا در عوض انرژی فوق‌العاده‌ای برای نوشتن کتاب داشته باشد.

به‌خاطر همین معامله تصویری بزرگ از شیطان در ابتدای کتاب دیده می‌شود. اگرچه ماجرای نوشته شدن انجیل شیطان بسیاری را به‌خود جذب می‌کند؛ اما برای طرفداران علم چندان قابل پذیرش نیست. بررسی‌های کارشناسان نشان داد که این کتاب در قرن ۱۳ میلادی به زبان لاتین نوشته شده است. متن کتاب کاملا یکدست به‌نظر می‌رسد که یعنی نویسنده نمی‌توانسته بیشتر از یک نفر باشد.

نکته جالب ماجرا اینجاست که اگر یک نفر روز و شب روی نوشتن این کتاب کار می‌کرد، نوشتن آن ۵ سال طول می‌کشید. تازه این تخمین بدون در نظر گرفتن نقاشی‌ها عنوان شده است. اگر بخواهیم واقع‌بین باشیم، نوشتن کتاب انجیل شیطان به ۲۵ سال زمان نیاز دارد. پس چرا متن کتاب کاملا یکپارچه است و الگوی نوشتاری حتی ذره‌ای تغییر نمی‌کند؟

آیا مریضی، افزایش سن یا ضعیف شدن بدن هیچ تاثیری در این زمینه نگذاشته است؟ شاید همین هم باعث شده که افسانه معامله با شیطان مطرح شود.

محتوای کتاب

در کتاب انجیل شیطان می‌تواند عهد عتیق و جدید را مشاهده کرد. همچنین توضیحاتی در رابطه با آیین‌های جن‌گیری و اخراج ارواح پلید، فرمول‌های مربوط به جادوگری و تقویمی با علامت‌گذاری‌های خاص دیده می‌شود. در کتاب نقاشی‌های زیادی دیده می‌شوند؛ اما هیچ‌کدام از آنها مثل نقاشی شیطان تمام‌صفحه نیستند. در این نقاشی اهریمن با چنگال‌های بلند و خونین کل جهنم را در اختیار گرفته است. در صفحه مقابل نیز تصویری از بهشت دیده می‌شود.

کتاب انجیل شیطان از همان ابتدا توجهات زیادی را به‌خود جلب کرده بود. در نتیجه داستان‌های زیادی نیز در رابطه با آن گسترش یافتند. برخی آن را در زمره معروف‌ترین اشیاء نفرین شده جهان قرار می‌دهند. گفته می‌شود که اگر این کتاب در خانه‌ای نگهداری شود، افراد خانه رخداد‌های بد و مریضی را یکی پس از دیگری تجربه خواهند کرد.

همچنین به‌باور بسیاری یک انرژی تاریک در اطراف کتاب قرار دارد که سبب می‌شود از همان ابتدا احساس بدی داشته باشید. با نگاهی به نوشته‌های تاریخی می‌توان متوجه شد که کتاب انجیل شیطان سال ۱۹۵۴ به پراگ برده شده بود. هرچند در سال ۱۶۴۸ ارتش سوئد توانست شهر را غارت کرده و کتاب را نیز به‌همراه گنجینه‌های دیگر به استکهلم انتقال دهد.

اکنون نیز این کتاب معروف در کتابخانه ملی سوئد قرار دارد و افراد می‌توانند به‌صورت آزادانه از آن بازدید کنند. گرچه افراد زیادی ترجیح می‌دهند که خیلی کنار آن نمانند و به محتوای مربوط به شیطان توجه نکنند.

برچسب ها: کتاب
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
عارف به روسیه سفر می‌کند عارف به روسیه سفر می‌کند
محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور، برای حضور در بیست‌وچهارمین اجلاس نخست‌وزیران سازمان همکاری شانگهای فردا به روسیه سفر می‌کند و با مقامات کشور‌ها دیدار خواهد داشت.
بانک مرکزی برای موسسه اعتباری ناتراز سرپرستی تعیین کرد بانک مرکزی برای موسسه اعتباری ناتراز سرپرستی تعیین کرد
بانک مرکزی با سلب اختیار از مدیران مؤسسه اعتباری ملل، هیات سرپرستی موقت تعیین کرد و اعلام کرد با اجرای برنامه‌های اصلاحی، خدمات این مؤسسه بدون وقفه ادامه می‌یابد.
اسرائیل: قصد خروج از سوریه را نداریم اسرائیل: قصد خروج از سوریه را نداریم
کانال ۱۴ رژیم صهیونیستی اعلام کرد نیرو‌های این رژیم برنامه‌ای برای ترک خاک سوریه ندارند و تل‌آویو برخلاف دیگر بازیگران حاضر در سوریه خود را ملزم به پرداخت هزینه نمی‌داند.
محاکمه نتانیاهو وارد مرحله حساس شد محاکمه نتانیاهو وارد مرحله حساس شد
روند رسیدگی به اتهامات فساد مالی نتانیاهو این هفته با ورود دادگاه تل‌آویو به پرونده «بزک–والا» وارد مرحله‌ای سرنوشت‌ساز شده و فشار‌ها بر دستگاه قضایی افزایش یافته است.
دیدار عراقچی و وزیر خارجه پیشین لبنان در تهران دیدار عراقچی و وزیر خارجه پیشین لبنان در تهران
سید عباس عراقچی در حاشیه کنفرانس «حقوق بین‌الملل تحت تهاجم» با عدنان منصور وزیر خارجه اسبق لبنان دیدار کرد و دو طرف درباره تحولات منطقه‌ای گفت‌و‌گو کردند.
من دریاچه ارومیه هستم من دریاچه ارومیه هستم
رضا کیانیان با انتشار پستی درباره دریاچه ارومیه، کمپین #من_دریاچه_ارومیه_هستم را یادآوری کرد.
کشتی نوح در کوه‌های آرارات پیدا شد؟ کشتی نوح در کوه‌های آرارات پیدا شد؟
ادعایی شگفت‌انگیز بار دیگر دنیای باستان شناسی را به هم ریخته است. باستان‌شناسان از کشف بقایای یک کشتی باستانی در ترکیه خبر دادند که می‌تواند همان کشتی نوح باشد
برگزیده
پژمان جان امشب طبق برنامه تهرانه پژمان جان امشب طبق برنامه تهرانه
پژمان جمشیدی بازیگر سینما که پس از آزادی از زندان به قید وثقیه دو هفته قبل برای دیدار با خانواده به کانادا سفر کرده بود ساعتی قبل به تهران بازگشت
ملیکا پارسادوست، بیوگرافی خانم شاکی + عکس ملیکا پارسادوست، بیوگرافی خانم شاکی + عکس
ملیکا پارسا دوست، شاکی پرونده حواشی اخیر پژمان جمشیدی توجه کاربران فضای مجازی را به خود جلب کرد.
سفرنامه‌نویسی به روایت تصویر سفرنامه‌نویسی به روایت تصویر
منصور ضابطیان در این نشست به تجربه‌های شخصی خود در حوزه سفرنامه‌نویسی پرداخت و با نگاهی تحلیلی، به نقش قصه و تصویر در روایت‌های سفر اشاره کرد
صفحه خبر بالای تصاویر