کد خبر: ۵۹۳۳۵
تاریخ انتشار: ۰۲ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۵

۱۹۰۰ میلیارد برای ورزشگاهی که سقفش با بارش جزیی چکه می‌کند!

کاش مشخص شود در بازسازی ورزشگاه آزادی چه استاندارد‌هایی رعایت شده است که اینگونه تیشه به آبروی ایران وارد می‌کند.
۱۹۰۰ میلیارد برای ورزشگاهی که سقفش با بارش جزیی چکه می‌کند!

مخاطب۲۴- مسئولانی داریم از این جهان فارغ؛ زندگانی ساخته‌اند با یک جهان چالش. مردمی که آبرومندانه به زندگی ادامه می‌دهند، اما انگار آبروی ایران برای هیچ مسئولی اهمیت ندارد. اگر اهمیت داشت، ورزشگاه آزادی پس از چند دوره بازسازی باعث بی آبرویی برای ایران نمی‌شد.

در واپسین ساعت‌های ۳۰ اسفندماه ۱۴۰۳ و چند ساعت پس از تحویل سال نو، درست در ساعت‌هایی که مردم ایران با شادباش سخن از امید، تحول و نیکویی در سال جدید می‌کردند، ایران و امارات در مسیر جام جهانی ۲۰۲۶ کانادا، مکزیک و ایالات متحده آمریکا در ورزشگاه آزادی به مصاف هم رفتند. دیداری که به دقیقه ۱۰ نرسیده با قطع شدن برق یکی از نورافکن‌ها منجر به متوقف شدن بازی شد و از سرگیری مسابقه، ۲۹ دقیقه زمان برد که این زمان به ۴۵ دقیقه نیمه نخست اضافه شد.

بیشتر بخوانید

مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال در خصوص قطع برق نورافکن ورزشگاه آزادی حین دیدار تیم ملی مقابل امارات گفت: «بارندگی شدید باعث این اتفاق شد. داور دو کار می‌توانست انجام دهد، یکی اینکه داور دو تیم را به رختکن ببرد که تصمیم خوبی برای فوتبالی‌ها نیست. دوستان صحبت کردند و گفتند این اتفاق در اختیار ما نبوده است. با این حال، ورزشگاه آزادی باید پیش‌بینی‌های لازم را می‌کرد. آقای دنیامالی، وزیر ورزش از این اتفاق خیلی ناراحت بود و در حال پیگیری هستند که این موضوع خطای انسانی بوده یا نه. به ناظر بازی، اما گفتیم اشکال برق از جای دیگری بوده است!»

رئیس فدراسیون فوتبال می‌گوید علت قطع شدن نورافکن ورزشگاه، بارندگی بوده و ارتباطی به ناترازی برق ندارد؛ حالا مگر چه فرقی می‌کند که چه چیزی باعث آبروریزی شده؟ فدراسیون فوتبالی که چند سالی می‌شود کارگروه استانداردسازی ورزشگاه‌ها را با کلی خدم و حشم راه انداخته، استاندارد ورزشگاه‌ها را با پروتکل‌های AFC تأیید می‌کند، ورزشگاه آزادی را با کدام پروتکل به تأیید رسانده که اینگونه باعث آبروریزی شده؟ اتفاقاً‌ای کاش برعکس صحبت‌های مهدی تاج، تاترازی برق باعث قطع نورافکن ورزشگاه آزادی می‌شد، نه اینکه پس از چند دوره بازسازی و هزینه‌های هنگفت، این بار برای بازسازی اساسی ورزشگاه ۱۹۰۰ میلیارد تومان بودجه در نظر گرفته شود و کوچک‌ترین استانداردی رعایت نشود.

از زمان بازگشایی مجدد ورزشگاه آزادی تا به الان، در کدام بخش از بازسازی‌ها، استانداردی رعایت داشته؟ خبرنگاران از فضای جایگاه رسانه شکایت دارند، گزارشگران صداوسیما می‌گویند دیدشان مناسب نیست و نسبت به پیش از بازسازی وضعیت بدتر شده، توانیابان از جایگاهی که دارند شکایت کردند و جایگاه قبلی را دارای استاندارد بیشتری می‌دانستند و این داستان نارضایتی قطعاً ادامه‌دار است. از چکه کردن جایگاه مصاحبه بازیکنان در تونل ورزشگاه گرفته تا سقف آبدارخانه‌ای که برای پذیرایی از میهمانان ویژه است.

آنطور که مهدی طارمی گفته، انگار وضعیت رختکن‌ها هم چندان مناسب نیست. وقتی مهاجم تیم ملی می‌گوید رختکن‌ها فقط ظاهر زیبایی دارد: «جز تأسف چیز دیگری نمی‌توان گفت، چون دو سال اینجا را درست کردند. پولشویی یا پول‌خوری بگویم یا نه؛ اما مشخص است امکاناتی که استفاده کردند با چیزی که بود، زمین تا آسمان فرق می‌کند. کسی که در این کار باشد، بیشتر می‌داند که متریالی که استفاده کرده‌اند، فقط در نما قشنگ شده است.»

واقعاً جای پرسش دارد که چگونه ورزشگاه آزادی در دست بازسازی بوده و شرایطش نسبت به پیش از بازسازی بدتر شده است؟ چگونه صدای همه درآمده و در یک بازی بین‌المللی اینگونه آبروریزی شده است، اما هیچ مسئولی برای توضیح دادن وجود ندارد. تنها پاسخ به این خرابی‌ها و آبروریزی، توجیه مهدی تاج با بهانه بارندگی است و در عین حال از فریب دادن نماینده AFC سخن می‌گوید که به او گفته‌اند ایراد برق از جای دیگری بوده!

برچسب ها: ورزشگاه آزادی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
برگزیده
تحلیل و نتایج بازی های هفته سیزدهم لیگ برتر فوتبال ایران تحلیل و نتایج بازی های هفته سیزدهم لیگ برتر فوتبال ایران
تحلیل و نتایج بازی های هفته سیزدهم لیگ برتر فوتبال ایران را ببینید
پایان صبر رئال؛ وینیسیوس زیر تیغ انتقاد پایان صبر رئال؛ وینیسیوس زیر تیغ انتقاد
باشگاه رئال مادرید و هوادارانش دیگر تحمل عملکرد پرنوسان وینیسیوس را ندارند و انتقاد‌ها نسبت به این بازیکن شدت گرفته است
نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد
تیم نیوکاسل که تا لحظات پایانی در آستانه کسب سه امتیاز بود، تنها دو دقیقه مانده به پایان مسابقه برابر حریف خود غافلگیر شد و نتیجه برد را از دست داد.
صفحه خبر بالای تصاویر