کد خبر: ۵۹۳۳۵
تاریخ انتشار: ۰۲ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۵

۱۹۰۰ میلیارد برای ورزشگاهی که سقفش با بارش جزیی چکه می‌کند!

کاش مشخص شود در بازسازی ورزشگاه آزادی چه استاندارد‌هایی رعایت شده است که اینگونه تیشه به آبروی ایران وارد می‌کند.
۱۹۰۰ میلیارد برای ورزشگاهی که سقفش با بارش جزیی چکه می‌کند!

مخاطب۲۴- مسئولانی داریم از این جهان فارغ؛ زندگانی ساخته‌اند با یک جهان چالش. مردمی که آبرومندانه به زندگی ادامه می‌دهند، اما انگار آبروی ایران برای هیچ مسئولی اهمیت ندارد. اگر اهمیت داشت، ورزشگاه آزادی پس از چند دوره بازسازی باعث بی آبرویی برای ایران نمی‌شد.

در واپسین ساعت‌های ۳۰ اسفندماه ۱۴۰۳ و چند ساعت پس از تحویل سال نو، درست در ساعت‌هایی که مردم ایران با شادباش سخن از امید، تحول و نیکویی در سال جدید می‌کردند، ایران و امارات در مسیر جام جهانی ۲۰۲۶ کانادا، مکزیک و ایالات متحده آمریکا در ورزشگاه آزادی به مصاف هم رفتند. دیداری که به دقیقه ۱۰ نرسیده با قطع شدن برق یکی از نورافکن‌ها منجر به متوقف شدن بازی شد و از سرگیری مسابقه، ۲۹ دقیقه زمان برد که این زمان به ۴۵ دقیقه نیمه نخست اضافه شد.

بیشتر بخوانید

مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال در خصوص قطع برق نورافکن ورزشگاه آزادی حین دیدار تیم ملی مقابل امارات گفت: «بارندگی شدید باعث این اتفاق شد. داور دو کار می‌توانست انجام دهد، یکی اینکه داور دو تیم را به رختکن ببرد که تصمیم خوبی برای فوتبالی‌ها نیست. دوستان صحبت کردند و گفتند این اتفاق در اختیار ما نبوده است. با این حال، ورزشگاه آزادی باید پیش‌بینی‌های لازم را می‌کرد. آقای دنیامالی، وزیر ورزش از این اتفاق خیلی ناراحت بود و در حال پیگیری هستند که این موضوع خطای انسانی بوده یا نه. به ناظر بازی، اما گفتیم اشکال برق از جای دیگری بوده است!»

رئیس فدراسیون فوتبال می‌گوید علت قطع شدن نورافکن ورزشگاه، بارندگی بوده و ارتباطی به ناترازی برق ندارد؛ حالا مگر چه فرقی می‌کند که چه چیزی باعث آبروریزی شده؟ فدراسیون فوتبالی که چند سالی می‌شود کارگروه استانداردسازی ورزشگاه‌ها را با کلی خدم و حشم راه انداخته، استاندارد ورزشگاه‌ها را با پروتکل‌های AFC تأیید می‌کند، ورزشگاه آزادی را با کدام پروتکل به تأیید رسانده که اینگونه باعث آبروریزی شده؟ اتفاقاً‌ای کاش برعکس صحبت‌های مهدی تاج، تاترازی برق باعث قطع نورافکن ورزشگاه آزادی می‌شد، نه اینکه پس از چند دوره بازسازی و هزینه‌های هنگفت، این بار برای بازسازی اساسی ورزشگاه ۱۹۰۰ میلیارد تومان بودجه در نظر گرفته شود و کوچک‌ترین استانداردی رعایت نشود.

از زمان بازگشایی مجدد ورزشگاه آزادی تا به الان، در کدام بخش از بازسازی‌ها، استانداردی رعایت داشته؟ خبرنگاران از فضای جایگاه رسانه شکایت دارند، گزارشگران صداوسیما می‌گویند دیدشان مناسب نیست و نسبت به پیش از بازسازی وضعیت بدتر شده، توانیابان از جایگاهی که دارند شکایت کردند و جایگاه قبلی را دارای استاندارد بیشتری می‌دانستند و این داستان نارضایتی قطعاً ادامه‌دار است. از چکه کردن جایگاه مصاحبه بازیکنان در تونل ورزشگاه گرفته تا سقف آبدارخانه‌ای که برای پذیرایی از میهمانان ویژه است.

آنطور که مهدی طارمی گفته، انگار وضعیت رختکن‌ها هم چندان مناسب نیست. وقتی مهاجم تیم ملی می‌گوید رختکن‌ها فقط ظاهر زیبایی دارد: «جز تأسف چیز دیگری نمی‌توان گفت، چون دو سال اینجا را درست کردند. پولشویی یا پول‌خوری بگویم یا نه؛ اما مشخص است امکاناتی که استفاده کردند با چیزی که بود، زمین تا آسمان فرق می‌کند. کسی که در این کار باشد، بیشتر می‌داند که متریالی که استفاده کرده‌اند، فقط در نما قشنگ شده است.»

واقعاً جای پرسش دارد که چگونه ورزشگاه آزادی در دست بازسازی بوده و شرایطش نسبت به پیش از بازسازی بدتر شده است؟ چگونه صدای همه درآمده و در یک بازی بین‌المللی اینگونه آبروریزی شده است، اما هیچ مسئولی برای توضیح دادن وجود ندارد. تنها پاسخ به این خرابی‌ها و آبروریزی، توجیه مهدی تاج با بهانه بارندگی است و در عین حال از فریب دادن نماینده AFC سخن می‌گوید که به او گفته‌اند ایراد برق از جای دیگری بوده!

برچسب ها: ورزشگاه آزادی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
ترکیه هم به ایران خنجر زد ترکیه هم به ایران خنجر زد
همزمان با بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران، دولت ترکیه اعلام کرد اموال و دارایی‌های ۲۰ فرد و ۱۸ نهاد ایرانی از جمله سازمان انرژی اتمی و بانک سپه را مسدود کرده است.
برگزیده
ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک
در پایان دومین مسابقه آسیایی استقلال در لیگ قهرمانان دو هواداران نتوانستند خشم خود را پنهان کنند و به تندی از خجالت بازیکنان و کادر فنی استقلال در آمدند
به بهانه هشتادمین زادروز علی پروین به بهانه هشتادمین زادروز علی پروین
علی پروین همین امروز شمع ۷۹ سالگی را فوت کرده و نسل امروز فوتبال کمتر خبر دارد که او چه چرا مهمترین چهره تاریخ این باشگاه است
مراسم توپ طلای ۲۰۲۵، برنده توپ طلا مشخص شد مراسم توپ طلای ۲۰۲۵، برنده توپ طلا مشخص شد
مراسم توپ طلای فرانس فوتبال به انتخاب برترین‌های فوتبال جهان اختصاص دارد، برنده توپ طلا را ۱۸۰‏‎ ‎روزنامه‌نگار از ۱۰۰ کشور برتر رده‌بندی فیفا ‏انتخاب می‌کنند
صفحه خبر بالای تصاویر