کد خبر: ۵۹۵۲۱
تاریخ انتشار: ۰۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۱

عراقچی به وزیر خارجه انگلیس: مذاکره مستقیم با تهدید نظامی بی‌معناست

عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به برگزاری چهار دور گفت‌و‌گو بین هیات‌های نمایندگی جمهوری اسلامی ایران و سه کشور اروپایی، از برخی تحرکات و مواضع غیرسازنده کشور‌های اروپایی و اتحادیه اروپایی از جمله اعمال و ادامه تحریم‌های مختلف علیه ایران به بهانه‌های واهی، ابراز ناامیدی کرده و خواهان تجدید نظر سه کشور اروپایی در رویکرد‌های خود در ارتباط با ایران و مسائل منطقه غرب آسیا شد.
عراقچی به وزیر خارجه انگلیس: مذاکره مستقیم با تهدید نظامی بی‌معناست

مخاطب ۲۴- دیوید لمی وزیر امور خارجه انگلیس پنج‌شنبه شب در تماس تلفنی با سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان در مورد موضوعات دوجانبه و تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی از جمله موضوع هسته‌ای بحث و تبادل نظر کرد.

وزیر امور خارجه انگلیس ضمن تبربک نوروز و سال نو به وزیر امور خارجه کشورمان، بر تعهد انگلیس و دیگر کشور‌های اروپایی به پیگیری راه‌حل دیپلماتیک برای مسئله هسته‌ای ایران تاکید کرد و تصریح نمود به زودی این موضوع را در تماس با همتایان اروپایی و آمریکایی مورد پیگیری مجدد قرار خواهد داد.

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به برگزاری چهار دور گفت‌و‌گو بین هیات‌های نمایندگی جمهوری اسلامی ایران و سه کشور اروپایی، از برخی تحرکات و مواضع غیرسازنده کشور‌های اروپایی و اتحادیه اروپایی از جمله اعمال و ادامه تحریم‌های مختلف علیه ایران به بهانه‌های واهی، ابراز ناامیدی کرده و خواهان تجدید نظر سه کشور اروپایی در رویکرد‌های خود در ارتباط با ایران و مسائل منطقه غرب آسیا شد.

بیشتر بخوانید

عراقچی با یادآوری رویکرد مبتنی بر تعامل جمهوری اسلامی ایران در ارتباط با موضوع هسته‌ای صلح‌آمیز کشورمان، مذاکره مستقیم را در شرایط «فشار حداکثری» و «تهدید نظامی» بی‌معنا دانست و در عین حال بر آمادگی تهران برای دنبال‌کردن رویکرد دیپلماتیک تاکید کرد.

عراقچی همچنین با اشاره به موضع‌گیری‌ها و پیام‌های ضد و نقیض مقام‌های آمریکایی در مورد مذاکره با ایران، استفاده ابزاری از دیپلماسی برای فشار سیاسی و روانی را غیر قابل قبول دانست و تصریح کرد که جمهوری اسلامی ایران با نگاهی مسئولانه و با پایبندی به عرف دیپلماتیک، پاسخ نامه رئیس‌جمهور آمریکا را از طریق مقتضی به طرف آمریکایی منعکس نموده است.

وزرای امور خارجه ایران و انگلیس در این تماس تلفنی ضمن استقبال از آغاز به کار سفیران جدید ایران و انگلیس در لندن و تهران، ابراز امیدواری کردند این تحول به پیشبرد بهتر و روان‌تر روابط دوجانبه کمک کند.

در این گفت‌و‌گو همچنین برخی مسائل کنسولی متقابل نیز مطرح شد و دو طرف ضمن ابراز صریح دیدگاه‌ها و نگرانی‌های خود در این خصوص، بر اهمیت حفظ مجاری ارتباطی بین تهران و لندن برای پیگیری موثرتر مسائل دوجانبه و دیگر موضوعات مورد نظر طرفین تاکید کردند.

برچسب ها: سید عباس عراقچی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد
تیم شارجه در ادامه مسیر جذب بازیکنان ایرانی، به دنبال آن است تا یعقوب براجعه را به عضویت تیم خود در بیاورد.
برگزیده
فوری ایران را ترک کنید! فوری ایران را ترک کنید!
ایالات متحده از شهروندان آمریکایی خواست که پیش از مذاکرات مهم با تهران، «همین حالا ایران را ترک کنند».
علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد
طی حکمی از سوی دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهور و رییس شورای دفاع، امیر دریابان علی شمخانی نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای دفاع به عنوان دبیر این شورا منصوب شد.
لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم. لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم.
سرگئی لاوروف پنجشنبه در مصاحبه‌ای با شبکه راشاتودی (آرتی) افزود: ایران شریک و همسایه نزدیک ماست؛ ما نگران چگونگی پیشرفت اوضاع هستیم.
صفحه خبر بالای تصاویر