کد خبر: ۵۹۴۷۸
تاریخ انتشار: ۰۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۷

هوش مصنوعی ChatGPT حالا تصویر هم تولید می‌کند

اکنون می‌توان تصاویر را به صورت مستقیم با ChatGPT و Sora تولید کرد و دیگر نیازی به رفت و برگشت به هوش مصنوعی Dall-E وجود ندارد.
هوش مصنوعی ChatGPT حالا تصویر هم تولید می‌کند

مخاطب ۲۴- شرکت اوپن‌ای‌آی (OpenAI) به تازگی اعلام کرده است که همه کاربران به زودی قادر خواهند بود تصاویر را مستقیماً در ChatGPT تولید کنند.

این قابلیت برای کاربران ChatGPT Plus، ChatGPT Pro، ChatT GPTeam و مهمتر از همه، کاربرانی که رایگان از ChatGPT استفاده می‌کنند، عرضه می‌شود. این یک ابزار پیش‌فرض تولید تصویر در مدل ۴o خواهد بود، بنابراین نیازی به باز کردن هوش مصنوعی Dall-E در هر زمان که می‌خواهید عکسی مثلا از یک گربه در فضا در حال خوردن لازانیا یا هر چیز دیگری بسازید، وجود نخواهد داشت.

گفتنی است که این ویژگی برای هوش مصنوعی سورا (Sora) نیز در دسترس قرار می‌گیرد. اوپن‌ای‌آی می‌گوید که این پلتفرم، تصاویر با کیفیت بالا را بر اساس درخواست، مکالمه و فایل‌های آپلود شده کاربران تولید می‌کند و در مرحله آخر می‌تواند تصاویر از قبل موجود را بر اساس دستورات تغییر دهد.

اوپن‌ای‌آی همچنین به پیشرفت‌های قابل توجهی در ارائه متن و درک متنی افتخار می‌کند.

بیشتر بخوانید

این ابزار‌های جدید برای استفاده شخصی و حرفه‌ای در نظر گرفته شده‌اند. به این ترتیب، اوپن‌ای‌آی تعدادی مثال در مورد اینکه این نوع تولید تصویر می‌تواند مفید باشد، ارائه کرده است که شامل ایجاد تصاویر اینفوگرافیک، گرافیک تبلیغاتی رسانه‌های اجتماعی و تصاویر با متن فراوان است که در زیر مشاهده می‌کنید.

این یک ابزار نسل مدرن است که می‌تواند تصاویر با کیفیت بالا را مدیریت کند. این شرکت می‌گوید که همچنین قابلیتی قوی برای فوتورئالیسم، از جمله دقت نور، سایه و بافت را ارائه می‌دهد.

توانایی درک زمینه نیز می‌تواند مفید باشد، زیرا اوپن‌ای‌آی می‌گوید این ابزار می‌تواند برای ایجاد «پوستری از پرندگان موجود در پارک» یا «تجسم یک دوره از تاریخ هنر که قبلاً در گفت‌و‌گو مورد بحث قرار گرفته است» استفاده شود.

این قابلیت بر مدل روی GPT-۴o ساخته شده است؛ یک مدل هوش مصنوعی که اولین بار سال گذشته منتشر شد. حرف «o» مخفف واژه omni است که اشاره‌ای به قابلیت‌های چندوجهی این مدل دارد. این همان چیزی است که بسیاری از ویژگی‌های فوق الذکر مانند امکان تکرار در فایل‌های آپلود شده را ممکن می‌کند.

به نظر می‌رسد خبر عرضه این قابلیت گام دیگری در مسیری طولانی به سمت عملکرد یک هوش مصنوعی برای حکومت بر همه هوش‌های مصنوعی باشد که سم آلتمن (Sam Altman) چند هفته پیش از آن سخن گفت.

برچسب ها: ChatGPT
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
اسراییل برای حمله به منازل مسکونی از چه سیستمی استفاده می کند؟ اسراییل برای حمله به منازل مسکونی از چه سیستمی استفاده می کند؟
رژیم صهیونیستی برای شناسایی و حمله به ساختمان‌ها از سامانه‌ای استفاده می‌کند که بر اساس احتمال پیشنهاد می‌دهد کدام ساختمان باید ویران شود.
همه چیز در مورد جنگنده رادار گریز J۳۵ همه چیز در مورد جنگنده رادار گریز J۳۵
تصویر تازه‌ای که اخیراً از جنگنده رادار گریز J-۳۵ چین منتشرشده، واضح‌ترین نمای فعلی ما از جنگنده نسل جدید دریابرد Shenyang J-۳۵ است، این تصویر بخشی از موج تازه‌ای از عکس‌هایی است که برخی از پیشرفته‌ترین هواگردهای نظامی چین را با جزئیات بی‌سابقه‌ای نشان می‌دهند
ارسال فیلم به شبکه‌های خارجی جرم دارد؟ ارسال فیلم به شبکه‌های خارجی جرم دارد؟
«در صورت وقوع جرم در چنین شرایطی، مجازات‌ها تا سه درجه تشدید و شامل حبس بیش از ۱۵ تا ۲۵ سال می‌شود. بر اساس مفاد این طرح، تمام مراحل رسیدگی به چنین جرمی خارج از نوبت و در شعب ویژه دادگاه انقلاب اسلامی انجام خواهد شد.»
روایت‌های امداد‌گری که در جنگ ۱۲ روزه چه‌ها دید! روایت‌های امداد‌گری که در جنگ ۱۲ روزه چه‌ها دید!
«مهدی غفاریان» امدادگری که در روز‌های پرالتهاب جنگ و در میدان نبرد با آوار‌های فراوان حملات رژیم صهیونیستی به واحد‌های مسکونی و خانه غیرنظامیان در شهر تهران حضور داشته، حضوری پرتلاش، اما با عشق و ایثار برای نجات هموطنانی که بی گناه زیر آوار نفرت و وحشی گری رژیمی غاصب گرفتار شده‌اند.
نظر عراقچی در خصوص برقراری مذاکرات چیست؟ نظر عراقچی در خصوص برقراری مذاکرات چیست؟
وزیر خارجه ایران تاکید کرد که اقدامات اخیر آمریکایی‌ها خیانت به ایران یا به عمان به عنوان واسطه مذاکرات، نبود بلکه به اصل دیپلماسی خیانت شد.
ترامپ می‌خواهد با ایران گفت‌و‌گو کند! ترامپ می‌خواهد با ایران گفت‌و‌گو کند!
ترامپ مدعی تلاش برای ارتباط با طرف ایرانی شد و گفت: اگر لازم باشد با طرف ایرانی دیدار کنم، این کار را خواهم کرد.
پیام ظریف به آمریکا پیام ظریف به آمریکا
در روز ۱۲ تیرماه ۱۳۶۷، ناو آمریکایی «وینسنس»، یک فروند هواپیمای مسافربری ‏ایران را در خلیج فارس هدف قرار داد و همه ۲۹۰ سرنشین آن را به شهادت رساند.
برگزیده
ارسال فیلم به شبکه‌های خارجی جرم دارد؟ ارسال فیلم به شبکه‌های خارجی جرم دارد؟
«در صورت وقوع جرم در چنین شرایطی، مجازات‌ها تا سه درجه تشدید و شامل حبس بیش از ۱۵ تا ۲۵ سال می‌شود. بر اساس مفاد این طرح، تمام مراحل رسیدگی به چنین جرمی خارج از نوبت و در شعب ویژه دادگاه انقلاب اسلامی انجام خواهد شد.»
روایت‌های امداد‌گری که در جنگ ۱۲ روزه چه‌ها دید! روایت‌های امداد‌گری که در جنگ ۱۲ روزه چه‌ها دید!
«مهدی غفاریان» امدادگری که در روز‌های پرالتهاب جنگ و در میدان نبرد با آوار‌های فراوان حملات رژیم صهیونیستی به واحد‌های مسکونی و خانه غیرنظامیان در شهر تهران حضور داشته، حضوری پرتلاش، اما با عشق و ایثار برای نجات هموطنانی که بی گناه زیر آوار نفرت و وحشی گری رژیمی غاصب گرفتار شده‌اند.
موشک سجیل جهان را شگفت زده کرد! موشک سجیل جهان را شگفت زده کرد!
کانال آمریکایی «New Horizon TV» در گزارشی به پرتاب موشک سجیل و شگفتانه‌هایی که نیرو‌های مسلح کشور برای رژیم اسرائیل دارد پرداخته است.
صفحه خبر بالای تصاویر