کد خبر: ۵۹۵۲۱
تاریخ انتشار: ۰۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۱

عراقچی به وزیر خارجه انگلیس: مذاکره مستقیم با تهدید نظامی بی‌معناست

عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به برگزاری چهار دور گفت‌و‌گو بین هیات‌های نمایندگی جمهوری اسلامی ایران و سه کشور اروپایی، از برخی تحرکات و مواضع غیرسازنده کشور‌های اروپایی و اتحادیه اروپایی از جمله اعمال و ادامه تحریم‌های مختلف علیه ایران به بهانه‌های واهی، ابراز ناامیدی کرده و خواهان تجدید نظر سه کشور اروپایی در رویکرد‌های خود در ارتباط با ایران و مسائل منطقه غرب آسیا شد.
عراقچی به وزیر خارجه انگلیس: مذاکره مستقیم با تهدید نظامی بی‌معناست

مخاطب ۲۴- دیوید لمی وزیر امور خارجه انگلیس پنج‌شنبه شب در تماس تلفنی با سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان در مورد موضوعات دوجانبه و تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی از جمله موضوع هسته‌ای بحث و تبادل نظر کرد.

وزیر امور خارجه انگلیس ضمن تبربک نوروز و سال نو به وزیر امور خارجه کشورمان، بر تعهد انگلیس و دیگر کشور‌های اروپایی به پیگیری راه‌حل دیپلماتیک برای مسئله هسته‌ای ایران تاکید کرد و تصریح نمود به زودی این موضوع را در تماس با همتایان اروپایی و آمریکایی مورد پیگیری مجدد قرار خواهد داد.

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به برگزاری چهار دور گفت‌و‌گو بین هیات‌های نمایندگی جمهوری اسلامی ایران و سه کشور اروپایی، از برخی تحرکات و مواضع غیرسازنده کشور‌های اروپایی و اتحادیه اروپایی از جمله اعمال و ادامه تحریم‌های مختلف علیه ایران به بهانه‌های واهی، ابراز ناامیدی کرده و خواهان تجدید نظر سه کشور اروپایی در رویکرد‌های خود در ارتباط با ایران و مسائل منطقه غرب آسیا شد.

بیشتر بخوانید

عراقچی با یادآوری رویکرد مبتنی بر تعامل جمهوری اسلامی ایران در ارتباط با موضوع هسته‌ای صلح‌آمیز کشورمان، مذاکره مستقیم را در شرایط «فشار حداکثری» و «تهدید نظامی» بی‌معنا دانست و در عین حال بر آمادگی تهران برای دنبال‌کردن رویکرد دیپلماتیک تاکید کرد.

عراقچی همچنین با اشاره به موضع‌گیری‌ها و پیام‌های ضد و نقیض مقام‌های آمریکایی در مورد مذاکره با ایران، استفاده ابزاری از دیپلماسی برای فشار سیاسی و روانی را غیر قابل قبول دانست و تصریح کرد که جمهوری اسلامی ایران با نگاهی مسئولانه و با پایبندی به عرف دیپلماتیک، پاسخ نامه رئیس‌جمهور آمریکا را از طریق مقتضی به طرف آمریکایی منعکس نموده است.

وزرای امور خارجه ایران و انگلیس در این تماس تلفنی ضمن استقبال از آغاز به کار سفیران جدید ایران و انگلیس در لندن و تهران، ابراز امیدواری کردند این تحول به پیشبرد بهتر و روان‌تر روابط دوجانبه کمک کند.

در این گفت‌و‌گو همچنین برخی مسائل کنسولی متقابل نیز مطرح شد و دو طرف ضمن ابراز صریح دیدگاه‌ها و نگرانی‌های خود در این خصوص، بر اهمیت حفظ مجاری ارتباطی بین تهران و لندن برای پیگیری موثرتر مسائل دوجانبه و دیگر موضوعات مورد نظر طرفین تاکید کردند.

برچسب ها: سید عباس عراقچی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴ مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴
طبق اعلام سامانه کالابرگ الکترونیکی، خانوار‌های دهک اول تا هفتم تنها تا پایان شهریور ۱۴۰۴ فرصت استفاده از اعتبار مرحله سوم این طرح را دارند.
ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته
دونالد ترامپ در گفت‌و‌گو با فاکس نیوز اعلام کرد موضوع جنگ رژیم صهیونیستی با ایران را «تمام‌شده» نمی‌داند و آن را همچنان باز می‌بیند.
برگزیده
آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا
مذاکرات دونالد ترامپ و ولادیمیر پوتین روسای جمهوری آمریکا و روسیه در ایالت آلاسکا عصر جمعه به وقت محلی (شرق آمریکا) آغاز شد؛ نشستی که می‌تواند نقطه عطفی در روابط آمریکا و روسیه باشد و مسیر تازه‌ای برای صلح یا تشدید منازعه اوکراین ترسیم کند.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
راه حل هسته‌ای ظریف راه حل هسته‌ای ظریف
محمدجواد ظریف، وزیر خارجه پیشین ایران، پیشنهاد تشکیل یک مجمع جدید با حمایت سازمان ملل برای همکاری‌های هسته‌ای غیرنظامی در سراسر خاورمیانه و شمال آفریقا را مطرح کرده است؛ مجمعی که به اشتراک‌گذاری اورانیوم غنی‌شده و دستاورد‌های انرژی هسته‌ای صلح‌آمیز اختصاص دارد و در راستای پایان‌دادن به تهدید سلاح‌های هسته‌ای در منطقه طراحی شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر