کد خبر: ۵۹۴۴۳
تاریخ انتشار: ۰۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۰:۵۱

هشدار سخنگوى جبهه اصلاحات ایران به پزشکیان

سخنگوى جبهه اصلاحات ایران از رئیس جمهور خواسته است که در مدیریت امور جاری دولت، خصوصاً در حوزه آموزش، تدبیری اتخاذ شود تا دست‌کم مردم شاهد ⁧ناترازی‌هایی⁩ از این دست نباشند.
هشدار سخنگوى جبهه اصلاحات ایران به پزشکیان

مخاطب ۲۴- جواد امام سخنگوى جبهه اصلاحات ایران به مسعود پزشکیان هشدار داد که سازمان سنجش براى برگزارى کنکور ١٤٠٤ خلاف مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگى و شوراى عالى آموزش‌و‌پرورش عمل کرده و این موجبات نگرانى چندین هزار دانش‌آموز پشت کنکوری و خانواده‌های آنها را فراهم کرده است.

سخنگوى جبهه اصلاحات ایران از رئیس جمهور خواسته است که در مدیریت امور جاری دولت، خصوصاً در حوزه آموزش، تدبیری اتخاذ شود تا دست‌کم مردم شاهد ⁧ناترازی‌هایی⁩ از این دست نباشند.

بیشتر بخوانید

جناب آقای دکتر پزشکیان⁩ ریاست محترم شورای عالی انقلاب فرهنگی

‏ شورای عالی انقلاب فرهنگی و مصوبه شورای عالی آموزش‌و‌پرورش از عطف به ماسبق نشدن قانون جدید⁩ در خصوص پایه یازدهم در کنکور ۱۴۰۴⁩ حکایت می‌کنند. حال آنکه ⁧سازمان سنجش⁩ در آخرین روز‌های سال ۱۴۰۳ و کمتر از یک‌و‌نیم ماه مانده به برگزاری کنکور خلاف آن مصوبات عمل کرده و نگرانی‌های جدی را برای چندین هزار دانش‌آموز پشت کنکوری و خانواده‌های آنها ایجاد کرده است.

لطفاً دستور فرمائید در مدیریت امور جاری دولت، خصوصاً در حوزه آموزش، تدبیری اتخاذ شود تا دست‌کم شاهد ⁧ناترازی‌هایی⁩ از این دست نباشیم.

لازم به توضیح است در سهم سوابق تحصیلی و سهم نمره آزمون کنکور تغییراتى ایجاد شده است و چنانکه این دو سهم که در کنکور سال ۱۴۰۳ به صورت ۵۰ درصد و ۵۰ درصد بود، هم اکنون بر اساس قانون مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی به ۶۰ درصد سهم سوابق تحصیلی و ۴۰ درصد سهم نمره آزمون کنکور رسیده است و به این ترتیب دروس متوسطه اهمیت بیشتری از آزمون دارند؛ البته قابل اهمیت است که شورای عالی آموزش و پرورش مصوب کرده پشت کنکوری‌های ۱۴۰۳ و قبل از آن، نیازی به ترمیم نمره یا ایجاد سابقه برای پایه یازدهم ندارند و سهم تأثیر ۶۰ درصدی سوابق تحصیلی آنها صرفاً بر اساس سابقه پایه دوازدهم محاسبه خواهد شد. حال آنکه سازمان سنجش بدون توجه به عطف به ماسبق نبودن مصوبه شوراى عالى انقلاب فرهنگى در حال اعمال این قانون براى پشت کنکوری‌های ۱۴۰۳ و قبل از آن است.

برچسب ها: جواد امام
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.