کد خبر: ۵۹۳۳۲
تاریخ انتشار: ۰۲ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۰

راز‌های جدیدی که بازیگر زن مشهور فاش کرد

بازیگر معروف سریال «آخرین بازمانده از ما» راز‌های جدیدی در مورد خودش را فاش کرد
راز‌های جدیدی که بازیگر زن مشهور فاش کرد

مخاطب۲۴- بلا رمزی، بازیگر سریال «The Last of Us» (آخرین بازمانده از ما) که نامزد جایزه امی هم شده، در مصاحبه‌ای با مجله British Vogue فاش کرد که پس از پیشنهاد یکی از اعضای تیم تولید در حین فیلم‌برداری فصل اول، تصمیم به دریافت تشخیص اوتیسم گرفته است. رمزی این تشخیص را «آزادی‌بخش» توصیف کرده و گفته است که این تجربه برای او بسیار رهایی‌بخش بوده است.

بلا رمزی در این مصاحبه گفت: «قبلاً درباره نورودایورجنت بودنم صحبت کرده بودم، اما هیچ‌وقت نمی‌خواستم دقیقاً بگویم که چه چیزی است. وقتی در حال فیلم‌برداری فصل اول «آخری بازمانده از ما» بودم، تشخیص اوتیسم گرفتم.»

او توضیح داد که یکی از اعضای تیم تولید که دختری مبتلا به اوتیسم داشته، علائم مشابه را در او مشاهده کرده و این باعث شد که رمزی به فکر گرفتن ارزیابی روان‌شناختی بیفتد. رمزی گفت که همیشه احساس «عجیب بودن» یا «تنهایی» می‌کرده و همیشه در ذهنش این سوال بوده که آیا چیزی هست که نمی‌داند.

همچنین رمزی اشاره کرد که مشکلات حسی خاصی که افراد مبتلا به اوتیسم تجربه می‌کنند، از جمله حساسیت به میکروبیان‌های چهره و زبان بدن دیگران، برای او هم وجود داشته است.

بلا رمزی دریافت این تشخیص را «آزادی‌بخش» دانسته و گفت: «این به من کمک کرده تا با آرامش بیشتری در جهان زندگی کنم و نسبت به خودم مهربان‌تر باشم. فهمیدم که چرا نمی‌توانم برخی کار‌های ساده روزمره را انجام دهم، مثل بقیه. حالا این برای من روشن شده است.»

او همچنین افزود: «همیشه در حال تماشای دیگران بودم و از آنها یاد می‌گرفتم. اینکه مجبور شدم بیشتر به طور دستی یاد بگیرم که چطور باید اجتماعی رفتار کنم، به من در بازیگری کمک کرده است.»

بلا در پایان اشاره کرد که فیلم‌برداری به او نظم و روتین می‌دهد: «من زمان شروع کار را می‌دانم، لباس‌هایی که باید بپوشم، چطور باید بایستم، کجا باید بایستم و حتی چی بخورم هم مشخص است. این برای من خیلی مفید است.»

بازگشت بلا رمزی در فصل دوم «آخرین بازمانده از ما»

بلا رمزی که در «آخرین بازکانده از ما» نقش الی ویلیامز را ایفا می‌کند، در فصل دوم که از ۱۳ آوریل به طور رسمی از شبکه HBO پخش خواهد شد، دوباره در این نقش حضور خواهد داشت. با توجه به تحسین‌هایی که از بازی او در فصل اول شده، طرفداران مشتاقانه منتظر ادامه داستان هستند.

برچسب ها: بازیگر
captcha
پربحث ترین ها
پرطرفدارترین ها
اخبار داغ
جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد
دیدار رئال مادرید برابر بنفیکا در ورزشگاه دالوژ به یک رسوایی نژادپرستی تبدیل شده است.
استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی
ساعتی پس از پایان تمرین پرسپولیس که با واکنش اوسمار ویه‌را نسبت به نامه روز گذشته مدیرعامل باشگاه پرسپولیس (جریمه بازیکنان و کادرفنی و بندهای تهدیدآمیز نسبت به اعضای تیم) همراه بود، سرمربی برزیلی پرسپولیس به دیدار با پیمان حدادی رفت تا یک جلسه مهم را با او برگزار کند.
ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد
ارتش عراق پهپادهای چینی CH-5 را در پایگاه هوایی عین الاسد، مکانی که قبلاً میزبان نیروهای آمریکایی بود، آزمایش کرد، پهپاد تهاجمی CH-5 یک پهپاد بزرگ با طول بال ۲۱ متر، وزن بار ۱۰۰۰ کیلوگرم، سقف پرواز ۹ کیلومتر، مداومت پروازی تا ۶۰ ساعت و برد ۱۰ هزار کیلومتر است. این پهپاد می‌تواند حداکثر ۱۶ موشک را به طور همزمان حمل کند.
حذف دهک‌بندی، معیار جدید پرداخت یارانه، سطح درآمد و دارایی خانوار حذف دهک‌بندی، معیار جدید پرداخت یارانه، سطح درآمد و دارایی خانوار
احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جمع خبرنگاران با اشاره به اصلاح آیین‌نامه جدید یارانه‌ها گفت: بر اساس مصوبه دی‌ماه دولت، دهک‌بندی دیگر مبنای پرداخت یا حذف یارانه نیست و معیار اصلی، سطح مشخصی از درآمد یا دارایی افراد است.
جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس
در واکنش به دومین شکست متوالی که شانس صدرنشینی را از تیم پرسپولیس سلب کرد، هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس با انتشار نامه هشت بندی اعلام کرد که تصمیمات جدیدی را در این خصوص اتخاذ کرده که بخش‌هایی از آن بسیار عجیب و بی‌سابقه است
رسمی+ حقوق کارکنان و بازنشستگان در سال ۱۴۰۵ اعلام شد رسمی+ حقوق کارکنان و بازنشستگان در سال ۱۴۰۵ اعلام شد
افزایش حقوق شاغلان و بازنشستگان را به صورت پلکانی معکوس و در بازه ۲۱ تا ۴۳ درصد به همراه اجرای مرحله سوم متناسب‌سازی برای بازنشستگان، تصویب کردند.
بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون
عنایت بخشی، ‌ بازیگر قدیمی سینما، تئاتر و تلویزیون در ۸۰ سالگی از دنیا رفت. این بازیگر پیشکسوت که از حدود دو ماه قبل در بیمارستان بستری بود، در ساعات اولیه صبح امروز، یکشنبه ۲۶ بهمن‌ماه از دنیا رفته است.
برگزیده
دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان
حاشیه‌های پرونده پژمان جمشیدی وارد فاز تازه‌ای شد؛ وکیل شاکی با واکنشی صریح، برخی اظهارنظر‌های رسانه‌ای را فاقد مبنای قانونی دانست.
علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم
علی نصیریان در دلنوشته‌ای در سالروز ۹۱ سالگی اینگونه نوشت؛ جسم و جان فرسوده‌ام در این ایام کهنسالی و بیماری تاب تحمل ضربه هولناکی که به هموطنان نازنینم را ندارد.
صدور به موقع احکام ارتقای رتبه معلمان صدور به موقع احکام ارتقای رتبه معلمان
وزیر آموزش و پرورش، در کارگروه سند تحول بنیادین، با اشاره به ضرورت برنامه‌ریزی برای ارتقای معدل دانش آموزان در دوره متوسطه، گفت: کاهش تنوع مدارس باید در اولویت‌های شورای عالی آموزش و پرورش قرار بگیرد.