کد خبر: ۵۹۳۵۵
تاریخ انتشار: ۰۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۵

پاسخ عجیب کمیته استیناف به تعویق رای پرونده بیرانوند

عضو کمیته استیناف فدراسیون فوتبال می‌گوید که رای پرونده شکایت از بیرانوند بنا به دلایلی یک مقدار دیر صادر می‌شود.
پاسخ عجیب کمیته استیناف به تعویق رای پرونده بیرانوند

مخاطب ۲۴- در حالی که گفته می‌شود کمیته استیناف فدراسیون فوتبال در پایان فصل رای پرونده شکایت باشگاه پرسپولیس از علیرضا بیرانوند را اعلام خواهد کرد، اما این موضوع تکذیب شد.

مهدی دادرس عضو کمیته استیناف ضمن تکذیب این مطلب بیان کرد: نه، این موضوع صحت ندارد و هنوز درباره پرونده بیرانوند رایی صادر نکردیم.

دادرس درباره اینکه جلسه کمیته استیناف چه زمانی تشکیل می‌شود، گفت: تعطیلات ما روز پنجم فروردین ماه به پایان می‌رسد و می‌خواهیم از این تاریخ به بعد به کار‌های مردم برسیم. فقط پرونده بیرانوند نیست و پرونده‌های دیگری هم هست که باید جواب بدهیم.

بیشتر بخوانید

او درباره اینکه صدور رای پرونده شکایت از بیرانوند طولانی شده است، گفت: به نظرم یک ذره این حکم بنا به دلایلی دیر اعلام می‌شود.

دادرس درباره اینکه برخی‌ها دستور می‌دهند که رای پرونده بیرانوند صادر نشود، گفت: اعضای کمیته استیناف دستوری نیستند و از این بابت خیالتان راحت باشد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ادعای جدید آلمان علیه ایران ادعای جدید آلمان علیه ایران
دادستانی آلمان مدعی شد که یک تبعه دانمارکی را به اتهام جاسوسی برای سرویس اطلاعاتی ایران در برلین بازداشت کرده است.
نامه به وزیر آموزش و پرورش درباره دریافت شهریه‌های غیرمجاز مدارس نامه به وزیر آموزش و پرورش درباره دریافت شهریه‌های غیرمجاز مدارس
رئیس کمیسیون اصل ۹۰ در نامه‌ای به وزیر آموزش و پرورش خواستار بررسی موضوع دریافت شهریه‌های غیرمجاز در مدارس غیردولتی و ارائه گزارشی به کمیسیون متبوعش شد.
مهاجرانی: تعلیق ارتباط با آژانس اتمی حق ماست مهاجرانی: تعلیق ارتباط با آژانس اتمی حق ماست
سخنگوی دولت در پاسخ به سؤالی درباره ادعای ترامپ مبنی بر درخواست مجدد ایران برای مذاکرات گفت: وزارت خارجه درباره مذاکره اعلام کرده که تاریخی برای این موضوع اعلام نشده است و احتمال دارد که نزدیک هم نباشد و تصمیم‌گیری برای این امر انجام نگرفته است.
پرنده سایبری با بانک‌های ایران چه کرد؟ پرنده سایبری با بانک‌های ایران چه کرد؟
حملات سایبری در جنگ ایران و اسرائیل سهم مهمی از خسارت‌های وارد شده به کشور را از آن خود کرد. پشت بسیاری از این حملات توسط نامی آشنا و مرموز صورت گرفت؛ «گنجشک درنده». گروهی هکری که سابقه حمله به سامانه‌های سوخت و صنایع فولاد کشور را دارد. محمد جرجندی کارشناس امنیت سایبری و هکر سابق جزییات عملیات سایبری علیه ایران را توضیح داده است
ایمیل‌های شبکه اینترنشنال هک شد ایمیل‌های شبکه اینترنشنال هک شد
یک گروه هکری با پذیرش مسئولیت هک ایران اینترنشنال، این شبکه را وابسته به رژیم صهیونیستی خواند و وعده افشای اطلاعات محرمانه کارکنان آن را داد.
مداحی یک افغانستانی در تلویزیون مداحی یک افغانستانی در تلویزیون
ویدئویی از مداحی یک مرد افغانستانی را در تلویزیون ببینید.
خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟ خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟
وزیر کار بر لزوم حفظ قدرت خرید طبقات فرودست جامعه و تقویت برنامه‌های حمایتی برای دهک‌های پایین با همکاری نزدیک مجلس شورای اسلامی تأکید کرد.
برگزیده
ماجرای تجاوز به دختر ۲۰ ساله به کجا رسید؟ ماجرای تجاوز به دختر ۲۰ ساله به کجا رسید؟
پرونده تجاوز ورزشکاران ایرانی به دختر ۲۰ ساله کره‌ای همچنان باز است.
پرسپولیسی که غوغا به پا کرد پرسپولیسی که غوغا به پا کرد
در روز‌هایی که تمرین تیم‌های لیگ برتری هنوز شروع نشده، بازیکنان خارجی تیم‌ها به صورت شخصی تمرین می‌کنند.
کریم باقری، سرمربی پرسپولیس! کریم باقری، سرمربی پرسپولیس!
باشگاه پرسپولیس برای این که فرصت نقل و انتقالات و آماده سازی پیش فصل را از دست ندهد، در کنار ادامه مذاکرات برای نگه داشتن کارتال، یک گزینه داخلی را برای جانشینی او در نظر گرفته است.
صفحه خبر بالای تصاویر