کد خبر: ۵۹۳۵۸
تاریخ انتشار: ۰۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۲

ایکس حساب کاربران مخالف ترکیه را مسدود کرد

هم‌زمان با اعتراضات گسترده در ترکیه، شبکه اجتماعی ایکس چندین حساب کاربری مرتبط با مخالفان دولت را مسدود کرد
ایکس حساب کاربران مخالف ترکیه را مسدود کرد

مخاطب۲۴- هم‌زمان با اعتراضات گسترده در ترکیه، شبکه اجتماعی ایکس چندین حساب کاربری مرتبط با مخالفان دولت را مسدود کرد.

بیشتر بخوانید

در پی تشدید اعتراضات در چندین شهر ترکیه، شبکه اجتماعی ایکس، متعلق به ایلان ماسک، حساب‌های کاربری تعدادی از مخالفان دولت را تعلیق کرد.

به گزارش پولیتیکو، این حساب‌ها که عمدتاً متعلق به گروه‌های چپ و دانشجویی بودند، پس از بازداشت امام اوغلو، شهردار استانبول، در ۲۹ اسفند به‌طور فعال در اعتراضات شرکت داشتند.

کاربران در ترکیه هنگام تلاش برای دسترسی به این حساب‌ها، با پیامی مبنی بر تعلیق آنها به‌دلیل یک درخواست قانونی مواجه می‌شوند.

با این حال، این حساب‌ها از خارج از ترکیه همچنان در دسترس هستند و برخی گروه‌ها با ایجاد حساب‌های جدید، انتشار محتوای خود را ادامه داده‌اند.

اعتراضات مخالفان، باوجود اعلام ممنوعیت چهارروزه تجمعات، همچنان در سراسر ترکیه جریان دارد و دانشگاه‌ها به کانون اصلی این تجمعات تبدیل شده‌اند.

در همین راستا، علی یرلیکایا، وزیر کشور ترکیه، اعلام کرد: مقامات ۳۲۶ حساب کاربری را که به‌گفته او محتوای تفرقه‌افکن منتشر می‌کردند، شناسایی کرده‌اند که ۷۲ مورد از آنها در خارج از کشور فعالیت داشته‌اند. وی همچنین از انجام یک عملیات هماهنگ سایبری و امنیتی خبر داد که منجر به بازداشت ۵۴ فرد مرتبط با این حساب‌ها شده است.

تعلیق حساب‌های کاربری در ترکیه پیشینه‌ای طولانی دارد و معمولاً در مواقع حساس سیاسی اجرا می‌شود. بر اساس اصلاحات قانون اینترنت ترکیه در سال ۲۰۲۰، پلتفرم‌های اجتماعی موظف‌اند درخواست‌های قانونی مقامات را اجرا کرده، نمایندگانی در ترکیه منصوب کنند و داده‌های کاربران این کشور را در سرور‌های داخلی ذخیره کند.

علاوه‌بر این، مقامات ترکیه پس از بازداشت امام اوغلو، محدودیت‌های موقتی بر شبکه‌های اجتماعی و اپلیکیشن‌های پیام‌رسان اعمال کردند.

این محدودیت‌ها که ۴۲ ساعت ادامه داشت، هم‌زمان با موج بازداشت معترضان صورت گرفت. براساس اعلام وزارت کشور ترکیه، در جریان تظاهرات شبانه اخیر، ۳۴۳ نفر بازداشت شده‌اند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
تهران به تمام بند‌های نامه ترامپ پاسخ داد تهران به تمام بند‌های نامه ترامپ پاسخ داد
رسانه عربی به نقل از برخی منابع مطلع ایرانی ادعا کرد: تهران به تمام بند‌ها و پاراگراف‌های نامه «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا پاسخ داده است.
روایت هرمز شجاعی مهر از بازداشت و بازجویی‌اش در اوین روایت هرمز شجاعی مهر از بازداشت و بازجویی‌اش در اوین
هرمز شجاعی مهر مجری ثابت سال‌های طولانی برنامه خانواده، این امتیاز ویژه را داشت که همزمان مجله‌ای به همین نام منتشر کند و همین ظرفیت باعث شد مجله او به فروش تاریخی برسد و در یک شماره حتی از ۷۰۰ هزار نسخه عبور کند و او به ثروتی افسانه‌ای از قبل این مجله دست یابد.
فرهاد مجیدی: من عاشق امارات هستم فرهاد مجیدی: من عاشق امارات هستم
مجیدی در گفت‌و‌گو با روزنامه اماراتی می‌گوید دوستان زیادی در این کشور دارد و لحظات فوق‌العاده‌ای با هواداران تجربه کرده است
بیمه ۵ میلیاردی حنجره سالار عقیلی بیمه ۵ میلیاردی حنجره سالار عقیلی
بیمه نامه حنجره سالار عقیلی برای نخستین بار در سال ۱۳۹۵ با مبلغِ ۵ میلیارد ریال و برای حفاظت از سلامت حنجره این خواننده صادر شد. سال ۱۴۰۳ اتفاقات جالب و عجیبی در عرصه موسیقی رخ داد که یکی از آنها، صدور بیمه نامه ۵ میلیارد تومانی برای حنجره سالار عقیلی بود
واکنش فرزند پناهیان به جمع کردن تجمع حامیان حجاب واکنش فرزند پناهیان به جمع کردن تجمع حامیان حجاب
پسر پناهیان در پستی به تجمع حامیان حجاب واکنش نشان داده و چنین نوشته است: تجمع غیر قانونی مقابل مجلس امروز جمع آوری شد.
طرز تهیه فرنی اصفهانی ویژه افطاری طرز تهیه فرنی اصفهانی ویژه افطاری
فرنی یکی از دسر‌های سنتی ایرانی است که در شهر‌های مختلف به روش‌های متنوعی آماده می‌شود. جالب است بدانید که فرنی اصفهانی با طعمی بسیار خاص و منحصر‌به‌فرد بدون شکر و با شیرین کننده‌های طبیعی مانند شیره انگور یا خرما آماده می‌شود.
بازتاب راهپیمایی باشکوه ایران در رسانه‌های جهان بازتاب راهپیمایی باشکوه ایران در رسانه‌های جهان
بازتاب راهپیمایی باشکوه ایران در رسانه‌های جهان
برگزیده
تهران به تمام بند‌های نامه ترامپ پاسخ داد تهران به تمام بند‌های نامه ترامپ پاسخ داد
رسانه عربی به نقل از برخی منابع مطلع ایرانی ادعا کرد: تهران به تمام بند‌ها و پاراگراف‌های نامه «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا پاسخ داده است.
وکیل دانشجوی ایرانی: او مرتکب هیچ جرمی وکیل دانشجوی ایرانی: او مرتکب هیچ جرمی
وکیل یک دانشجوی ایرانی که توسط مقام‌های آمریکایی بازداشت شده، تاکید کرد که او «برای ارتکاب هیچ جرمی بازداشت نشده، در هیچ اعتراضی شرکت نداشته و به‌طور قانونی در آمریکا حضور دارد»
ترامپ: باید با ایران به توافق برسیم و گرنه... ترامپ: باید با ایران به توافق برسیم و گرنه...
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا گفت: اگر با ایران به توافق نرسیم، اتفاقات بدی برای آنها خواهد افتاد. من با پوتین در مورد خرید اسلحه از ایران و کره شمالی صحبت نکردم.
صفحه خبر بالای تصاویر