کد خبر: ۵۹۴
تاریخ انتشار: ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۸:۵۳

واکنش هاشمی به مذاکرات ظریف و کری

آمریکا رسماً اعلام کرده که دیگر مانع مبادلات تجاری و بانکی کشورهای اروپایی نخواهد بود، البته ما واقفیم که آمریکایی‌ها در داخل کشور خود مشکلاتی دارند که باید حل کنند


بهگزارش اعتدال، در ابتدای جلسه، هاشمی رفسنجانی، با تبریک سالروز ولادت با سعادت حضرت علی(ع) به مردم و اعضای مجمع، سالروز وفات پیام رسان حماسه کربلا حضرت زینب(س) را هم تسلیت گفت.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با اشاره به مذاکرات فشرده ظریف، وزیر امور خارجه کشورمان در نیویورک با وزیر خارجه آمریکا، گفت: ظاهراً برخی مسایل و موانع ایجاد شده در مسیر مبادلات بانکی و تجاری سیستم بانکی اروپا با ایران حل شده و آمریکا رسماً اعلام کرده که دیگر مانع مبادلات تجاری و بانکی کشورهای اروپایی نخواهد بود و این کشورها می‌توانند بدون هراس به مبادلات و تجارت با ایران اقدام کنند.

هاشمی رفسنجانی، تأکید کرد: البته ما واقفیم که آمریکایی‌ها در داخل کشور خود مشکلاتی دارند که باید حل کنند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، مباحث 4 ساعته انجام شده در وین، را برای فروش آب سنگین ایران به شرکت‌های آمریکایی را نیز مفید اعلام کرد و گفت: اتحادیه اروپا اعلام کرده است که بانک‌های بزرگ اروپایی از انجام مبادلات تجاری و مالی با جمهوری اسلامی ایران حمایت می‌کنند.

هاشمی رفسنجانی افزود: امیدواریم این دوره، دست مسؤولان بانکی کشور برای مبادلات بین‌المللی باز باشد و دیگر مشکلی برای بانک‌ها و شرکت‌های بزرگ که می‌خواهند با ایران کار کنند، به وجود نیاید.

وی در پایان تصریح کرد: البته جمهوری اسلامی ایران مصمم است با صلابت و قوّت، سیاست‌های استقلالی خود را با تکیه بر مردم و توانمندی‌های داخلی، در هر شرایطی ادامه دهد، ولی در پی تعامل و همکاری با جامعه جهانی است.

در این جلسه که علاوه بر اکثریت اعضا، رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، معاون حقوقی رئیس‌جمهور، رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی دبیرخانه مجمع و جمعی دیگر از کارشناسان مربوطه از سازمان‌های مرتبط حضور داشتند، تدوین سیاست‌های کلی نظام قانون‌گذاری در دستور کار قرار گرفت و پس از بحث و بررسی‌های مبسوط اعضا و مدعوین، ماده ذیل به تصویب رسید:

ـ توجه به موازین اسلامی و قانون اساسی به عنوان اصلی‌ترین منشأ قانون‌گذاری در تنظیم و تصویب طرح‌ها و لوایح قانونی و مقررات
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جدی جدی حیوانات دچار مشکلات روانی می‌شوند؟ جدی جدی حیوانات دچار مشکلات روانی می‌شوند؟
پژوهشگران در حال مطالعه این موضوع هستند که چگونه استرس، انزوا و حتی ساختار مغز بر نحوه تفکر، احساس و رفتار حیوانات تأثیر می‌گذارد و چگونه می‌توان به سلامت روان آنها در باغ وحش و طبیعت کمک کرد.
توافق ایران و اروپا برای ادامه گفت‌و‌گو‌ها توافق ایران و اروپا برای ادامه گفت‌و‌گو‌ها
در دیدار دیپلمات‌های ارشد ایران و اروپا مقرر شد گفت‌و‌گو‌ها بین طرفین در سطوح مختلف تداوم داشته باشد.
چرا آقایون ایرانی مخالف فرزندآوری هستند؟ چرا آقایون ایرانی مخالف فرزندآوری هستند؟
پژوهشگر حوزه جمعیت و خانواده با بیان اینکه حدود ۶۷ درصد از زنان شاغل، استرس ناشی از تعارض نقش‌های خانوادگی و شغلی را تجربه می‌کنند، گفت: این در حالی است که ۷۲ درصد از مردان ایرانی نیز ناامنی شغلی را اصلی‌ترین مانع برای افزایش تعداد فرزند (فرزندآوری) می‌دانند.
حسن روحانی: نگذاریم بی بی به نتیجه برسد حسن روحانی: نگذاریم بی بی به نتیجه برسد
حسن روحانی در دیدار نوروزی با وزیران و گروهی از مدیران ارشد دولتش درباره مذاکره با آمریکا و پیامش به پزشکیان حرف‌های جالبی زد و توصیه‌ای کرد و گفت از این طریق نگذاریم بی بی به نتیجه برسد.
شطرنج دانش آموزی ایران قهرمان جهان شد شطرنج دانش آموزی ایران قهرمان جهان شد
شطرنج دانش آموزی ایران مقتدرانه قهرمان جهان شد
مشاهده خرس قهوه‌ای در چهارمحال و بختیاری مشاهده خرس قهوه‌ای در چهارمحال و بختیاری
علی زاهدی رییس منطقه‌ی حفاظت‌شده‌ی قیصری چهارمحال و بختیاری موفق به ثبت تصاویری از خرس قهوه‌ای شد.
نماینده ترامپ در مذاکره با عباس عراقچی کیست؟ نماینده ترامپ در مذاکره با عباس عراقچی کیست؟
نماینده ترامپ در مذاکرات یک یهودی است که روابط بسیار نزدیکی با ترامپ دارد و به دنبال «برچیده شدن» برنامه هسته‌ای ایران نیست.
برگزیده
صفحه خبر بالای تصاویر