کد خبر: ۵۹۴۴۹
تاریخ انتشار: ۰۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۱

مهاجرانی: برنامه دولت مدیریت مصرف بنزین است

سخنگوی دولت درخصوص مدیریت مصرف و قیمت بنزین گفت: برنامه دولت لزوماً گران کردن سوخت نیست، بلکه مدیریت کردن مصرف سوخت است که بسیار موضوع مهمی است.
مهاجرانی: برنامه دولت مدیریت مصرف بنزین است

مخاطب ۲۴- فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت شامگاه سه‌شنبه در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری با تاکید بر اینکه طبق قول داده شده، دولت به هیچ عنوان بدون کار کارشناسانه و اطلاع مردم اقدام ویژه‌ای انجام نخواهد داد، تصریح کرد: دولت لزوماً گران کردن سوخت نیست، بلکه مدیریت کردن مصرف سوخت است که بسیار موضوع مهمی است.

وی افزود: ما وقتی یارانه‌های سنگینی در این زمینه می‌دهیم، این یارانه باید به افرادی برسد که میزان توانمندی مالی کمتری دارند ولی الان این اتفاق رخ نمی‌دهد.

سخنگوی دولت یادآور شد: در این زمینه طرح‌های مختلفی بررسی شده ولی هنوز هیچ‌کدام به جمع‌بندی نهایی نرسیده است.

مهاجرانی درباره اقدامات دولت برای کاهش ناترازی برق، اظهار کرد: ۱۴ کلان پروژه را وزارت نیرو در راستای کاهش ناترازی‌ها تعریف کرده است، چون متاسفانه هنوز تا رفع ناترازی فاصله زیادی است. ۳۰ هزار مگاوات برق حاصل از انرژی خورشیدی که قرار است به شبکه اضافه شود حدود سه و نیم سال دیگر طول می‌کشد و تا آن زمان میزان مصرف همچنان بالا می‌رود.

بیشتر بخوانید

وی عنوان کرد: به عنوان مثال در سال گذشته تقریبا ۹۰۰ هزار انشعاب جدید در حوزه گاز اضافه شده است. هم افزایش انشعابات و هم افزایش مصرف داریم و وقتی آن ۳۰ هزار مگاوات هم به چرخه بیاید تمامی آن میزان انرژی خورشیدی قابل بهره‌برداری نیست؛ به‌طوری که وقتی به تولید برسد اثر بخشی آن کافی نخواهد بود.

سخنگوی دولت گفت: دولت مصمم است که موضوع ناترازی‌ها را مدیریت کند. راه‌اندازی مزرعه‌های انرژی خورشیدی در دستور کار دولت است و سرمایه‌گذارانش هم از بخش خصوصی آمده‌اند و اتفاقاً با شخص رئیس‌جمهوری بخش بزرگی از موضوع را جلو برده‌اند و در مسیر خرید پنل‌های خورشیدی و انتقال هستیم.

مهاجرانی ادامه داد: از فضا‌هایی که هم سطح فیزیکی زیادی دارند و هم میزان مصرف‌شان قابل‌توجه است، مدارس، بیمارستان‌ها و پادگان‌ها، دانشگاه‌ها، خوابگاه‌ها و حتی پارکینگ‌هاست که باتوجه به سطح زیادی که دارند می‌توان در راستای نصب پنل‌های خورشیدی از آنها استفاده کرد.

برچسب ها: فاطمه مهاجرانی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
شرکت‌های ایرانی پول مسافران را پس دادند؟ حالا چرا شرکت‌های خارجی پول‌ها را عودت نمی‌دهند؟ شرکت‌های ایرانی پول مسافران را پس دادند؟ حالا چرا شرکت‌های خارجی پول‌ها را عودت نمی‌دهند؟
رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی دفاتر سفر هوایی و گردشگری استان تهران بخشنامه‌های صادرشده برای استرداد هزینه سفر‌های لغوشده در طول جنگ ۱۲ روزه را به‌ویژه در «سفر‌های خارجی»، ناکارآمد دانست و گفت: «کشور‌های دیگر شرایط کنسلی اعمال‌شده از سوی ایران را قبول ندارند و حاضر به استرداد وجوه مسافر ایرانی نیستند. متولیان دولتی دست‌کم می‌توانند با کشور‌های کثیرالاسفر ایرانی‌ها مثل ترکیه، امارات و تایلند رایزنی کنند.»
پ. ک. ک رسماً خلع سلاح را آغاز کرد پ. ک. ک رسماً خلع سلاح را آغاز کرد
رسانه‌های محلی از آغاز رسمی خلع سلاح گروه موسوم به حزب کارگران کردستان از امروز ۲۰ تیرماه خبر دادند.
آمریکا هنوز درباره اثر بمب‌های سنگرشکن در ایران اطلاعات دقیقی ندارد! آمریکا هنوز درباره اثر بمب‌های سنگرشکن در ایران اطلاعات دقیقی ندارد!
منابع رسمی از تردید مقامات پنتاگون درباره اثر بمب‌های سنگرشکن در حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران خبر دادند و اعلام کردند ما ارزیابی‌های اولیه را دریافت کرده‌ایم و این اطلاعات هنوز کامل نیست.
خانم معلم از دست مکرون خسته شده است! برژیت، مکرون را نمی‌خواهد؟ خانم معلم از دست مکرون خسته شده است! برژیت، مکرون را نمی‌خواهد؟
تلاش امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه، در حین قدم‌زدن با پادشاه بریتانیا، برای گرفتن دست همسرش، بریژیت ماکرون، با واکنش سرد و امتناع او مواجه شد؛ صحنه‌ای که واکنش کاربران را در پی داشت و برای رئیس جمهور فرانسه موقعیت ناخوشایند جدیدی رقم زد.
اطلاع‌رسانی خاموشی‌های احتمالی اطلاع‌رسانی خاموشی‌های احتمالی
شرکت مدیریت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران (توانیر) اعلام کرد: مشترکان برق می‌توانند با استفاده از بازوی برق من در پیام‌رسان بله، از زمان‌بندی خاموشی‌های احتمالی منطقه خود مطلع شوند.
حضور قالیباف بر مزار شهدای تهاجم رژیم صهیونیستی حضور قالیباف بر مزار شهدای تهاجم رژیم صهیونیستی
رئیس مجلس شورای اسلامی سحرگاه امروز بر سر مزار شهدای تهاجم اسرائیل در جنگ ۱۲ روزه در بهشت زهرا (س) حاضر شد.
آغاز ثبت‌نام و انتخاب رشته بدون کنکور کاردانی پیوسته دانشگاه آزاد آغاز ثبت‌نام و انتخاب رشته بدون کنکور کاردانی پیوسته دانشگاه آزاد
ثبت نام و انتخاب رشته پذیرش دانشجو صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی در مقطع کاردانی پیوسته مهر ماه ۱۴۰۴ دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد.
برگزیده
صفحه خبر بالای تصاویر